BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (29.1.2013 11:06:59)
|
Znači kod vas je onda tako lijepo vrijeme.Ja neznam kad ću veš sušiti vani[sm=smiley13.gif] Ajme,koji šoping si obavila,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...Kod nas je Prenatal jako kratko radio i to još prije 5 godina,bilo je sve preskupo[sm=smiley29.gif] Joj,ja jedva čekam da malo odem po trgovinama.Mogla bi u petak,jer idem do Dm-a u Potranovu podići slike,a tamo mi je i Zara,H&M,C&A i ..... Kod nas u benettonu nema robice za tako male bebe,a ni ručnika,tj ni nemamo posebno bentton za djecu[sm=smiley36.gif] Ma joj,nadam se d aće vam to proći puno bolje.Kaže on meni da jako voli bracu,čak više i od mene[sm=smiley36.gif],ali opet,nemam pojma šta da radim,a ti mi nisi neka danas od savjeta[sm=jezicek.gif] A što se tiče papanja vidjet ćemo šta ćemo,malo jedno malo drugo izgleda.A pedica vjerovatno neće htjeti ni čuti za dohranu,tako je za D poludila kad sam rekla da mu dajem i dohranu.On je isto bio takav,bilo mu malo,pa sam morala dati dohranu. Na kraju joj nisam ni govorila šta jede i kad smo prešli na kravlje mlijeko za nju je još jeo Hipp[sm=smiley36.gif] i sve bilo ok... Jučer nakon tog silog cicanja,ja se idem izdojiti kad ono jedva 60 ml iz oba dvije cice[sm=smiley13.gif],ni ne stigne nadoći mlijeko kad je stalno tražio... Jel kuhaš danas? Super što ti je popis pri kraju[sm=bravo.gif]..još onda moraš one sitnice u Dm-u kupiti ili?
|
|
|
|