RE: CB Vruća čokolada (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

pepeljuga -> RE: CB Vruća čokolada (27.2.2013 8:37:32)

Jutro, jel ima koga :-)

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 8:31:17)

Heeeej,gdje ste svi???

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 8:35:23)

Nema nikoga, samo ti i ja [sm=smiley36.gif]
Dobro jutro draga[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 8:36:44)

E,draga pa di si ti?Nema te danima[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Šta ima?Jeste se naspavali?

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 8:44:04)

Da, da jesmo iako su mi tv i grijanje u sobi ostali upaljeni do 2h[sm=smiley29.gif] Umrla sam od vrućine.
R se igra sa autićima, gleda baby tv, ja capucino popila, moram staviti bijelu robu na pranje.
Poslije idemo na poštu po neki paket što je mm poslao i do mog ginića po onu uputnicu za ogtt. Danas smo kod mojih opet na ručku, mama slobodna pa ne moram kuhati[sm=smiley2.gif]

pincirotvajler -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 8:45:13)

cure padam tu ko kruška,stavila cubu i bumbi tu za frendove ostale imam na fejsu [sm=smiley36.gif]
nadam se da ste ok cureee [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 8:49:08)

A,znači opet danas uživate,super[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
Joj,meni l nočas prvi put plakao malo duže i glasnije[sm=smiley36.gif],ali dijete bilo gladno,a mama nije znala[sm=smiley13.gif].
Jutros je bio dosta bljucnio,ali dobro je.Sad spava,ali mi je od jutra neki kmezav[sm=zmeden.gif],spava pa plače i tako stalno.Nadam se da neće biti takav cijeli dan.
Hej Pinici baš ti napisala da svratiš u birc[sm=smiley1.gif]
Hehhehe,opet ti i face[sm=jezicek.gif]
ma i mene to izluđuje,ali šta se može
Šta vi radite?

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 8:58:42)

Evo sam oprala suđe od doručka i malo poredila kuhinju ako se i ima što srediti koliko kuham[sm=smiley36.gif] Idem još staviti i robu na pranje.

Ajoj mišić mali, plakao noćas[sm=smiley13.gif] Pa jel inače jede po noći koji obrok ili? Možda mu je danas samo takav dan, držim fige da ipak ne bude cendrav. D u vrtiću?
Ja mislila danas započeti sa pranjem bracine robice ali sinoć oprala mašinu naše šarene robe i sad moram još bijelu pa ću onda krenuti od sutra dok mi se ovo osuši.

Hoćete vi gdje izlaziti? Kakvo vam je vrijeme?
Pinci [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] daj navrati u birtiju malo češće[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 9:12:46)

A inače ne plače,pojede i nastavi spavati ili gleda u svoje mede i priča[sm=smiley1.gif].Neznam šta mu nočas bilo.MM odmah govori nos mu začepljen,bolestan je....ne smije zaplakati njemu je uvijek bolestan[sm=smiley29.gif](ima i na koga takav biti),svekar došao i naravno isto to govori i još nadoda da ga ne vodim van,blalbala[sm=smiley36.gif]
Evo se sad bio probudio,presvukla ga,opet malo plakao i popio čaja i opet spava,al istalno nešta stenje i vrti se.nije mi opet kako 2 dana,pa ga možda i stomačić mući[sm=smiley13.gif].
Jučer sam ga pohvalila tweti u vrtiću kako je dobar i da maltene uopće ne plače(pogotovo glasno),kad evo ga danas,dobor je glasan[sm=smiley36.gif]
Mislila sam kasnije ići do vrtića kad djeca izađu,i onda oko pola 3 po D,da vide prijatelji čupavu frizuru[sm=smiley1.gif]
I meni se pere veš.Jučer sveki opeglala dobar dio veša,već sam mislila da neće više,hrpa mi počela skoro padati po podu koliko je bilo[sm=smiley36.gif]
A vani neznam kako je još,nadam se da će kasnije biti toplo.Gledala sam prognozu,trebalo bi dobro zatopliti ovih dana
A onda sutra počni polako.Jesi kupila onaj Chicov omekšivač?Super mi je[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 9:18:20)

A vjerojatno ga onda stomačić muči kad se nije kakao već 2 dana[sm=smiley13.gif] Joj, da čim dijete zaplače odmah je bolesno[sm=smiley36.gif] Ma samo ti fino s njim u šetnju ako vam je lijepo vrijeme, bolje da je na svježem zraku nego stalo u kući gdje se grije.

Ajde ipak ti je sveki dobra, vidiš moja meni nikada nije ispeglala robu[sm=smiley36.gif]
E kupila sam i Chiccov omekšivač kad sam bila u dm-a. Ma on je meni super, ja sam ga za R koristila prvih godinu dana. Evo sam stavila i bijeli veš na pranje, još moram samo krevete napraviti pa sam sve sredila i možemo vani[sm=smiley1.gif]
Sad sam se sjetila da moram i onu veliku vreću robice odnijeti u Caritas, ne znam bili to isto sada.
Šta ti kuhaš danas?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 9:22:18)

A i ja mislim da ga to muči.
Eto vidiš,iapk mi je u nečemu i dobra[sm=smiley36.gif]
Ma joj,ne slušam ja njih kad počnu droboti,oni bi samo da je on miran i da ne plače ili čim se počne vrtiti odmah s pitanjima"pa šta ti?,šta te muči?jesi gladan?....."
Više me mm izluđuje kad tako odmah misli da je bolestan(dobro malo ga strah,a i mene kad je već bio u bolnici zbog nosića),ali on malo pretjeruje[sm=smiley36.gif]
Imam od jučer juhe i mesa,samo ću kropire ispeći i nešta s tikvicama napraviti meni i mm
Evo ga opet,malo zplače,pa nastaviti spavati....idem i ja nešta napraviti dok mogu[sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 9:33:08)

Evo sam i ja napravila krevete u spavaćim sobama i poredila ih tako da sam gotova sa svime. Idemo se sada oblačiti i vani u obavljanje današnjih zadataka i điradu po suncu[sm=smiley1.gif]
Poslikala sam ti i posteljinu za bracu i poslala na mob[sm=smiley1.gif]
Guštajte draga i vi danas, tipkamo se onda večeras :-**

danery -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 19:51:14)

juuhu,ima koga za spiku [sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 20:04:23)

Večer[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 20:09:27)

oj cuba,šta ima novo?mene neka groznica hapila,ziiiima mi je,a navukla sam 2 debele vunene veste i umotala se u deku...
bože pomozi sutra sa bejb,ima upalu grla,pa je kod kuće....[sm=smiley13.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 20:19:13)

Evo taman popeglala i složila svu robu. Sad još okupat malog hahara i stavit ga na spavanje pa se mogu bacit na gledanje Sulejmana[sm=smiley36.gif]
Ajoooj, nećes valjda sad neku virozu/gripu/prehladu navući[sm=smiley13.gif]
Meni je R već drugi tjedan kući ako te to tješi imalo[sm=smiley36.gif] Od ponediljka će startati u vrtić. Bio bolestan prošli tjedan pa sam ga po preporuci pedice ostavila i ovaj tjedan doma jer je dosta dječice sa virozama sada pa da ne pokupi odmah još nešto čim se vrati.
Jel ti bejb na antibiotiku?

mariola -> RE: CB Vruća čokolada (6.3.2013 14:04:21)

Kad god dođem na vruću čokoladu nigdje nikoga [sm=smiley13.gif]
A baš bi mi pasala[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (6.3.2013 14:39:50)

Hej draga, jesi još tu ili se spremaš za kući?

mariola -> RE: CB Vruća čokolada (7.3.2013 8:13:16)

Jutro[sm=smiley1.gif]
Ima koga?

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (7.3.2013 8:19:06)

Dobro jutro [sm=smiley1.gif]
Kako si mi draga? Napokon da se i u bircu sretnemo [sm=smiley2.gif] Radiš?
Mi se maloprije ustali, R njupnio duplu porciju pahuljica i sada se igra. Ja si napravila capuccino i uživam u miru[sm=smiley1.gif]
Vani nam je oblačno, kiša će, tako da ništa od šetnje...

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (7.3.2013 8:21:01)

Aaaaa,napokon draga da i ti stigla[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nemoram ti ni govoriti koliko si mi falila[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Kako ste mi?
Cuba draga odkud ti ovdje?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (7.3.2013 8:23:11)

Posvuduša sam, šta da ti kažem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Kako ste spavali, jel L bio dobar noćas? D u vrtiću?
Moram ti reći da otkako se preko moba tipkamo da mi se baterija prazni svako malo a prije je tjedan dana mogla izdržati[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (7.3.2013 8:25:09)

Isto ko i ja[sm=jezicek.gif]
joj,ne spominji mi bateriju,tako i meni,još kad na netu bude,užas
E,L je super spavao,to mu neku noć bilo ko zna šta.Probudio se oko 2,pa oko pola 6[sm=bravo.gif].D u vrtiću.
Kod nas neka kišica pada.
Šta ćete vi sada?

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (7.3.2013 8:29:11)

Trenutno pijem capuccino i mozak mi je u zen fazi[sm=smiley36.gif]
Zezam se, bit ćemo kući vjerojatno zbog vremena. Moram staviti drugu turu bracine robice da se pere a ovu skinuti sa žice i opeglati. Ajme kako mi omekšivač miriši, odmah sam se sjetila R kad je bio mali[sm=smiley1.gif]
Jel vi imate kakvih planova?
Super za L i prospavanu noć[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jel ti sada spava ili?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (7.3.2013 8:33:48)

Još uživaš[sm=smiley1.gif]
Ja baš popila kavicu,a L je u sobi u krevetiću i svekar došao ga vidjeti i čujem da mu svako malo kaže "mama uzmi me?,Šta si me ovjde samog ostavila?,itd"[sm=smiley29.gif],ali ja naravno ignoriram[sm=smiley36.gif]
A još ću vidjeti za priejpodne,nevjerujem da ćemo van,evo sad ne pada kišica.Popodne ćemo kod mojih,moram i do Dm-a po one krpice za kupanje i po Hipp
Gdje nam je mariola opet nestala?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>