RE: CB Vruća čokolada (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:44:33)

Joj, baš me naživcirala, rekla sam joj da više kune neće dobiti od mene[sm=smiley26.gif]
Sad si me podsjetila, meni je R isto volio biti gol[sm=smiley36.gif] Kako bi stao mlatiti nogicama kad bi ga skidala i obavezno bi me zapišao, pa sam morala držati ručnik u pripremi[sm=smiley36.gif]
A popodne dolazi R do mene, zapravo šepa na jednu nogu i govori da je razbio prst (na ruci) i da mu trebam staviti flaster[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Pa sam mu stavila, držao je ruku kao invalid a ništa mu nije[sm=smiley36.gif]
Jel ti to sveki onda svaki dan dođe ili?
Sorry, malo sam nestala, mm me nazvao 10min.

sarah_zg -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:47:30)

Je, je film. Ide na universalu ili nekom takvom kanalu na Max tv- u. Petak je očajan inače sto se programa tiče. Nema ni Sulejmana [sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:50:40)

Dobar je R[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Draga pa kakve to gluposti pricas[sm=smiley36.gif],pa dijeli nas samo par koraka,sta mislis koliko puta dodje[sm=smiley36.gif].Nije bas nesta previse,ali i to je za mene previse.Iako ide kod sogi cuvati necaka pa i nije stalno kod kuce.Prije je puno vise dolazila,sad valjda ve i kuzi.
Neki dan je htjela i s nama kod pedijatrice[sm=smiley29.gif].Mozes misliti kako sam reagirala[sm=smiley36.gif].Svasta,samo bi mi ona trebala,ne ide moja mama sa mnom,a kamoli ona.

sarah_zg -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:53:09)

Bumbi kod tebe kao u onoj seriji Svi vole Raymonda

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:54:54)

E;pa skoro[sm=jezicek.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:56:23)

sarah draga, večer i tebi[sm=smiley1.gif]
Kako se osjećaš? Jel imaš ti kakvih trudničkih želja? Kako vidiš ja se krcam ledom[sm=smiley36.gif]
Joj Bumbi, svaka ti čast, ispalila bi da mi je sveki stalno tu negdje[sm=smiley26.gif]
Al vidim da je držiš pod kontrolom[sm=smiley36.gif] Joj, ne mogu vjerovati da se htjela i u pedice uvaliti[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 20:59:57)

Bolje da ti i ne govorim sta sve njoj padne napamet.No,dosta o mojoj sveki.
Tvoje trudnicke zelje su odlicne[sm=smiley36.gif]
Sta R radi?Meni L lezi pored mene i gleda neznam gdje i malo odrijema[sm=smiley36.gif],sta god,bitno da je dobar

sarah_zg -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 21:00:22)

Nemam bas, meni se jednako sve jede, 4 kg sam u plusu, a pazim. Sta bi bilo da ne pazim?! Moja sveki je kat ispod mene, al je skroz ok, ne dolazi nenajavljena ili zove na tel il čeka ispred vrata, al nikad ne bane.

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 21:03:41)

Aaaa cuj ovo.Sveki kat ispod i zove na tel ili ceka pred vratima,predobro.Super za tvoju svekk[sm=bravo.gif]
I moja ceka kad je zakljucano[sm=smiley36.gif]....

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 21:06:15)

Samo sam u zadnjih pola sata 10 kockica pojela[sm=smiley36.gif][sm=smiley3.gif] Jedino me frka da se ne razbolim?
Ja sam za sada +8kg a u ponedjeljak ulazim u 33 tjedan trudnoće. Nisam se doduše vagala zadnjih 4-5 dana a nešto me glad uhvatila pa stalno grickam, možda sam još šta dobila al u principu sam zadovoljna. Valjda neću ovih zadnjih 7 tjedana natući 10kg[sm=smiley36.gif]
R se igrao sa autićima i sad se prebacio na kauč i upalio crtani prije spavanja. Ja sam pokupila robu sa žice, sve mi se posušilo al neda mi se sada peglati, to ću sutra.
Idem se sada otuširati pa ću njega onda srediti, da smo do 22h svak u svom krevetu.

sarah_zg -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 21:09:10)

Ma nećeš, kaj ti je?! Idem cure, počeo mi film! Čujemo se!

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (22.2.2013 21:09:57)

Uzivajte[sm=smiley1.gif]
Idem i ja,poceo je film na rtl-u,pa idem gledati[sm=zmeden.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 9:06:24)

Jutro[sm=smiley1.gif]
Ima koga za [sm=kava.gif][sm=kava.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 9:11:01)

Hej draga jutro[sm=smiley1.gif]
Kako ste mi?
Meni R noćas imao temperaturu. Oko 2h se probudio vruć[sm=smiley13.gif] 38,6 je imao. Stavila sam mu čepić, spala je. Jutros evo 37,5. Malo kašljuca ali ništa strašno i nosić mu je zadnjih dana onako polu začepljen ali nema mi tu naznake da će se razboliti. Iako sad sa temp ne znam što je? Isto sam mu sad dala žličicu Ibuprofen sirupa da mu spadne temp., malo Prospana i meda za grlo.

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 9:15:49)

A joj,pa sta je sada?Nadam se da se nece razboliti.
Evo L papa i spava[sm=smiley36.gif],D igra igrice,a mm radi.
Ja maloprije izvadila robicu vel 62,pa to moram oprati.Vecina odjelaca 56 mu je malo,moze samo one kao hlacice pa mu gore neku majicu obucem.
Ovdje pada kisa,uzas[sm=smiley13.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 9:43:28)

Sorry draga, nestala sam, mm me zvao na skype...
A nemam pojma što mu je sada? On je inače vesel, pojeo je doručak, igra se lijepo. Nadam se da neće biti nešto gore[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
A i kod nas je neko ružno vrijeme, oblačno, pasti će kiša sigurno. Moram smisliti što ćemo cijeli dan u kući raditi[sm=smiley36.gif]
Znači tvoji frajeri svi dobri i pustili te da na miru uživaš[sm=smiley1.gif] Oho, veliki frajer znači, već je na vl 62[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Šta kuhaš danas?
Ja ću cvjetaču sa krompirima i piletinu, to volimo oboje.

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 9:47:40)

I mislila sam da pricas s tm.
Eno,L spava,a D igra jos igrice i usput gleda Gormite.
Ja objesila ves i sad moram poskidati etikete s robice.Bit ce mu nesta malo veliko,ali nek je bude spremno[sm=smiley1.gif]
Mi idemo kod mojih na rucak,pa ne kuham[sm=bravo.gif]
Vi necete onda kod tvojih danas ici?

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 9:52:05)

Mislila sam otići danas ali kad je on pod temp i kad je ovako ružno vrijeme onda ćemo ipak ostati kući. Gledala sam sada prognozu, cijeli dan zovu neku kišu pa ne znam onda kako bi se vratili kući popodne/večeras.
Joj, ja se probudila sinoć u ponoć da izvadim robu iz mašine i stavim sušiti na žicu[sm=smiley29.gif] Zaspala sam odmah poslije R i nisam ni čula kad je roba bila gotova.
Jesu tvoji blizu vas ili?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 9:56:13)

Ajme ja neznam sta bi me natjeralo da se dizem u pola noci da objesim ves[sm=smiley36.gif].Nikad ga ne stavljam kasno prati.
A jel nemozete autom?
Moji su na drugom kraju grada,nekih 10,15 min auto,zavisi od guzve

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 10:07:01)

A stavila sam je prati u 21h i obično budem budna dok ona ne bude gotova pa je stavim sušiti al sinoć sam zakomila[sm=smiley36.gif] Ma jednom mi se tako usmrdila preko noći u mašini pa sam je ujutro opet morala prati, zato se dignem, inače nebi[sm=smiley36.gif]

Evo sam se čula sa mojima, ipak ćemo do njih[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tako da ni ja danas ne kuham[sm=smiley36.gif] Neko sunce je čak provirilo[sm=zmeden.gif] A čudnog vremena. A moji su ti u centru grada na samom Peristilu, gdje je katedrala sv.Duje i tamo se nigdje nemaš parkirati. Možeš ostaviti na rivi na parkingu gdje je sat 15kn[sm=smiley29.gif] tako da ljudi koji živce u centru svoja auta parkiraju jednu ulicu ispod mene pa onda mi fino odemo pješke jer nam je ionako 10min hoda.

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 10:12:34)

Ma da,zato ni nevolim tako stavljati prati.
Ajde super da ipak idete[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...aha,znači nije vam baš zgodno ići autom još plačati parking 15 kn[sm=smiley29.gif]
Ja neki dan kupila u Mulleru(iako znam da baš i ne ideš tamo,ali trebala bi definitvno početi[sm=smiley36.gif]) neki njihov omekšivač Softlan i mogu ti reći da super se osjeti[sm=bravo.gif]
Ja jučer bila između ostalog i tamo[sm=smiley36.gif]..otkrila sam da mi je tamo Hipp najeftiniji,tj 5 kn manje nego u Dm-u,nije puno ali koad pogledaš da svako malo moram kupiti kutiji,kad se zbroji isplati se[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 10:24:36)

Baš sam planirala ovaj tjedan do City centra otići, mama mi je slobodna pa da odemo malo u shoping, moram i do dm-a. Baš ću onda i do Mullera svratiti, ionako mi je omekšivač pri kraju pa da probam taj[sm=smiley1.gif]
Pa da, što nebi uštedila, ionako se svako par dana nešto potroši pa moraš kupovati novo.
Evo sam napravila krevet, sredila sobu i malo suđe od doručka da ostavim sve uredno kući pa se idemo sad oblačiti i kod mojih.
Tipkamo se, ljubac šaljem tvojim ljepotanima :-*

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (24.2.2013 10:31:54)

Uživajte[sm=smiley1.gif]
Idem i ja polako,kad D završi crtani igrat ćemo Monopoly[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (25.2.2013 20:02:20)

Večer,ima li koga?

mamino zlateko -> RE: CB Vruća čokolada (26.2.2013 11:16:38)

jel ima koga?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>