Marti83 -> RE: Travanjske bebice :) (25.5.2012 13:52:23)
|
newmum tako je i moj mali sa nekih mjesec dana,i manje je imao,cijeli dan nije spavao,tek 2-3 puta po pola sata i navečer zaspao do jutra. To mi se i neki dan desilo...Ali prije sam se nervirala zašto ne spava po danu,ništa ne stignem..a sada me boli briga,ako će biti budan neka mu bude,sit će biti pa kad mu se prispava će zaspati. Meni se počelo događati da mi puno manje jede na bocu adaptirano mlijeko.Dnevno pojede oko 200-240 ml sve skupa a ove dane čak i manje.Ja ga dosta često stavljam na prsa,jer mi se nekad ne da spremati tu bocu[sm=smiley29.gif] i samo mu gurnem cicu i on miran.Možda je došlo više mlijeka u moje spremnike[sm=jezicek.gif]?? Malo sam gledala te rodine tekstove o relaktaciji,i povećanju količine mlijeka pa ću probati da izbacim skroz bocu.Jedino mi malo dudu teže izbaciti,ali više je meni teško nego njemu...lakše dati varalicu nego uzeti ga ,izvaditi sisu,čekati da pojede i ići dalje. Idem polako da počnem raditi ručak,i baš sam sretna što dolazi vikend jer ću biti malo sa mužem doma,a ovako sam do popodneva sama sa malim.Treba mi malo odraslih ljudi[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|