newmum -> RE: Travanjske bebice :) (13.11.2012 12:58:47)
|
Bokić mamice!! Prije svega želje za brzo ozdravljenje svim bolesnim mamicama i bebačima!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Evo da se i mi malo javimo...čitam vas,ali nikako stogod napisat. Mi smo hvala Bogu dobro, papimo kašice sada 3 puta dnevno, od toga 1 voćna. Cikamo samo 1 put dnevno i pijemo AD babylove 2 barem dva puta dnevno i večernju kašicu pravimo sa kravljim mlijekom 3.2 Jedemo sve na žlicu, čak i mljekeco i čajko pijemo na žlicu...beban mi lijen pa nece na bocu, ni onu na kljun. No glavno da papi. Počeo mi se zadnje 4 noći opet buditi 1 put za cikanje bez obzira koliko navečer pojede. Jedemo naveliko piletinu i rižu, ovih dana ću mu riblju juhu spremiti. Jedino me brine to cikanje, točnije kako ja pijem one C vitamine od 500mg koje on dobiva priko mlika..e sad kako veoma slabo cika bojim se da ne dobiva dovoljno vitamina C....pa se kontam zvati pedića i pitat da mi propiše za njega one koje mame koje ne doje daju svojim bebačima...[sm=zmeden2.gif][sm=zmeden2.gif][sm=zmeden2.gif].... Što vi kažete??? Mi još ne puzamo,guza nam još uvik teška pa nas prevali, niti zubića imamo. Duda nam je postala zakon,a rukohvati od kolica češkalica za desne..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Dobili smo na poklon hodalicu i pomalo ga stvaljam u nju. S obzirom da je šarena i svira i svijetli silno mi je interesantna i voli biti u njoj, digla sam je na najvišu visinu tako da mu nogice samo dodiruju pod, jer ipak mislim da nije još za to. marijajurković dobro nam došla!! Ako ti ništa od danih savjeta ne pomogne, imaš u ljekarni neki mlijećni šećer koji se rastopi u malo vode i da bebanu za probavu. To je nama pedič predložio kad smo imali isti problem, međutim nama je šljiva pomogla pa nije bilo potrebe. Čestitke svim malim puzalicama i šetaćima!!! [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif] Eto toliko od nas! Veliki pozdraav!!
|
|
|
|