BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (5.3.2013 9:12:46)
|
A inače ne plače,pojede i nastavi spavati ili gleda u svoje mede i priča[sm=smiley1.gif].Neznam šta mu nočas bilo.MM odmah govori nos mu začepljen,bolestan je....ne smije zaplakati njemu je uvijek bolestan[sm=smiley29.gif](ima i na koga takav biti),svekar došao i naravno isto to govori i još nadoda da ga ne vodim van,blalbala[sm=smiley36.gif] Evo se sad bio probudio,presvukla ga,opet malo plakao i popio čaja i opet spava,al istalno nešta stenje i vrti se.nije mi opet kako 2 dana,pa ga možda i stomačić mući[sm=smiley13.gif]. Jučer sam ga pohvalila tweti u vrtiću kako je dobar i da maltene uopće ne plače(pogotovo glasno),kad evo ga danas,dobor je glasan[sm=smiley36.gif] Mislila sam kasnije ići do vrtića kad djeca izađu,i onda oko pola 3 po D,da vide prijatelji čupavu frizuru[sm=smiley1.gif] I meni se pere veš.Jučer sveki opeglala dobar dio veša,već sam mislila da neće više,hrpa mi počela skoro padati po podu koliko je bilo[sm=smiley36.gif] A vani neznam kako je još,nadam se da će kasnije biti toplo.Gledala sam prognozu,trebalo bi dobro zatopliti ovih dana A onda sutra počni polako.Jesi kupila onaj Chicov omekšivač?Super mi je[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|