RE: Travanjske bebice :) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

Ubrzomamica -> RE: Travanjske bebice :) (10.9.2012 13:41:07)

Zenice moje.... 3 zubica ne 1!!! 3!!! Mis moj mali! Prvi je niknuo skroz a ostala dva nisu jos cijela, mozda ih se pola vidi! Mis mali moj....
Cika me boli od dojenja! Odgovara mu masaza dok doji! Skoknit cu do ljekarne uzet neki gelic pa budemo namazali! Joj kako mi ga je zao! Smije se dusa moja i onda od jednom plac i trpanje SVEG u usta!
Jos jedan kilogram smo dobili U mjesec dana, skoro 8 sad imamo i 65 cm. I dalje nadtavljamo samo dojiti pa cemo iducu kontrolu vidjeti sa ped za dohranu ( tak je reko)!
Idem se malo odmoriti jer vec 3-4 noci ne spavam normalno! Puseeee svima!!! :o

leelee -> RE: Travanjske bebice :) (10.9.2012 15:41:58)

o drage moje mamice konačno sam vas našla na drugom forumu,ajme koliko je prošlo od zadnjeg posta na forumu u iščekivanju beba,a vidi nas sada,bebači su nam već mali pravi vragolani,rastu kao gljivice.MOj evo puni 4 mjeseca i nadam se da ćemo polako krenuti sa nekim finim njam njam kašicama jer je stalno na cikama.Dobro napreduje, dugačak je 64 i ima preko 7 kila i sve od dojenja pa mislim da je spreman za nešto novo.Probala sam prošli tjedan malo sa kruškicom i svidjela mu se,samo što ga je u petak toliko bubao trbuščić da sam se uplašila da je možda od kašice i sada opet samo cikamo.Od prvog mjeseca koristimo Biogaya kapi i nemamo grčeve pa mi je sada bezveze da mi doktorica kaže da ima grčeve od kašice ali eto valjda ona zna.Trpamo svašta u usta,žuljamo gumenjake i sve mi se čini da mu se dolje cakle zubići,jako slini i baš je nervozan,ali doktorica kaže da nisu zubi jer je premalen i sad ti znaj.....baš me zanima da li će mu za koji dan izbiti jer mi se čini da hoće....ljubim vas sve i idem gledati slikice vaših bebača a vi mi slobodno ostavite svoja iskustva sa nadohranom i da li ste počeli s njom...pusa[sm=duda.gif][sm=duda.gif]

leelee -> RE: Travanjske bebice :) (10.9.2012 15:43:31)

...pa ne mogu vjerovati,imate zubiće,bravo......jel ga bole sigurno....

Ubrzomamica -> RE: Travanjske bebice :) (10.9.2012 21:06:31)

Boli ga, misic mali mamin, al on je tako vesela beba da se smije i kad je naaaajgore! Jedina stvar koju je na mamu pokupio osim plavih okica! Sad prije spavanja sam mu dala malo sirupica jer je imao 37,6 temp. Reakcija na cjepivo ili zubici, ni sama ne znam! Al bolje sprijeciti nego da setamo tijekom noci!
A zasto krece sa dohranom kad tako lijepo napreduje?! Da se razumimo, ne napadam nikoga, nemam nista protiv dohrane, al ne znam cemu jos dohrana ako lijepo napreduje!?? Imat ce vremena isprobavat sve okuse cijeli zivot, a cikit ce jos par mjeseci! :)))

newmum -> RE: Travanjske bebice :) (11.9.2012 16:02:37)

3 zubića!! jooj duša mala!! bravo za njega [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i tako hrabar! sad bi triba tri darčeka dobit![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

leelee ja sam počela sa nadohranom čim je napunio 4 miseca. Ujutro između 10 i 11h kako kjad mu dajem kašicu. dosad smo probali sve voćne okuse i sve ih obožava te nije imao nikakvih reakcij. prekjučer sam počela sam povrćem..točnije sa mrkvicom i također nije imao niakkve reakcije..doduše popapa je cilu kašcu i od tada mu mrkvice nisam više davala jer sam čekala radi probave i eventualno da ne bi požutio...
no nastavio je kakit jedanput dnevno i nije požutio..

ovo sa "žuticom" mi je rekla prija,da je njenom malom bilo tako nakon kašice od mrkvice te da je imao zatvor par dana.

Kony -> RE: Travanjske bebice :) (11.9.2012 22:39:14)

I mi smo poceli s kašicama. Prvo mrkvicu iz juhe pa jabuku i onu kašicu od ihippa što se pravi s vodom. A danas sam mu smiksala malo juhice s mrkvicom i mogu vam reci da je poslje tog bio baš zadovoljan.[sm=bravo.gif] Zubic se vidi ali nikako da izbije. Danas mi je jedna žena rekla da ce mi nabaviti neke biljne kapi za zubice pa se nadam da ce pomoci. U nedjelju smo se krstili i bio je super dobar a pred kraj je i zaspao.
Pozdrav svima

freelove -> RE: Travanjske bebice :) (14.9.2012 12:12:35)

Samo javljam da smo dugi 68cm, i teški 7200, bili smo danas na kontroli i dobili ovaj put samo jednu pikicu, bila je jako dobra, ni jednom nije zaplakala. Probala sam  joj 2 dana davati malo kašicu (mrkvica i riža) ali nije htijela, sve je pljuvala i samo se htijela igrat sa žlicom. Pričekat ćemo još malo, neka ciki ak joj je to dosta. 

Kazimira -> RE: Travanjske bebice :) (14.9.2012 14:16:17)

jooj i mi slinimo da nemrem napreti slinčeka.........spava zlato pa sam došla malo na komp pa jurim dalje...malo nekaj uređujemo pa sve skupa ide puževim korakom jer car određuje tempo.....

mi smo veliki...imamo prek' 8 kg i još se ne okrećem, treba 8 kg okrenuti[sm=zmeden.gif]......dva puta je bio u Slavoniji i super se držao...je da je mama izgubila glas od pjevanja a kaj sad......

zanima me koliko količinski dajete kašice[sm=smiley25.gif]....Kaspi pije tu i tam samo sokić i to mu dam od oka.........

pozzz[sm=sloncek.gif]

NitMit -> RE: Travanjske bebice :) (15.9.2012 10:11:27)

Ja sam Vilmi dala jučer od Fruteka jabuku i bananu i pojela je 19 bebi žičica (naravno ne punih neg do pola negdje) i bila je sita. A kad joj radim sama onda zgnječim nekih 4cm banane i šestinu kruškice i to pojede gotovo sve. Fora mi je kak već sama otvara usta kad žličica ide unutra, a kad joj se ne sviđa (npr. brokula, riža i mrkva) onda stisne usta i okrene glavicu [sm=jezicek.gif]
Prefora! E i sam da velim, već tjedan dana pijemo domaće kravlje mlijeko prokuhano i razrjeđeno s vodom. Nema nikakvih nuspojava. Gluposti su mi to kaj non stop forsaju umjetnjače. Ak smo svi preživjeli i još živimo na kravljem mlijeku, ne znam kaj bi bio loše današnjim bebicama. Ma... sve je to marketing i vjerojatno će za par godina reći kak su u nekoj i nekoj bebi hrani našli uzročnike neke boleštine i blablabla. Znanstvenici ne mogu napraviti boje od prirodnog. To je moje mišljenje. Al ljuti me to jako. Naravno, pedijatrici to nebum rekla. Već me prošli put našpotala kaj sam joj dala bananu i keks. Da keks ni u ludilu do godine dana. U glavnom, ako dobi neke simptome nečeg, prestala bum davati domaće, no za sad je sve ok!

Melixina -> RE: Travanjske bebice :) (15.9.2012 21:02:01)

vidim da vec sve u 16 dajete nadohranu.. ja se jos drzim samo cike.. rekla mi ped. da krenemo na sokice od 5 napunjenog mjeseca, ali ja mu probala (na punih 5mj,) dati jednu [sm=duda.gif] zlicicu sokica od jabuke i nije bio nesto odusevljen, i plus k tome je jos pola od te male zlicke iscurilo van... i sad se priblizavamo 6.mjesecu, i trebalo bi vec poceti razmisljati o dohrani, a nistaaa neznam, totalni blank po tom pitanju! znam kad mu usta perem da odusevljeno guta vodicu, mene i mm kad rucamo gleda i sve mi se cini da bi i on papao s nama (ima takav pogled) :) i sad nisam pametna... s cime da pocnem, kada, kako?? osobno bih mu radje vodu davala od nekih sokova ( i ja sam totalni fan H2O-a), neznam ni kakav caj da mu ponudim, rinfuzo ili filter ili djecji? sa secerom ili bez.. i tako, na stoo sam briga , tako da bih vas molila ako ikako stignete da mi ukratko opisete svoje pocetke s dohranom?...unaprijed zahvalna

freelove -> RE: Travanjske bebice :) (16.9.2012 6:40:07)

Ni ja nisam još počela sa dohranom, probala sam  joj 2 puta dati kašicu, prvi put rižu, drugi put krumpir i mrkvu ali nije nešto poludila od sreće. Svatko ima drugačiji početak. Ja isto ne preferiram sokove, i ove prve dvije su mi pile samo vodu i tako sve do danas (iznimka su samo ročkasi)...
Ja svojoj dam vodu na žlicu....a ako ću joj davati čaj vjerojatno će to biti neki baš za klince ili blaga kamilica. I počet ću sa povrčem i žitaricama...možeš korabicu, krumpir, mrkvu, tikvicu.....i riža i ječam(njega treba dugo kuhati ali fin je i jako zdrav).... ako to prihvati onda ću početi bananice i jabuke....moja frendica je kuhala gris na vodi i ribala jabučicu unutra...i to mi se čini dobro. Ako se možeš izdojiti sve to kaj ćeš mu raditi miješaj mu sa svojim mlijekom...nadam se da sam bar malo pomogla[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Moja se malo prehladila, nos joj curi, to su joj seke prenijele...nadam se da neće otič dalje od obične prehladice

freelove -> RE: Travanjske bebice :) (16.9.2012 6:50:19)

IZVORNA PORUKA: NitMit

Ja sam Vilmi dala jučer od Fruteka jabuku i bananu i pojela je 19 bebi žičica (naravno ne punih neg do pola negdje) i bila je sita. A kad joj radim sama onda zgnječim nekih 4cm banane i šestinu kruškice i to pojede gotovo sve. Fora mi je kak već sama otvara usta kad žličica ide unutra, a kad joj se ne sviđa (npr. brokula, riža i mrkva) onda stisne usta i okrene glavicu [sm=jezicek.gif]
Prefora! E i sam da velim, već tjedan dana pijemo domaće kravlje mlijeko prokuhano i razrjeđeno s vodom. Nema nikakvih nuspojava. Gluposti su mi to kaj non stop forsaju umjetnjače. Ak smo svi preživjeli i još živimo na kravljem mlijeku, ne znam kaj bi bio loše današnjim bebicama. Ma... sve je to marketing i vjerojatno će za par godina reći kak su u nekoj i nekoj bebi hrani našli uzročnike neke boleštine i blablabla. Znanstvenici ne mogu napraviti boje od prirodnog. To je moje mišljenje. Al ljuti me to jako. Naravno, pedijatrici to nebum rekla. Već me prošli put našpotala kaj sam joj dala bananu i keks. Da keks ni u ludilu do godine dana. U glavnom, ako dobi neke simptome nečeg, prestala bum davati domaće, no za sad je sve ok!

jooj kaj je meni mama sve pričala kaj smo mi jeli kad smo bili bebe, i več sa 3 mjeseca su nas počeli hraniti sa svime i svačime....i nikad nam niš nije bilo....i sigurna sam da smo manje bili bolesni nego klinci danas. Naravno da je sve marketing....pa meni je partonažna htijela silom uvijeriti da kupim baš ovo mlijeko, pa baš tu bočicu(kad beba prva tri tjedna nije dibivala dobro na težini)....a cijeli joj stol zatrpan poklončićima i prospektima farmaceutskih industrija....a ja baš iz inata odlučila dojiti i dojiti...i uspijela. Sigurna sam da svaka mama zna kaj je najbolje za njeno dijete[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Kazimira -> RE: Travanjske bebice :) (22.9.2012 21:49:00)

hej cure...kaj smo zauzete.........[sm=smiley1.gif]

mi još uvijek samo sokiće pijemo , kašicu je probao dva puta i ide mu.....u pon. imamo punih 5 mj pa bumo lagano krenuli s voćem...količinu ni ja ne znam [sm=zmeden.gif]

eee ali moj savršeni spavač se počeo buditi po noći, ali hvala Bogu odmah ga bacim na ciku...10 min cika i natrag u kind....po danu zna čoriti od 4 sata pa do pol sata, kak izdrži nemam pojma.....

bokić.....[sm=sloncek.gif]

Kony -> RE: Travanjske bebice :) (22.9.2012 23:01:05)

Bokic! Bas i ne stignemo razmijeniti iskustva ha! Mi još sikimo i jednom papamo kašicu i mogu reci kada ju pojede puno duze odspava. A kad mu pridem s zlicom blizu odmah se pocne smijati i otvara usta. Danas mi se dogodilo nešto totalno čudno dok je sikio desnu siku iz druge je totalno sve iscurilo samo ali baš sve. [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
Javite se malo i pisite šta im sve miksate da malo razmijenimo ideje i jelovnike. Baš me zanima kako se Marči snalazi s bebom nije nam se javila od poroda šteta.

Ubrzomamica -> RE: Travanjske bebice :) (23.9.2012 9:19:46)

Zene moje drage, evo ja uzivam u jutarnjoj kavici!!! B je u gymu, uziva!! Stavim ga na pod jer se okrece u svih 16! Udara rukicama i cijeli treperi kad igrackice zasviraju! :)))
Mi imamo preko 8 kg, a tek 4.5 mjeseca! Ped nam je rekao da au inace "deblje" bebe malo tromije, al da je B fuuuul aktivan! Nije mogao vjerovat kako se okrece sa leda na prsi dok se nije uvjerio sam!
Mi i dalje samo cikimo! Jaaaako nas zubici muce! Gornji su nam na putu! Dajem mu homeopatske granule i hvala Bogu djeluju! Dva dana je bio katastrofa, a sad je ok! Malo smo se prehladili i ja i on! Prvo on pa sam pokupila od njega! Mene je temperatura uhvatila, al on je prosao bez temp!! :))) Sa dohranom cemo krenuti nakon iduce kontrole, kad 5 mj napunimo! Joooj jedva cekam! Jucer sam mu dala koricu kruha u ruku da gricka i sav se namrstio kad je licnuo malo! Koje ce to grimase bit kad krene povrce i voce!

freelove -> RE: Travanjske bebice :) (23.9.2012 17:24:19)

nama je jučer napokon izbio prvi zubić[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] ...dole desno....a i lijevo se nazire...malo slabije spava i stalno visi na cici, ali ne cica zapravo, samo si valjda masira desne. Inače je super, stalno se smije i vesela je. "Puže"  sad več po svuda, ili gmiže....tj. onak se kreče slično ko tuljani na suhom[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , smiješna je ali uvijek dođe do kud je naumila. Probavala sam joj davati ovih dana žgance, tikvicu s krumpirom, rižicu....niš joj se baš ne sviđa, nije htijela više od jedne žlice, i to je zgurala jezikom van...ja bum joj i dalje pokušavala davati (između 11 i 12 joj dam) svaki dan pa će jednom valjda prihvatiti.
pozzzzzzz

martina87 -> RE: Travanjske bebice :) (23.9.2012 17:55:12)

zene moje drage,ja nestignem skoro nista samo kuca i djeca izludit cu,,....hvata me i neka depresija i nezadovoljstvo poludit cu...slabo pratim i ponekad vas procitam ali zaista vise nemam zivaca za nista,,,malo sam po faceu i tako...uglavnom karlo ce saD 07.10. biti 6 mjeseci samo sisamo i jos nemamo nijedan zubic,..malo smo bili prehladeni ali sve u svemu sve super...09.10. idemo na cjepivo i kontrolu pa javimo dimenzije,,,nadam se da ste mi sve dobro i da su vase bebice dobro [sm=smiley1.gif]

marči -> RE: Travanjske bebice :) (23.9.2012 22:38:53)

Evo i mene malo...poslala mi Tati poruku kaže da šteta što se nisam javila od poroda....pa eto mišica spava pa da malo nadoknadim [sm=smiley36.gif] ne stignem sve pročitati unatrag jer me duuugo nije bilo ali evo ukratko...za sada smo manje više ok... imamo 4 mj. 589cm i 7 kg...pedica je rekla da mi je dijete pretilo...ha ha...mišica mala moram slikicu koju nabaciti...nije malo se zaokružila ali nije debela...ima fin o pune batke na mamu...ha ah btw. mama ni gram nije skinula od poroda....dkle +23-6kg na porodu i to je to....za krepat..uspješno sam dojila 3mj i onda je samo od sebe skroz nestalo...sve sam pokušavala ali niš...nakon što smo 2x završile u bolnici ostala sam bez mlijeka potpuno[sm=smiley19.gif] e da bolnica....sa mj. dana samo završile u bolnici crp 150 siroče izgledala je kao kušin za igle...svbe moguće pretrage slikali pluća, punktirali kralježnicu i čuda pretraga i nisu saznali šta je bilo??? 2x u bolnici jer imamo tiortikolis i facijalis pa se borimo sa rehabilitacijama i vježbicama, eto u utorak imamo kontrolu i molim se da više nećemo morati gledati bolnice....inače super beba...brbljava ali ima svoj karakter i naravno sve je po njenom...izdresirala je nmamu samo tako...spavala je po cijelu noć dok nismo 2x otišli u bolnicu i buila je najbolje dijete tamo sada se stalno budimo po nnoći za jesti i zna mi često plakati i u snu...svaki mj. uredno dobiva po kilu...ha ha sa dohranom smo krenuli rano sa ravno 4mj jer jako bljucamo pa smo jedva dočekali nešto konkretnije...mama malo stavi rižine pahuljice samo da zgusne mlijeko jer inače sve izbaci iz sebe, od kašica smo svašta već probali najdraža nam je jabuka i kruška [sm=smiley1.gif] mrkvu i povrće baš ne volimo...imamo problemčić što neće ništa piti a pokušavam svaki dan sa svime i svačime i to me već izluđuje...sve čajeve smo probali, komorač, kamilica, malina šipak, vodu, sve ispljune! Redoviti ga napravim i prolijem...neznam kako taj problem riješiti... čim otvori oči je na trbuhu i puzi unatrag[sm=jezicek.gif] ili se vrti oko svoje osi...slini uza poluditi ali još ništa od zubića na vidiku...kako vidim vi ste već napedni...sve zuibići ponikavali...neznam kako vaše bebice ali moja Lena ima fazu vrištanja čim me ne vidi ili ne drži bar za ruku[sm=zmeden.gif] danas smo bili na ručku kod pranone nas 8 i urlala je iz petnih žila čim bi je netko uzeo u ruke ili joj se približio...a tako je počela na sih reagirati osim na meme i muža[sm=zmeden.gif] čim smo doma došli raspričakla se i smijala...ne kužim....eto ukratko od nas...nadam se da ste svi ok...i da bebice dobro napreduju...idem malo pročitati koliko stignem jer se budimo za 2h za papat ( ima tajmer u guzici) uglavnom i mene iste brige more,...nikako kuću očistiti jer hodamo na prstima dok spava ili je dreka a dok je budna je ko mmajmunčić stalno na mami....lijepi pozdrav cure i nadam se da ću malo češće na forum da vidim šta ima novoga!!

marči -> RE: Travanjske bebice :) (24.9.2012 0:23:16)

Evo i naših fotki , Lena i ja smo skupa stavljale, neznam zašto ali dosta fotki nije htio uploadati pa ćemo ove nove dodati....nadam se da sam dobro stavila link....lijepi pozdrav od nas 2 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3205

Melixina -> RE: Travanjske bebice :) (25.9.2012 0:56:43)

marci nema slikica :) uglavnom, mi smo vec 5 dan na sokicima, prvo sam krenula s mrkvicom i odusevio se, sada smo na kruskici.. imali smo posjet ped. neki dan jer ima strasan osip/gljivice/ekcem ispod vrata, ali se sada prosirilo i po cijelom vraticu ( to je pocelo prije sokica, tako da nije reakcija na neki od navecenih okusa), pedica mi dala od mustelle kremu da koristim 2 dana i ako ne vidim pomake onda da krenem sa kortikosteroidima?? ima li itko iskustva sa kortikosteroidima u kremi? veceras sam ipak bila prisiljena mu to staviti , jer mustella nije pomogla, cak stovise cini mi se da se jos prosirilo [sm=smiley19.gif].. naravno citajuci na netu pise svasta nesto (uglavnom negativno) o kortikosteroidima, pa me zanima ima li koja od vas iskustva s istim? veliki pozdravi svima i nedajte se izbaciti iz takta, mi jako slabo u zadnje vrijeme spavamo, ali nekako mi za sada (jos uvijek sam u toj fazi), za moju mrvu prvu nista nije tesko :****

Kony -> RE: Travanjske bebice :) (25.9.2012 7:40:03)

Marci drago mi je da si nam se malo javila. Stalno sam mislila kako si. nadam se da ce sutra sve ok biti na pregledu.
Melixina i ja sam samó cula za tu kremu da nije baš preporučljiva.

newmum -> RE: Travanjske bebice :) (25.9.2012 8:18:51)

Bokić! Evo da se javim malo, malac je sad zaspao pa imam nekih 20 min vremena. UZasno lose spava zadnjih 10-ak dana, buđenje nekoliko puta noću i to plačom što je veoma neobično za njega...inače bi samo zaguguta, danju po dva eventualno tri dana zaspe po 20 min ali doslovno u minut!! Stavljamo ga spavati oko 20.30h i uz nekoliko buđenja ustane se u 5h ujutro i neće više spavati...krepana sam[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Od zubića ni traga, ali su mu šakice stalno u ustima no neće ni jedno ono čudo za trljanje desni...Od kašica jede sve...neki dan je pojeo cilu hippovu od brokule. Ja sama mu radim od mrkvice i krumpira te kruškice, banane i jabuke...količinski kad kupujem hippovu ili frutekovu pojede cijelu..a kad radim..jedan krumpir srednje veličine i mrkvu cilu, a voćne cilu bananu i pola kruške ili csilu bananu i pola jabuke..sve smaže..

Cika ovih dana skoro svaka dva sata..a taman smo ušli u neki ritam od po 4 ili 4 i pol sata cikanje..

Imam osjećaj kao da opet imam novorođenče u kući..

Dobila sam [sm=hudicek1.gif] ajme što me rastura![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

sminkret -> RE: Travanjske bebice :) (25.9.2012 8:22:53)

Htjela bih samo ispričati vlastito iskustvo sa kortikosteroidima u kremi. Moja curica je imala atiopijski dermatitis. Ne mogu procjeniti niti ti reći nemoj to koristiti, mogu ti savjetovati da ako koristis namazi jako jako tanki sloj i sto krace moguce (znaci dan dva pa mozda vec bude bolje) a najbolji savjet koji ti mogu dati jest da ne idete na sunce kad koristite tu kremu. Imam prijateljicu kojoj nisu rekli da nesmij na sunce kad se mazes sa kortikoteroidima pa tu sad ima bijeli flek tj. koža joj je bez pigmenta. Nekad jednostavno moras koristiti ali probaj maximalno smanjiti. Ja sam svojoj znala samo jedan dan s kortikosteroidima a dalje s adermom ili mustelom ili uriage. Eto... Nezgodne su te kožne bolesti.

Ubrzomamica -> RE: Travanjske bebice :) (25.9.2012 10:34:37)

Konacno da je i moj B zaspao... Od 6 smo na nogama. Zadnji par dana spava jako lose, a vidim da nismo sami pa me to malo tjesi! :p
Sinoc je kasljao al ne ide mi se kod ped jos! Mislim da je cekaonica puna bolesne djece pa cemo samo skupit jos nesto! Nema temp al po noci kaslje. Skupi mi se sekreta pa ne zna iskasljat! Jucer sam mu pokusala bocicom dat caja od korijena sljeza, al on ne zna pit na bocu!!! U pocetku bi mu dala caj zbog grceva al evo cijelo ljeto ga nije pio i nikako jucer sa bocom na kraj! Zlicom sam mu "uvalila" malo al grcao je!
Bas jutros gledam kako mi se nije udebljao, inace je svaki dan bio drugaciji! Al skuzila sam da je dosta narastao! Pokusat cu par slikica stavit!
Meni jos nema [sm=hudicek1.gif] !! I super mi je!! :)))))

marči -> RE: Travanjske bebice :) (25.9.2012 21:10:56)

Evo cure i mi imamo problema sa spavanjem/buđenjem i plakanjem u snu u zadnje vrijeme...da vas razveselim ja sam dobila odmah nakon babinja dakle ove su mi već 4 iako sam dojila...i to mi je došlo da pelenu stavim...užas jedan[sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif], nemam pojma zašto nema slikica kada ih meni pokaže??? može savjet pa da pokušam skužiti šta sam krivo napravila.... bili smo danas na kontroli...fizijatar je zakon...morala sam ju skinuti i kada je vidio batke raspametio se...da kako ima bucaste nogice i udri u smijeh da će moći minicu nositi, a na to sam ja udarila u smijeh....uglavnom sve 5, nemamo tortikolis više i moramo za 2 mj. na kontrolu zbog pareze ličnog živca i dalje vježbati doma....super bar smo se bolnice riješili....i mi trpamo sve u usta kašljemo od sline jer jako slinimo ali zubića nema na vidiku[sm=zmeden.gif] što se krema tiče jeste li probali onu sudokremu baš za osipe i ekceme??' kažu da je dobra...mi smo je dobili od patronažne onaj mali testerić....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>