mama.tina -> RE: Travanjske bebice :) (20.5.2012 0:30:19)
|
Ne znam kako prije nisam vidjela ovu temu. Moj treci momcic je travanjska bebica, danas nam je tocno mjesec dana [sm=smiley36.gif] Imamo i dva starija brata...[sm=bravo.gif] Malo sam prelistala cijelu temu da vidim sto vas muci.. Borni je pupak otpao 8. dan, jednom braci 6. dan, a drugom isto 8. i sve sam ih spricala octiniseptom.. I svoj trojici od rodjenja pri brisanju povucem kozicu na pisi.. Borna sisa, ali uz nadohranu (Hipp) jer mu ovo bude malo, svaki dan naoko raste i deblja se [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ne znam sto ce biti kad MM pocne raditi u pon, dosad smo uspjevali svu trojicu pohvatat. Ja s maleckim, a on sa starijima, a kad malecki spava onda ili napravim nesto od posla ili se bavim velikima [sm=bravo.gif] I uhvatim malo vremena za internet [sm=smiley36.gif] Sad kad on ode, ne znam kako cemo, MM je predlozio da ih odvede baki, a ja nekako nisam za, da se ne osjecaju izostavljeno, da mama ostaje sama s bracom. [sm=zmeden.gif] Borna se ne budi cesto preko noci, uhvatili smo dobar ritam. Jedino sto me muci sto bi spavao na nasem bracnom krevetu,a ne u kreveticu. Kad ga stavim u krevetic za 10 min pocne plakat, a izmedju nas bi do ujutro odspavao. Jucer su se sva trojica uvalila, tako da smo kao sardine spavali, moja 4 momka i ja, od najveceg do najmanjeg [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|