leelee -> RE: Travanjske bebice :) (30.9.2012 9:18:45)
|
..hej drage mame,nemoj se Kony bojati zbog usisavača jer taj nastavak ima neki regulator u sebi,neka mala rupica pa se on sam,bez obzira na snagu usisavača,odredi kolikom će snagom vući.Mi smo na nagovor susjede isto to kupili i od onda sam bez brige za nosić,svaki dan(naravno ako ima u nosiću) nosić nasprejam i izvučemo čuda i onda je mirniji,otkad sam mu tako počela čistiti čak mirnije i spava.Počeo je spavati na stomaku i od tada milina,budi se svega 2 puta i to samo posisa i dalje spava,mirniji je.Od nadohrane sam odustala jer mi je dobio grčeve i toliko je nemiran po noći a ja nisam znala od čega dok nisam prestala sa kašicama samo mi nije jasno kako tako reagiraju jer sam mu davala svega par žlica ali eto vjerojatno mu je trbušćić bio preopterećen.Sad sam zadovoljna,uhvatila me par dana kriza da neću imati dovoljno mlijeka jer je već dosta veliki ali dobro je,ne plače,igra se,preokreće se,stvarno je aktivan i vidim da je zadovoljna beba pa sam se i ja smirila.Puno vam pusa šaljem proljetne bebice.....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|