Melixina -> RE: Travanjske bebice :) (1.8.2012 11:29:52)
|
drage mame, evo i nas malo.. sto se tice gubitka mlijeka, i meni se prosli tjedan pocelo dogadjati isto.. prije sam iz jedne cice izdojila 140ml, a sada niti 10ml.. isto sam se prestrasila da je gotovo i da cemo morati preci na dohranu, ali onda sam kupila hipp caj za dojenje, popila hrpu vode i caja i home made kompota (jabuka i kruska) i naravno prestala do kasno u noc pripremati ispit ... plus sam se jos natjerala da se svaka 3 sata izdajam, pa kolko god ima da ima... tako da sada opet imamo lijepu zalihu u frizideru i u skrinji ... nadam se da ce i tebi Sheilla ovo biti od pomoci... mi smo jako napredni.. bili smo jednom n a moru, ali bilo je dosta valovito i malo smo ga smocili, bio je presladak, ali od uzubenja na moju zalost nisam uslikala prvi kontakt za velikim plavetnilom ;) sto se tice spavanja i dalje je sve po starom, budjenje oko pola 12, pa do 4 , pa oko 5 i onda do 8 pa do 10.. uglavnom izbacili smo hranjenje u 2 ujutro ( i to mi je neki pomak) :D sva sam pokocena od polozaja dojenja jer je jednostavno non stop konektan na ciku.. sad cekamo da dragi ide na godisnji pa da bude s nama.. i jos smo imali ovaj vikend svadbu (bila kuma) a bebi bioo zlatan, izdojila bih se , dragi mu dao bocicu i spavao je uz onu glasnu muziku , ma perfect :D za koji dan nam je 4 mjeseca i nekako mi se cini da je jako napredan (ima preko 7 kila) , jos se ne okrece na trbuh sam, ali vristi i prima se za nogice. nekad ima dana da kaka do 4-5 puta a nekada samo 1.. uglavnom ujutro.. ujedno sam saznala da ga protjera ako jedem suho meso tipa sudjuk, suhu peku i sl. ( na svadbi sam preskocila prvi ples jer se mali gospon ukakao da je sve curilo :D ) veliki pozdravi svim mama i vasim najvoljenijim bebama
|
|
|
|