RE: CB Vruća čokolada (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:00:44)

Baš ću tražiti tu knjižicu,meni dok sam bila trudna nisu nikad ponudili,baš me zanima hoće mi dati.Ja znam često tamo ići,ako ne i prečesto[sm=smiley36.gif]..iako se sad ne sječam kad sam bila.
Joj,draga moja on još odavno sam bira šta će obući,a i šta će kupiti[sm=smiley36.gif]
jesi to bila u babinjama kod one kume što je rodila veliku bebu?kako su oni?
A izdržat ćemo još onda malo do mjesec danas,sutra nam je 3 tjedna[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:02:23)

Hej Pepe draga, stigla nam i ti u birc[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Vidim klinci su ti super samo ti ne[sm=smiley13.gif] Jel to od umora ili? Kada ti je sljedeći pregled?
A mi smo dobro, R mi je doduše prehlađen ali guramo. Trudnoća super, mališan lupka bez prestanka, čak toliko jako da sam par noći i bila budna, nikako se namistiti[sm=smiley29.gif]
Odbrojavamo tjedne do kad se mm triba vratiti i tjedne trudnoće[sm=smiley36.gif]
Ja sam ti u konstantnom isčekivanju [sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:03:23)

Aaaa,baš mi je drago što je oduševljen i što mu se svidjelo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Joj,D je bio katastrofa,a evo već 2 dana je dobro,nadam se da će tako i ostati[sm=smiley1.gif]
A snalazim se ja mislim zasada dobro.A kako češ ti s njih 4?[sm=smiley36.gif]
Jel imate ime za curku?Ili ćete isto zadnji trenutak odlučiti?

pepeljuga -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:05:24)

Ma inače sam super al valjda danas takav neki dan[sm=smiley13.gif]
Pregled tek za dva tjedna i ja super spavam samo me ubi dizanje za wc[sm=smiley36.gif] posli toga nikako zaspati

Dobro si rekla,ti uvik u nekom iscekivanju[sm=smiley36.gif]

Bumbi te knjižnice su ti nove u ponudi,zato ti nije prije ni nudila

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:06:43)

E znam da si ti u Mullera često, stvarno ti tribaju dati knjižicu[sm=smiley36.gif] Ja uđem jednom i odmah dobijem, nije fer[sm=smiley36.gif]

Joj da, išla kod kume na babinje. Mali je king kong[sm=smiley36.gif] Sve što sam joj kupila od robice za malenog sam morala jutros mijenjati jer mu je sve malo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ima mjesec dana, skoro 6kg i 60cm. Jučer ga malo nosila, ajme skroz sam zaboravila kakav je osjećaj imati bebicu u rukama iako mi on nije mjerodavan[sm=smiley36.gif] Da vidiš dok sisa kako guta, ma to nikad nisam vidila, pojede bit će pola litre mlijeka iz cice, pravi je prasac[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pepeljuga -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:07:25)

Ajme nepitaj me ništa,ne razmišljam još o tome al bit će bome veselo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

A za ime a nemamo bas nešto,meni se sviđa Mila,mm bas ne,on bi Tonka,Toni bi Frančeska a Roko Rokica[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pepeljuga -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:08:38)

IZVORNA PORUKA: cuba

Joj da, išla kod kume na babinje. Mali je king kong[sm=smiley36.gif] Sve što sam joj kupila od robice za malenog sam morala jutros mijenjati jer mu je sve malo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ima mjesec dana, skoro 6kg i 60cm. Jučer ga malo nosila, ajme skroz sam zaboravila kakav je osjećaj imati bebicu u rukama iako mi on nije mjerodavan[sm=smiley36.gif] Da vidiš dok sisa kako guta, ma to nikad nisam vidila, pojede bit će pola litre mlijeka iz cice, pravi je prasac[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ajme mogu zamisliti[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:09:32)

A znači tako,a ja stvarno nisam bila dugo tamo[sm=smiley36.gif]...moram i tamo onda što prije[sm=jezicek.gif]
Meni malo šećer pao,sam uzela linoladu[sm=smiley36.gif]
joj,nama lcd iz spavaće na popravku od 15.1 i nikada stići,poludit ću,baš mi fali,iako inače zaspe i bez njega u sekundi i ovo je čudo što sam sad budna i nisam u krevetu,sad s kompa pišem...
A usput nam se i fotić nešta pokvario,moramo kupiti novi,ali mm nikakao da ode,on stalno govori "slikaj ga s mobitelom"[sm=smiley36.gif],ali fotić je ipak fotić

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:11:22)

aaaa,znači dobra bebica[sm=jezicek.gif]
Vidim veselo vam s imenima,a T i R imaju super odabir,dobro da F ne predlaže[sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:13:01)

Kod nas uvik veselo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ja još ne mogu virovati da ću imati njih 4[sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:14:01)

Počni vjerovati[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:15:22)

Ajme Pepe u tebe veselo[sm=smiley36.gif]
Ma to je tvoja cura pa ti fino odaberi ime, Mila mi je super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Cure, evo mene Roko zove da idemo spavati, šta će reć[sm=smiley36.gif]
A moram mu sad dat sirupe, očistit nos i nasprejat uho, totalni začep[sm=smiley36.gif]
Ništa, idem pomalo da smo do 22h u krevetu, moram se još i otuširati. Tipkamo se sutra, ljubac vam šaljem[sm=smiley1.gif]

pepeljuga -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:16:59)

Cuba LN :-*

I ja gibam,idem malo pred tv,bumbi pusa tebi i tvojim dečkima :-*

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 21:17:26)

Ln cure...idem i ja[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (3.2.2013 13:57:46)

Hej,ima li koga za kavicu?

danery -> RE: CB Vruća čokolada (3.2.2013 14:03:22)

ojla bumbi,šta ima?mm zdimio na turnir,cure drijemaju,a ja zasjela malo...

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (3.2.2013 14:11:19)

Hej[sm=smiley1.gif]
Koje cure drijemaju ako si ti budna?[sm=smiley36.gif]
Kod mene isto mir,napokon.D i mm spavaju u spavacoj,a i L maloprije zaspao,a ja si napravila kavicu i uzivam[sm=smiley1.gif]samo se nadam da ce to jos malo trajati

danery -> RE: CB Vruća čokolada (3.2.2013 14:15:46)

pa sveki i mala [sm=smiley36.gif]
danas nas probudila bejb rano,poludila sam [sm=hudicek1.gif] vikendom porani,a preko tjedna ko jazavac hrče,u vrtić ju probudit uff [sm=smiley36.gif]
ajde i ti si znači na pauzi [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]ja dopodne drljala po noktima,malo vježbala geliranje i svašta nešta,zadovoljna sam kako je krenula vježba [sm=smiley1.gif]
sad ne mogu uslikat kako spada [sm=hudicek1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (3.2.2013 14:21:44)

Aaa,nisam znala da sveki nazivas curom[sm=smiley36.gif]
A sta si noktice pocela raditi?Kad si to pocela?
Ajme,nisam se trebala hvaliti da uzivam,D dosao iz sobe,a i L se budi[sm=smiley29.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (3.2.2013 14:25:42)

pa da,rastavljena teta=cura [sm=smiley36.gif] malo starija,ali....[sm=smiley36.gif]
aaaaaaa,zato ja uvijek kažem siesta [sm=jezicek.gif]
ma počela nedavno,u biti probno sebi,mm mi kupio set za rođoš,pa onak....nabadam [sm=smiley36.gif] zasad su mi svi nokti i prsti na broju [sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (3.2.2013 14:30:38)

Ajde super[sm=bravo.gif]
Nadam se da si zadovoljna kako ti ide[sm=smiley1.gif]Kad uspijes stavi koju slikicu.
Samo nemoj pretjerivati s kupovanjem stvarcica za nokte(hrpu gelova u boji i raznih sljokica)ako ces samo sebi raditi.Tako je moja sogi nakupovala brdo toga,a radi samo sebi,mozda nekome i napravi,ali rijetko.A ako ces kupovati,gledaj na ebayu,tamo je jako povoljno

danery -> RE: CB Vruća čokolada (3.2.2013 14:32:59)

ma kakvi,osnovni prozirni gel,par lakova i mir.....danas sam očerupala neko cvijeće sa salvete pa utopila u gel [sm=jezicek.gif] i bome ok izgleda za amatersku verziju....
makar da jednu kutijicu gela potrošim da bar nešto osnovno naučim,hrpa tipsi i pili mala i peci [sm=smiley36.gif]
jel ti ne radiš nokte kod šogi?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (3.2.2013 14:38:22)

A dobra si[sm=smiley36.gif]kako samo dodjes na takve ideje.
Ma ne,samo sam kad je uzela bila koji put da mi napravi.
Moram ici,uzbuna kod mene[sm=smiley36.gif]ti uzivaj dok mozes

danery -> RE: CB Vruća čokolada (3.2.2013 14:38:56)

hahahahha,b,zarazno je buđenje,evo i moja persa proškiljila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (4.2.2013 12:52:53)

juuhuuuuuuuu,ima koga?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>