leelee -> RE: Travanjske bebice :) (27.10.2012 19:59:04)
|
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]pa šta je to s tom bučom,svi je papaju,moramo i mi probati.Još uvijek smo na voćnim pa ću pričekati još dva tjedna da počnemo nešta konkretno.Probala sam sa kašicom od šljiva i upalilo je,počeo je normalno kakati,izbacili smo krušku,dodali malo jabuke i sve je opet super ukakano.I mi špricamo naveliko na kupancu,obožava se kupati i jedva čekam da počne sjediti pa da normalno špricamo a ne iz ležećeg položaja.Malo sam čitala forum o kašicama-kupovnim ili domaćim i mogu vam reći da je tamo jako oštro oko te teme i mislim da svatko ima pravo odlučiti šta je najbolje za njegove dijete i uvažavati onoga drugoga koji radi drugačije bez obzira slagali se mi stim ili ne,zar ne........Ja osobno,naravno da je bolje domaće,uvijek je,ali npr.sada kada u vrtovima nema ništa,a iskreno,na tržnici ne znam sa sigurnošču tko prodaje ne tretirano,a trgovine da ne govorim.Radim kao trgovac i zaista svašta jedemo,usred zime prekrasno povrće i to je sigruno domaće,moš mislit.........za sada prakticiramo kašice jer voća domaćeg nema,i to Hipove jer su mi one najfinije i najviše im vjerujem i jedva čekam proljeće da posadim u vrtu svakojakog povrća jer tek onda ću znati šta dajem djetetu,tako da ne sudim onoga tko kupuje kašice niti onoga tko kuha doma,dapače,jedva čekam isprobati neki receptić sa povrćem i mesekom,mislim eto i meso je kupovno,ali nema druge....moj bebač leži u vrtiću i gleda Baby-tv pa se spremamo za kupanac...............pusa svim bebačima[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|