RE: CB Vruća čokolada (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

tiha -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 10:52:53)

bumbi vidjela sam vas i ja prosli tjedan u glasu [sm=smiley1.gif] stvarno se rodio mali čupko presladak je!

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 10:54:30)

Hvala tiha i tebi[sm=smiley31.gif]
Nadam se da će mi čupko dozovoliti da još malo tipkam[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 10:55:21)

opa,pa b nam je medijska ličnost [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
ja novine od prošle godine gledam kao friške novosti [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] strašno....

ehej,b,ja jedva otvorila slikice da zjaknem čupavca,a komentare ne prima [sm=zmeden.gif] komp nam je definitus za otpis [sm=smiley13.gif] nikako mm-a nagovoriti da kupi novi,a prvenstveno njemu treba....
aaaaaaaaaaal ugl.da sam ga našlajbala (po sistemu il ti il poštar-a poštar em star em gadan ko porez na luksuz [sm=jezicek.gif]))-najesen će biti acije i lova na [sm=duda.gif] br.2 [sm=smiley9.gif]

eh da....BEJB NEMA ALERGIJA NA NIŠTAAAAAAA [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] doduše jaaaaaaaako malo je porozenila koža na grinje,trave i histammine,i to jedva,pa je dr rekla da će pisati kao reakciju iako je skoro ispod granice za zabilježiti....

tiha -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 10:58:14)

danery ja isla kupit kucne papuce i kupila laptop. tako bi mogla i ti [sm=smiley36.gif] bas sam spaljena otkad sam razvedena[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 10:59:15)

Da,da jesi vidjela Danery kako sam preko noći postala zvijezda[sm=smiley36.gif]
Znači novi komp vam treba,a tm se još neda[sm=jezicek.gif],ali bitno da si ga nagovorila za akciju,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Baš sam te htjela pitati kako je prošlo u Vk?Ajde supr da nije alergična,a jesu joj vadili Ige?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 11:00:07)

Aaaaa,tiha dobra si[sm=smiley36.gif]
Tako se to radi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
A papuče jesi na kraju kupila ili ne?[sm=jezicek.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 11:02:56)

e ige još nisu,samo prick test,jer smo kasno došli za lab,pa ćemo to tu u os....
nego jel bi ja mogla njih iz laba zvati da dođu kući pa da joj izvade krv kao što bi i inače?a da tako naprave za alergiju test? [sm=zmeden.gif]

super je bila bejb,izdržala sa onim kapljicama bez većih problema,morale smo joj sestra i ja puhati malo da joj bude lakše [sm=smiley36.gif]
kad smo ušli,kaže sestra ajme kako velika cura,a ja ono,pa da,al nema ni 2,5 godine [sm=smiley36.gif]
žena se uhvatila za glavu,zove drugu sestru,veli ne znam kako ćemo s njom,takvi mali se ne daju držati.....a na kraju sve 5 [sm=bravo.gif]
bio neki dečkić od kakvih 7 godina,siroče je u par minuta nabubrio kao osama izboden [sm=smiley13.gif]

tiha -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 11:03:39)

nisam uspjela kupit[sm=smiley36.gif] plavusa sta ces[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 11:06:31)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] tiha,pa nisi ti kriva [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

moram gibati po bejb,:* vam svima,pa se tipkamo [sm=smiley1.gif]

anaxx -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 11:09:02)

pozdrav cure, samo da vam se javim.... uz kavu!

anne -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 11:18:07)

Dobro jutro!
tiha, anaxx dugo vas nisam čitala.

Nas dvije se vratile iz 2h šetnje! Koji divan dan.
A popodne ćemo u Čatež!

danery -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 13:35:49)

juhu,ima koga?nas 2 stigle kući,sad siesta....
oblajsale trgovinu,nahranile i izganjale golubove,gledale lutkice kako plešu.....i sad pauza,nekome za nešto [sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 13:39:40)

Evo mene opet[sm=smiley36.gif],ali ni sad neznam koliko će mi moj čupavac dozvoliti jer već dugo spava,pa ako nestanem da znaš[sm=smiley36.gif]
A vidim vi ste lijepo uživale vani[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Joj,ja bi tako izašla u šetnjicu,ali neznam jle nam rano,patronažna rekla d asačekamo da bude mjesec dana[sm=smiley13.gif]
Nisam ti jutros odgovorila za vaditi krv,ali mislim da nemože se jer je to u sklopu doma zdravlja,a za Ige se ide u bolnicu vaditi pa zato mislim da nemože.
E,a nisam te pitala kako to da tek od jeseni krećete u akciju [sm=duda.gif]?To ako slučajno tebi prije uleti neki posao ili?

danery -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 13:47:30)

dada,to zbog posla [sm=smiley1.gif] mada ja mislim,ovim tempom i slobodnim radnim mjestima-ahaaaaam,baaaš ću početi za par mjeseci [sm=smiley29.gif]
još on buba razloge zašto ne bi:da ne bude premala razlika,da sam ja jako nervozna,pa kako ga je strah nakon onog poroda sa bejb,i onda blebne PA MI SMO VEĆ STARI [sm=hudicek1.gif]

a za lab pitam jer je ksenija vodila svog starijeg na vađenje,kao za alergiju,i to u dz i na bris nosa i krv....ma baš ću nazvati pa pitati....

hm,ja bi malo provirila van sa bebaćem ako bi bila u stanju-da sam na tvom mjestu.....ubundaš ga,malo se proluftate i mir,ne trebaš sad maraton ophodati....

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 13:52:18)

Ma tako smo i mi čekali da se ja zaposlim,pa kao što kažeš svi se otimali za mene[sm=smiley36.gif]
A vidim tm ima dosta razloga,a ovaj da ste stari mu je originalan[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
A nemam ti onda pojma,možda najbolje da ipak nazoveš i pitaš,pa češ znati.
A jel ti možda ona rekla zašto toliko onda kašlje kad nije bolesna?
Što se mene tiče ja se osječam ok,već sam i D vodila koji put u vrtić[sm=smiley36.gif],a i moram doPortanove popodne ili ujutro do Dm-a po slikice,a i one pelene što se dobiju gratis[sm=smiley1.gif],a malo i da prošetam po kojoj trgovinici,već sam zaboravila kako se to radi[sm=jezicek.gif]
Ma nisam ni ja mislila biti 100 godina vani,vidjet ću još s mm kad dođe kući šta on kaže...
evo moj čupavac se javlja

danery -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 13:55:08)

pa hoće dijete u šetnju [sm=smiley36.gif]
rekla nam je da je najvjerojatnije virusni bronhitis kod nje sezonska boljka,i ima malo povećane krajnike.....kao d od naše pinci,samo ipak malo bolje stanje....

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 13:57:30)

Aha...a joj D od pinci se baš jako pati s time[sm=smiley13.gif]
Prvo čovjek mora jesti jer će vjerovatno biti veliko urklikanje kad se probudi(nastavio je,ja ga samo okrenila) jer ipak nije jeo od 11 sati,a inače kad je budan može svakih sat vremena jesti[sm=smiley36.gif]
Hoćete vi i popodne van ili?

danery -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 14:02:49)

o da,moram ići obnoviti mjesečnu,pa ćemo tramvajem u vozikanje i opet malo na trg.....baš voli onog čikicu sa onim lutkicama na uglu,ne znaš tko se više guza uz pjesmice,lutke ili bejb [sm=smiley36.gif]

hehe,znači okret bio dovoljan [sm=smiley36.gif] sad tipkaj brzo [sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 14:06:22)

A dobra je bejb[sm=smiley36.gif]
D se uvijek bojao takvih likova,a ni danas ga baš ne voli gledati[sm=jezicek.gif]
Jel ti sada spava bejb ili?
Meni bi D trebao leći kad dođe kući,jučer smo isto.Kasnije mi zaspe,a ujutro se rano probudi.
Samo što sumnjam d aće L opet zaspati,ali barem će mm biti kod kuće,nadam se d aće s njim htjeti leći malo ili ću ja,a L ću uvaliti tati[sm=smiley36.gif]..iako mislim da bi mu se prva opcija više svidjela[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 14:13:43)

ma ona čim čuje kakvu glazbu,odmah mrda turom [sm=smiley36.gif]
najjača mi kad zapjeva KAD SI BIJA MAJA MAJE VOJIJA SI MOOOOJEEEEEEEE [sm=jezicek.gif]
uz tu ima i onu ivedbu ja posijah repu,žena veli mak i vrtigu,vrtiguz,pokrepamo od smijeha s njom [sm=smiley36.gif]
hehe,ma da,uvali ti bilo kojeg tm i mir....ja tako sinoć otišla preko kod frendice,kao,da joj popravim nokte.....od 4 do 8 smo se namrdavale s tim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
ofkors,mm morao dadiljati,okupati bejb i nahraniti ju [sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (31.1.2013 14:15:21)

Idem,moram još postaviti stol dečkima za ručak,a i L se budi..uživaj[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 14:54:26)

Hej ima li koga za [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]?

Tanjica Tanja -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 14:55:59)

Evo ima mene, kako si?[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

anaxx -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 14:56:03)

Ej, Bumbi, kako ste? Još se nismo pisale od kad si rodila... čestitam još jednom!

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 14:57:34)

Hej curke, kako ste mi[sm=smiley1.gif]
Ja doduše još ni ručak nisam stavila kuhati ali kavicu mogu uvijek popiti[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>