cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 14:55:47)
|
Evo ja prebacila veš u kuću na žicu. To mi je zadnja tura za osušiti i popeglati[sm=smiley36.gif] Tanjice hvala ti[sm=smiley1.gif] Ma da, još samo malo i stiže nam braco, baš se veselimo[sm=smiley1.gif] Jesi ti zadovoljna na poslu? Jel H ide u vrtić ili je baka servis dostupna? Bumbi, jutros mi R izlio zdjelicu sa pahuljicama (nije namjerno ali svejedno)[sm=smiley26.gif] Joj od deca mlijeka, šporki on, stol, stolice, pod, zid ajmeeeee[sm=smiley3.gif] Tako da sam najranije imala akciju čišćenja, do 8.30h sam već bila umorna[sm=smiley36.gif] Ma bila u kući većinu jutra, peglala što sam jučer posteljinu oprala, napravila krevete, usisala i tako, uvijek nešto ima po kući za napraviti. Onda sam oko 12h izašla napraviti đir jer je vani baš lipi dan, sunčano i usput naletjela na jedan dućan koji je pred zatvaranje i sve je 50% sniženo a meni osmjeh[sm=smiley4.gif] Naravno kupila majicu (zelenu sa cvijetom) za ljeto i košulju isto ljetnu[sm=smiley14.gif] Pa i meni je tako, sa svojim prijateljicama se skoro pa i ne čujem više, tj jesam al kad se sjetim da smo prije svakodnevno išle na kavice a sada sve udane sa djecom, odselile...ako se vidimo 2x mjesečno to je super i baš mi je žao, sve mi nedostaju. Iako si ja uvijek nađem zanimaciju i još sad kad dođe druga bebica ali svejedno. Ali zato se mi draga tipkamo i čujemo svaki dan, više sam s tobom na mobu nego sa mm[sm=smiley36.gif] A jel L možda još gladan tj da mu probaš povećati dozu[sm=zmeden.gif] Jesi ga uspjela spustiti u krevetić?
|
|
|
|