freelove -> RE: Travanjske bebice :) (2.6.2012 6:45:53)
|
Bok curke, nova sam tu, moja Bela rođena je 09.04., sad još malo bumo 2 mjeseca. Imam još dvije starije curke (6 i 7 god.) pa nemam baš vremena za pisanje, ali pročitam Vas tu i tamo kad stignem....kak je meni ovo treče djete ja sam brijala kak bu sve divno i krasno, živjela sam u toj iluziji sve dok nisam došla doma iz rodilišta ,a onda sam shvatila da je svaka beba priča za sebe i kak tijelo očito svaki put reagira na svoj način. Uglavnom, prošle smo Bela i ja sve uobičajene probleme s novorođenčadi, od problema sa sisanjem, krmeljavih okica, čudnih stolica, ljuštenja, prištiča....sve o ćemu se ovdje piše.....i sve je prošlo samo od sebe...nemojte ih mazati s kremicama po licu, proči će to, samo s prokuhanom vodicom i vatom umiti lice i možete ih mazati svojim mlijekom, to uvijek pomogne. Ja svoju kupam u toploj vodi i stavim žličicu maslnovog ulja unutra i koža joj je savršena. Nama je oko krmeljalo dva -tri dana nakon bolnice, dva put na dan sam joj prala sa fiziološkom i našpricala poslije mlijekom i prošlo je. Od svih tih problema ostao mi je još jedan, a to je bolna cica....na toj desnoj još uvijek imam regadu i nikak neče zarasti, ali stvar je u tome da me ne boli kad cica, nego poslije, kao da će mi izgoriti cica, bol je tako neugodna i širi se sve do leđa, i uglavnom me budi po noći i neda mi spavati. A beba spava super, oko 2 i oko 5 se počme meškoljiti pa joj uvalim ciku ,posisa i nastavi spavati. veliki pozdrav svima [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|