newmum -> RE: Travanjske bebice :) (4.8.2012 13:24:43)
|
Bokić curke, evo i nas malo! Pratim vaše postove kad stignem,ali za što napisati rijetko kad vrimena. Moj malac će još malo pa 4 mj napunit..diže se u sjedeći položaj, okreće tamo vamo s boka na bok i nekad i na trbuščić i natrag...uhvatio je ritam spavanja po danu tri puta po dva sata, s tim da se diže u 5h..pa opet zaspe oko 8.30 ili 9h...no noćni ritam se promijenio..što je stariji češće se budi jesti..sa jednog buđenja u 3h smo skočili prvo na dva pa na tri noćna buđenja i tako već neko vrime..[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Još dojim,ali imam osjećaj kao da se količina smanjuje..izdojila sam se par puta iz lijeve dojke jer malac nekad odbija papati iz nje...svega 80ml i to na jedvite jade...a dudli po desnoj usprkos tome što je prazna... Pomalo sam i zbunjena...jer još ne mogu dokučiti jeli mi mlijeko "otanjalo" i/ili mu se smanjuje količina kad se on noću toliko puta budi papati...a po danu max izdrži dva sata a da ne papa... Imate li kakav savjet??[sm=zmeden.gif] Kony, molim te detaljnije mi opiši tu kašicu jer i ja mislim uvesti kašice čim napuni 4mj. pogotovo bih tu sad kad kažeš da se tako daje i navečer i da beba bolje spava..?? Pratit ću još par dana situaciju...nadam se da neću bit prisiljena mu davati AD ako meni uistinu milko nestaje..U međuvremenu se šopam svim stavrima koje navodno pojačavaju količinu mlika,ali ne vidim nikakav napredak... [sm=smiley19.gif] Inače smo se mi kupali i na moru, maleni je prvo bio malo ustrašen dok se nije privikao...uzeli smo mu maći bazenčić i u nj sipali morsku vodu i tu se buća i uživa![sm=bravo.gif]
|
|
|
|