Melixina -> RE: Travanjske bebice :) (17.8.2012 23:40:32)
|
Mi smo jucer bili na kontroli i primili smo samo jednu pikicu (sva sreca, jer zadnji put su bile 2-e).. stavila sam odmah hladne obloge i drzala kroz cijeli dan, tako da smo temperaturu izbjegli , no međutim danas je cijeli dan bio jako nervozan, nikako mu udovoljiti.. jos k tome je kakao 6 puta (inace je prije tako puno kakao, ali u zadnjih tjedan dana je smanjio na 1 kakanje ujutro).. pozivitna vijest je da smo jos uvijek samo na ciki, iako po noci svaka 2-3 sata trazi ciku, a poslije 4 ujutro mu mora cika biti u ustima non stop (sto je meni veliki napor za kicmu), ali sto je tu je.. volim ga pa sutim i trpim i naravno sve mu ugadjam.. bit ce pravi mazonja (vec sad je lopovica prava ) :D imamo 67cm i teski smo 7700g tako da je prava buhtlica :D sto se tice okretanja, za sada samo na stranu se uspijeva okrenuti,ali mislim da ga dan-dva djele od potpunog uspjeha ka kompletnoj rotaciji.. privatni zivot, a i drustveni mi je on i samo on.. kako se vi snalazite sa kucanskim obvezama ? meni mm radi do 17h , i tek kad dodje doma ja mogu nesto napraviti papati, malecki mi jedva da lufta za otic do wc-a...sto se tice [sm=hudicek1.gif] jos uvijek nista [sm=bravo.gif].. pozdravi od nas
|
|
|
|