newmum -> RE: Travanjske bebice :) (12.10.2012 9:32:36)
|
E curke, evo i mene malo. Kod nas nista novoga..spavanje [sm=duda.gif] tako tako, više nema pravila kako i kada...svaka noć je drugačija od buđenja po 5 puta do 1 put, pa uspavljivanja od 5 min do sat i pol itd. Uvijek mi zapse na ciki pri hranjenju i to je sad skužio, kad ga spremamo za spavanje sve super dok ga ne krenem staviti na ciku...ee onda borba počinje..izvija se, plače, urliče, stenje, udara rukicama...tek sinoć sam skontala da ga trebam prvo ununati pa da mu nako u polusnu mogu uvaliti ciku da papa. Što se tiče kakanja, on kaki između 1 i 4 puta dnevno...zubiči ga muće jako..tri donja mu se spremaju i skoro ih vidim ali nikako da izbiju tako da smo nervozni po cile dane. Inače sam i ja kad bi mu bilo zastoja u kakanju jela đem od šljiva ili pila one jogurtiće za probavu i odmah bi se u toku istog dana pokaka. Kašicu jede jednput ili dva puta dnevno ovisi o njemu. Dajem mrkvicu, krumpir, tikvicu, brokulu,cilu..točnije sok od svježe domaće cikle, bananu, jabuku, i kupovne marelica, kruška, šljiva... Sve super papa i sve voli..jedino se mršti na mrkvicu i tikvicu kad papa,ali jede svejedno. inače mi koristimo calgel za zubiće..i zasada koliko-toliko pomaže.
|
|
|
|