anaxx -> RE: Prehrana u vrtićima u Rijeci? (11.9.2012 10:21:00)
|
IZVORNA PORUKA: Lenovo Nemam nista protiv "zdrave hrane" jer najmanje je tu zdravoga Ono sto ja smatram zdravim je ono sto je netko sam doma posadio u svom vrtu ili ako netko doma uzgaja domace zivotinje sto je rijetkost Zavaravate se sa time sto mislite da im kuhate zdravo,bilo koje meso na trzistu je puno antibiotika koje se daju zivotinjama radi bolesti,eto to nasa djeca jedu,povrce je spricano svim i svacim al vi kazete da im zdravo kuhate Ja imam svoj vrt u kojem nikad nista nije spricano,to se zove zdrava hrana,a sve ostalo je šrot jedan je zivot,jedno je djetinjstvo,par zar je problem jednom tjedno dat djetetu komadić pizze ili tanjurić pomfrija Netko je spomenuo masnoce,pa gospodo draga na cemu vi pržite,pečete meso il ribu,da nije mozda na zraku,ili na onim finim teflonskim tavama koje ne trebaju ulje,al koje su zlo ovog svijeta jer najlon(teflon) kod grijanja ispusta toksine Kazu dijete mi se u vrticu zdravo hrani i zdravo zivi,mislim pogotovo u zimsko vrijeme kad je u vrticu +40 stupnjeva i sve zatvoreno,ustajali zrak i onda svi naravno bolesni Razmislite sta piset__e,mozda ja ipak znam nesto vise o necemu,a mozda znate i vi... sorry, al sad si me povukla za jezik... prvo ako imaš svoj vrt i sve sama radiš zašto pričaš protiv povrća...?? ja imam svoj vrt i klinci mi jedu moje povrće, pisala sam da sama radim sirupe i samo takve sokove vole, meso kupujem uglavnom domaće od ljudi koje poznam i za koje znam kako i s čime hrane životinje, upravo sam bila kod svojih u Gorskom kotru i od domačeg pčelara kupila 10 l meda jer mi ga djeca vole i u čaju i na kruhu... što da ti još napišem ... živim na moru pa i ribu znam nabaviti od domačih ljudi, a kod mojih kupujem pravu riječnu pastrvu... i krumpir kupim iz Gorskog kotra... moji klinci nisu još okusili cocacolu i ostale gazirane sokove, pizzu vole i odemo i mi na pizzu ponekad (dva puta na mjesec), ali da to bude na meniju vrtića se stvarno ne slažem... i da, meso pečem, trudim se da koristim uglavnom maslinovo ulje ili bar stavim pol-pol (maslinovo ulje mi je isto domaće i neusporedivo s kupovnim... eto ima nas i ovakvih zato ne sudi odmah i ne pričaj da nemamo pojima s čime hranimo djecu kad kažemo da ih hranimo zdravo... a vrtić ..... svaki dan su vani, u parku, u šetnji, na plaži.... mislim da se i tete trude... i još samo podatak da naš vrtić nema zamrzivača... svaki dan im stiže svježe povrće, meso, mlijeko... eto, ne ljutite se, morala sam [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|