leelee -> RE: Travanjske bebice :) (17.11.2012 11:43:14)
|
[sm=duda.gif][sm=duda.gif] hej mamice,vikend je počeo što nama ništa ne znači jer nam je svaki dan isti,barem nama.I hlaaadno je............da barem bude još koji onako lijep jesenjski dan sa malo sunca..kako je kod vas? Maleni spava pa koristim da malo pročitam postove jer uvijek u nekoj žurbi samo preletim i nije ni čudo da ne mogu upamtiti imena i sad sam si zapisala na papirić pa nema zbrke.Jučer smo papali špinat i ne mogu vjerovati ali on uživa u jelu,ne stignem zagrabiti koliko brzo otvara usta,gladni moj pilić mali,tako mi je sladak sav zamusan........izašla su nam oba zubića i sada je opet malo nervozniji nego inače,ne znam jel moguće da su na redu već drugi...mislim da ću mu sutra probati dati malo juhice i meseka,neka papa...vidim da imamo novu mamu,DOBRODOŠLA MAMA ...evo i mi smo imali problema sa stolicom kad smo prešli na dohranu i riješili smo šljivama,to je jedna mama napisala ovdje i hvala joj,sad se ne sjećam koja,papali smo puno kašice od šljiva,mama je jela sensiu i trbuščić je proradio,sad kakamo redovito jer papamo svaki dan buču,uvijek s nekim drugim povrćem i sviđa mu se jer je sve od nje slatkasto..evo budi se pa mama mora ići..pussaaaaaaaaaa[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|