RE: CB Vruća čokolada (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Tanjica Tanja -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:28:54)

Evo može meni jedna[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....kako si, kako buša?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:31:45)

Moze i meni[sm=smiley1.gif]
Nadam se da ce mi L dozvoliti[sm=smiley36.gif]
Sta ima kod vas?

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:31:54)

Ehej Tanjice[sm=smiley31.gif]
Tebe zbilja nisam dugo srela u bircu. Kako si mi, jeli radiš? Curka već velika, jel sluša?
Mi smo dobro, mm na brodu a Rokić spava, kroz jutro bude u vrtiću na 4,5h da se malo izigra sa vršnjacima[sm=smiley1.gif] Bušica raste svakodnevno a i mali boksač jača istom brzinom[sm=smiley36.gif]
Još mjesec i pol do termina, baš mi brzo vrijeme leti...

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:34:18)

Bumbi draga stigla nam i ti [sm=smiley20.gif]
Kako je L danas, jel papa lijepo? D u vrtiću?

Tanjica Tanja -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:39:15)

Da evo radim...pa rekoh da malo škicnem ipak je petak[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Mi smo već veliki, H. mi je nešto bolesna zadnja dva dana, ali smo joj uspjeli temperaturu sniziti (barem za sad). Idem poslije posla na frizuricu, baš se radujem jer ne idem često, ali od kada radim moram se prisiliti da malo češće odem.
Ne mogu vjerovati da još imaš mjesec i pol[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] Gledala sam ti slikice, stvarno si mi sva če če![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Bok Bumbi, kako tvoji mališani?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:39:19)

D u vrticu,danas je trazio da bude do 15i30[sm=smiley1.gif],a L tako-tako.Spava mu se al nece ili sta vec.Evo sad je na meni i kao spava,probat cu ga spustit pa cemo vidjeti sta ce biti.A s jelom jedva izdrzi 2,5 sata ako je budan,ako spava moze i duze.
Sta ti?Sta si jutros radila?Draga danas sam primjetila da se s tobom vise cujem i pisem nego s mojim prijateljicama(naravno i ti si mi prijateljica[sm=smiley1.gif]).

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:53:27)

Svi idemo kod frizera ovih dana[sm=smiley36.gif].Cuba jesi ti bila?
TT nadam se da sr H nece razboliti.Tko ti ju cuva dok radis?
Ja si uzela jednu coksu da se malo zasladim[sm=smiley1.gif]
L je u kreveticu i spava[sm=bravo.gif]
Ajme,ja zovem gin vec 3 dana i nemogu dobiti,ili je zazueto ili se ne javlja.

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:55:47)

Evo ja prebacila veš u kuću na žicu. To mi je zadnja tura za osušiti i popeglati[sm=smiley36.gif]
Tanjice hvala ti[sm=smiley1.gif] Ma da, još samo malo i stiže nam braco, baš se veselimo[sm=smiley1.gif]
Jesi ti zadovoljna na poslu? Jel H ide u vrtić ili je baka servis dostupna?

Bumbi, jutros mi R izlio zdjelicu sa pahuljicama (nije namjerno ali svejedno)[sm=smiley26.gif] Joj od deca mlijeka, šporki on, stol, stolice, pod, zid ajmeeeee[sm=smiley3.gif] Tako da sam najranije imala akciju čišćenja, do 8.30h sam već bila umorna[sm=smiley36.gif]
Ma bila u kući većinu jutra, peglala što sam jučer posteljinu oprala, napravila krevete, usisala i tako, uvijek nešto ima po kući za napraviti. Onda sam oko 12h izašla napraviti đir jer je vani baš lipi dan, sunčano i usput naletjela na jedan dućan koji je pred zatvaranje i sve je 50% sniženo a meni osmjeh[sm=smiley4.gif] Naravno kupila majicu (zelenu sa cvijetom) za ljeto i košulju isto ljetnu[sm=smiley14.gif]

Pa i meni je tako, sa svojim prijateljicama se skoro pa i ne čujem više, tj jesam al kad se sjetim da smo prije svakodnevno išle na kavice a sada sve udane sa djecom, odselile...ako se vidimo 2x mjesečno to je super i baš mi je žao, sve mi nedostaju. Iako si ja uvijek nađem zanimaciju i još sad kad dođe druga bebica ali svejedno. Ali zato se mi draga tipkamo i čujemo svaki dan, više sam s tobom na mobu nego sa mm[sm=smiley36.gif]

A jel L možda još gladan tj da mu probaš povećati dozu[sm=zmeden.gif] Jesi ga uspjela spustiti u krevetić?

Wukovarka -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:55:59)

Dobar dan [sm=smiley1.gif]

Tanjica Tanja -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:57:56)

Bumbi čitam da ti imaš pune ruke posla oko D i L. Ja ne idem baš često kod frizera, možda 2 ili 3 puta godišnje, ali sad sam počela raditi pa se moram natjerati češće[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] H. čuva jedna teta, a od 9 mj. bi ju dali u vrtić

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 15:01:57)

U ponedjeljak sam naručena u frizera. Znaš da si me malo zaintrigirala sa onom kraćom frizuricom pa sam i ja bila u nedoumici dal da se ošišam ali ipak neću[sm=smiley36.gif] Dosta mi je izrasla pa mi je šteta. Jesi ti odlučila što ćeš?
Wuki ženo, jesi živa[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Kako ste mi, kako haharice?
Ajme Bumbi, uvik me mamiš sa nekim slatkišima[sm=smiley36.gif] Sad sam u napasti da maznem R Kinder pingui[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 15:04:37)

A,znaci bila si vrijedna od ranog jutra[sm=smiley36.gif].
Znaci i ti tako mislis.Meni je isto zao sto se ne vidim tako cesto s svojim curama[sm=smiley13.gif],ali ipak nekad i uspijemo,samo bi mi da se uvijek sve okupimo,ali je to nemoguce.
Super za soping[sm=bravo.gif]
TT ni ja sad nisam bila od 11 mj[sm=smiley13.gif] i nemogu docekati sutra da idem,inace idem redovito.Znaci i H ce u vrtic,super.
Ajme jel ja to dobro vidim da se Wuki javila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Pa di si ti?Sta ima?Kako cure?

Wukovarka -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 15:08:27)

Živa živa, radim od 0-24 pa iskreno nemam volje za dodatno tipkanje ali sada se malo smirilo pa gledam što ovdje ima novoga.
Curke u vrtiću, baš se spremam po njih ići ali moram čekati da prođe marenda jer Tena oplače ako ide ranije [sm=smiley36.gif]
Skoro tri mjeseca smo bili doma zbog salmonele ali eto i to je iza nas.
Ajme kako ste svi vi? Već sam zaboravila kakva su naša druženja bila [sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 15:08:51)

Aaaa,ipak se neces sisati?Ma ja jos nisam odlucila,vidjet cu sutra s njom sta kaze.Ma ajde uzmi mu i nadaj se da ga nece traziti[sm=smiley36.gif]
Sta cete vi popodne?
Ja jucer cijelo popodne slikam s foticem[sm=smiley36.gif],kao da ga godinama nisam imala.Bas mi je dobar ovaj novi[sm=smiley1.gif]

Tanjica Tanja -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 15:12:45)

AAAA vidim da vas ima još za dilemu oko šišanja....ja sad imam dugu kosu, ali ako skupim hrabrosti [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]reći ću joj da me ošiša na kratko...za promjenu.
Bok Wuki, šta ima? Pa gdje pokupiše salmonelu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 15:12:58)

Ja idem po D, uzivajte[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 15:13:43)

A baš sam te htjela pitati jesi zadovoljna sa fotićem[sm=smiley1.gif]
Ma samo ću obnoviti pramenove i isfenirati se, nedam joj da me niti cm ošiša[sm=smiley36.gif]
Mislim da ćemo malo u đir, dok još sunca bude vani pa do mojih na kavicu i druženje.
Joj Wuki, 3 mjeseca kući zbog salmonele [sm=smiley3.gif] Jeste sada barem potpuno zdravi?
Jeste u onom stanu što ste selili ovu jesen?

Za vikend zovu kišu, ajme dva dana u kući[sm=smiley13.gif] Jedva čekam proljeće...

Wukovarka -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 15:15:44)

Nismo nikad otkrili od kud salmonela ali sumnjamo na slastičarnicu u kojoj smo papali kolače. Ja i otkaz dobila zbog bolovanja, kreten!

Ali prošlo je srećom, najduža tri mjeseca u životu, cure lude od stana, ja radim po cijele dane nakon otkaza jer imam svoj biznis.
E sad je veselje kad idu u vrtić [sm=smiley36.gif]

Cuba, u stanu smo i tu planiramo ostati dok ne budemo mogli kredit dignuti, sretni i zadovoljni u svom miru [sm=smiley1.gif]
Jesi ti dobro?
Idem skoknuti po curke dok mi se posao smirio

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:06:24)

Vecer,evo mene opet[sm=smiley36.gif]
Ima li koga?

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:10:57)

A koga će bit[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:17:12)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Kako je bilo na druzenju?
Ja gledam Ljubav je na selu[sm=smiley36.gif],L lezi u lezaljci(spavao do 7 sati,pa sad ne spava),a D otisao kod mojih na spavanje[sm=smiley1.gif],a trebao sutra.Kaze da ce i danas i sutra ostati.Nije sad dugo bio

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:22:21)

Bilo poprilično dobro[sm=smiley20.gif] R se lijepo izigrao sa sveki, popili kavicu, ispričali se, stvarno sve ok[sm=smiley1.gif] Poslije navratili i do mojih malo. Pa sam seki očitala bukvicu jer mi se nikada ne zna javiti na mob a poruku poslati da ne govorim. I to nakon što joj dam novce za bon [sm=smiley29.gif]
Sad smo večerali, moramo se oboje otuširati ali večeras se ne žurimo sa spavanjem, nema Sulejmana i vikend je pa se ne dižemo za vrtić[sm=smiley36.gif]
E, nisam ti rekla da mi je R danas trčao u vrtiću i on i jedan maleni se sudarili glavama[sm=smiley3.gif] Ima modricu na čelu[sm=smiley13.gif] Teta odmah namazala sa maslom tako da nije velika, nije se žalio da ga boli..

Šta ste vi radili popodne?
Super za D, uživat će kod bakice[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:29:01)

Ajde super da vam bilo dobro[sm=bravo.gif]
Znaci sekica bas i ne slusa,a jos joj i ti za bon das[sm=smiley36.gif]
Aaa,mrvica mala,bitno da se on ne zali.
Da,da otisao.
Posto je L prespavao cijelo popodne,ja sam se s D igrala[sm=smiley1.gif]
Nisam ti rekla,da L voli biti gol[sm=jezicek.gif],cim ga pocnes skidati se umiri.I sad smo prije kupanja malo uzivali goli[sm=smiley1.gif]
Sveki se ponudila da mi ga pomogne kupati,ali sam rekla da mogu sama[sm=smiley36.gif]

sarah_zg -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:39:50)

Večer! Cuba, moj dođe s modricama svako malo. Trenutno ima dvije na čelu, uvijek je u pokretu, malo je hiper pa se stuče svako malo, ali ne place bas. Mi imamo filmsku večer s kokicama. Muž radi, mali gleda Kralja lavova, a ja čekam Hotel Ruandu u 21.00!

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:43:35)

Hej sarah vecer[sm=smiley1.gif]
Vi lijepo uzivate,super[sm=bravo.gif]
Jel to neki film ili?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>