Melixina -> RE: Travanjske bebice :) (18.5.2012 23:12:41)
|
kaj je marci rodila?? ajme pa kako je ona? beba? jeli ipak bilo na zadak? sto se tice akcije (razumijemo se)[sm=smiley36.gif] nema jos nista, dapace dole me nesto probada (kao da mi neki sav ostao) i to me muci,plus sto sam bacila mig sa ogledalcem dole i nekako mi izgleda kao da rupice vise nema, samo meso...i naravno gin.jos nisam isla... kucu sam prisiljena cistit jer mi svekriva svakodnevno dolazi "dobronamjerno" pricuvati bebija u svrhu :"daj si pocisti ovo,ono, skuhajj rucak,operi ovo,ono itd." ali sto bi se reklo, svaka pomoc je dobrodosla tako da necu prigovarati ;) bar mi kuca blista [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]... pisu suprug povlaci kad ga kupamo, a bome tesko ide, tocnije tek se to malcice otvara... i kad ga motamo u pelene onda mu je prema dole (tako nam rekli , tocnije pokazali). marti83 da te pitam, primjetila sam ranije da si rekla kako bebija motas u pamucne pelene, pa me zanima kako ih odrzavas, tocnije kako ih peres? moj bebi cesto pobjegne iz pampersa na tetra pelenu pa bude fleka koju obavezno moram sa izosanom rijesavati.. ps. Kony ne brini , sto se tice slatkog ja se davim u slatkom svakodnevno ps.s. kupili smo Bio kapi (za grcicie), netko ih je ranije spomenuo , i moram ih pohvaliti , vec 2 dana ih konzumiramo i ODLICNE SU, tocno se primjeti razlika kod bebija.. do uskoro...
|
|
|
|