leelee -> RE: Travanjske bebice :) (2.11.2012 14:25:24)
|
hej[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]mamice i mališani naši maleni....polako zubići izlaze,a naši eto nikako,čekamo ih već dva mjeseca i samo se naviruju,a on nervozan i mislimo da je to stalno zbog zubića ali na pomolu su,vidim da se nešto nazire....spavamo dosta dobro,malo smo bili prehlađeni pa se budio ali usisavač i onaj stroj za izvlačenje balčića nas je spasio,ajme šta to sve izvuče...sada plačemo čim vidimo usisavač[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].Po noći se budi oko 3 puta,cika malo i dalje spava,po danu jednom prijepodne i dvaput poslijepodne od kupanja u 7, pa oko 8, pala 9 opet na spavanac i ujutro je osmijeh od uha do uha u 7 i to mi je super,mogu čak reći i da se naspavam.Papamo kašice,šljivu pod obavezno,probali smo bundeve,prvi dan mu je bilo super,drugi tako tako ali danas mu je [sm=smiley13.gif] pa smo za ručak papali marelicu,vidiš da vas pitam da li im smijemo u te voćne naribati malo petit keksa pošto mu rižine pahuljice stvrdnu stolicu pa ih izbjegavam a mislim da mu sama kašica i nije baš zasitna.Piško još ne ide ali ima vremena,sve ćemo mi to polako srediti,barem se nadam.Počeo je pljuvati oko sebe,toliko se uživi u pričanje da nas sve odreda popljuje,miš naš mali,i da,stalno bi na nogice,ne želi uopće sjediti već se samo diže i tako čvrsti stoji da imam osjećaj da će istog trena prohodati........[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]pusu vam šaljemo [sm=duda.gif][sm=duda.gif]što je sladak ovaj smailić sa dudom,naš Lukas neće dudu ni vidjeti a kamoli staviti u usta.......pusa
|
|
|
|