RE: CB Vruća čokolada (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 20:52:13)

Večer, ima koga za druženje[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 20:52:24)

Vecer,ima li koga?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 20:54:45)

Hehe,jesmo se dogovorile[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Sta ima?
Moji decki spavaju,bar se nadam,L se ne cuje,a mozda je jos budan[sm=smiley36.gif]
Ja cekam da tekma pocne[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 20:59:28)

Da, večeras smo se uskladile[sm=smiley36.gif]
I moj frajer zaspao tj ne čujem ga, valjda je[sm=smiley36.gif]
Evo bili nam gosti do iza 20h tako da smo se lipo družili cijelo popodne[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Sad malo poredila po kući, usisala, spremila R za spavanje i taman zasluženo sjela. Večeras mi nema Sulejmana, mislim da neću dugo onda biti budna[sm=smiley36.gif]
Jutros bila u City centar cijelo jutro, shopingirala[sm=smiley4.gif] Kupila prijateljici za babinje poklon, sebi sam našla piđamu sa kratkim rukavima u C&A i uzela malome braci u Cartersa piđamicu i ručnik za kupanje[sm=smiley1.gif]

Šta ste vi danas? Vidim da si već počela ići vani, super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jel se D što popravio po pitanju brace? Kako dojenje ide?

sarah_zg -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 20:59:29)

Ojla cure! Kaj ima? G. gleda Kralja lavova, sutra se ne treba ustat u vrtić pa uživa, a ja tražim po tv/u sta bi gledala i nema ništa. Ne da mi se gledat tekma.

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 21:09:38)

Super za druzenje,a i soping[sm=bravo.gif]
Joj,ja jedva cekam da idem po trgovinama i naravno trosim novce malo[sm=smiley36.gif],vec sam i zaboravila kako je to.
D je popdne bio s prijeteljem iz vrtica u igraonici,dosla njegova mama po njega[sm=bravo.gif],pa smo kupali bracu kad je dosao kuci.
L jos pupak nije otpao iako vec par dana mi se cini da ce sad al nikako[sm=smiley13.gif]
A dojenje ajmo reci dobro ide,iako mi se cini da mu je malo ili da nestigne nadoci jer on svako malo trazi.Popodne je sigurno u sat vremena 4 puta sisao[sm=smiley13.gif].Sad sam mu dala Hipp prije spavanja,pa ce meni nadoci vise mlijeka do budenja.
Sta jos trebas kupiti?
Sarah vecer i tebi[sm=smiley1.gif]
Kako si ti?Kad ides na pregled?

sarah_zg -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 21:12:26)

Idem oko 15.2. Jedva čekam jer mi je rekla da ćemo tad saznat spol. Inače je sve ok, petak je pa uživam jer ujutro ne moram ustat rano[sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 21:17:28)

Nadam se da ces saznati spol[sm=smiley1.gif]
Joj,blago tebi sta ces dugo spavati.Tebi G duze spava vikendom?Kod D toga nema,njemu su svi dani isti[sm=smiley36.gif],oko pola 7,7 je budenje,nekad se zalomi i do pola 8,a koji put i do 8,ali to je jako rijetko[sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 21:24:33)

Sarah večer i tebi[sm=smiley1.gif]
Vidim da isčekujemo sljedeći pregled na isti datum[sm=smiley1.gif] Ja ću tada ući u 8mj trudnoće[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ajme kako mi brzo prolazi trudnoća...
Kako ti je G prihvatio trudnoću za sada?

Bumbi, jel mu daješ po jednu da pocica ili obje? A jel hoće Hipp da jede?
Meni je R otpao pupak isti dan kad smo došli kući iz rodilišta, znači sedmi. Koliko si kupila onih sterilnih gazica i mrežica za pupak, to sam skroz zaboravila?

A nemam još puno za kupiti, kozmetike u dm-a za bebicu i meni za u bolnicu i od robice što mi nedostaje. Body benkice, piđamice, čarape i par tutica...to čekam da dođe nova kolekcija jer su sada ostale samo ove debele zimske stvarčice a to mi nije za 4-5mj, bit će vruće bebici u tome.

sarah_zg -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 21:25:51)

Spavat će barem do 8, a meni to dosta! [sm=smiley36.gif]. Cuba, ljubi trbuh, mazi seku, za brata ne želi ni čuti ;-) al kad uzmem nečije dijete u ruke vidim da mu je krivo i odmah privlači pozornost na sebe, al do ljeta će se valjda priviknut da nije jedinac

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 21:36:49)

Ajme,cuba i tvoja mi trudnoca proletila[sm=bravo.gif]
Ma danas je cicao oba 2 po 2 puta[sm=smiley29.gif],a nekad i samo jednu pa mu bude dosta.Primjetila sam kad cica i izvadi i kad ja stisnem nista ne curi[sm=zmeden.gif],a kad pocne onda sve sprica.A Hipp hoce papati,nista se ne buni.Ne mislim mu stalno davati.
Joj,meni danas nestalo mrezice i mm ode kupiti i daju mu neku drukciju nego sam imala,a ona neka jako uska da mu sve sve urezall,pa mu nisam ni stavila.Ujutro ce i ici kupiti drugu.
Ja sam mrezice sad uzela 2 kutiju,jer ju je par puta pokako inace bi mi bila dosta jedna,a sterilne gazice sam danas otvorila 3 kutiju(10 ima u jednoj)
Cure ja idem gledati tekmu,nesta lose smo poceli[sm=smiley13.gif].Nadam se da ce bolje igrati

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (25.1.2013 21:47:42)

Ma hoće Sarah, još kad drobić počne rasti onda će i on postajati svjesniji[sm=smiley1.gif] Ajde navijam onda za curku da ne iznevjerimo G[sm=smiley36.gif]
Ja vam malo sporije pišem jer ujedno i pričam sa mm na tel[sm=smiley36.gif] Al evo isčakulali smo se za danas pa sam opet free[sm=smiley36.gif]
Bumbi hvala, to da znam koliko kom ću uzeti u ljekarni.
Za dojenje ti i nemam neki savjet jer je meni R bio prava školska beba po tom pitanju. On bi svaka 3h pocicao jednu do kraja, podrignuo i zaspao. Pa nemam iskustva sa nekim poteškoćama oko dojenja. Držim vam fige da počnete uskoro lijepo dojiti a nadam se da će i moj drugi mališan biti kao R po tom pitanju.

A evo i meni utakmica upaljena ali nemam to volje gledati. Idem se otuširati, namazati drobić i u krevet. Ako bude što zanimljivo na tv možda i ostanem još budna..
Laku noć vam želim cure, puse mališanima :-*

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:12:08)

Jutro[sm=smiley1.gif]
Ima li koga za [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]?

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:22:25)

Hej draga, jutro[sm=smiley1.gif]
Ja si upravo napravila capuccino, tajming ti je odličan[sm=bravo.gif]
Kako ste mi, šta ima?

maminangel -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:22:43)

Jutro Bumbi[sm=kava.gif]evo i kod mene kafenisanje,kako tvoji dečki?

maminangel -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:24:05)

A i Cuba je tu,jutroo[sm=smiley1.gif],šta R.radi?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:25:01)

Hej draga[sm=smiley1.gif]..ja bi mogla još jednu kavicu si napraviti jer sam prvu popila u 6i30[sm=smiley29.gif]
L danas malo poranio[sm=smiley36.gif],a baš sam mislila da ću duže spavati jer je D kod mojih,ali ništa od toga.
Šta R radi?
Hej maminangel evo i tebe napokon i u birtiji[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Samo nam svrati češće[sm=smiley1.gif]
Šta tvoji klinci rade?
ja se sad prijavila na Dm-ovoj str za babybonus program[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:29:58)

Mi smo jutros malo produžili sa spavanjem, ustali se malo prije 9h[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Izvukli se iz piđama, R doručkovao i sada slaže autiće i gleda Mini tv a ja uživam u capuccinu i tipkam se sa mm preko skypa i naravno na rr[sm=smiley36.gif]
Oko 11h ćemo izaći vani, čekam da još malo ugrije. Mogla bi R biciklu izvaditi, nije je vozio ova 3 tjedna otkako je mm otišao na brod.
Popodne kad se probudi ću ga ostaviti kod mojih na čuvanju malo dok odem popiti kavicu sa prijateljicom[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Rođendan joj je bio ima 2mj i nikako da se vidimo. Danas će napokon dobiti poklon[sm=smiley36.gif]

maminangel jutro i tebi[sm=smiley1.gif]
E, stvarno si nam mogla malo češće u birc svratiti [sm=smiley2.gif]
Sutra ti je pregled jel?

Joj Bumbi, L je baš uranio jutros[sm=smiley36.gif] Još jednu kavicu obavezno skuhaj[sm=smiley36.gif]
Znači sad ti D svaku subotu ode kod tvojih na spavanje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Kako dojenje ide?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:35:02)

O,super što ste produžili s spavanjem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Znači kod vas je onda ugrijalo ako češ mu izvaditi bicikl?
A dobra si[sm=smiley36.gif],ideš na kavicu i dati poklon s malim zakašnjenjem[sm=smiley36.gif]
Mi danas idemo prvi put van,tj.do auta i iz auta[sm=smiley36.gif]...brat mi ima rođendan(u utorak),pa idemo na ručak,a i po D
Jučer je išao popodne kod prijatelja na rođendan u igraonicu,pa ga pokupio moj tatac i otišao tamo[sm=bravo.gif]...nije bio prošlu subotu,a inače ide stalno.
A dojenje,od neznma koliko cicanja preko dana par puta bude onako baš lijepo,a ovo ostalo me da ne kažem zaj...[sm=jezicek.gif]
Evo nes napravljena[sm=smiley1.gif]..

maminangel -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:35:40)

Volim ja birtiju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Blago se vama što ste u toplijim krajevima,mm je inače iz Metkovića i nije propustio komentirati jutros "vidi u Varaždinu -16 a jučer u Metkoviću 15" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],u Zgb.je isto hladno,baš ti zavidim šta idete s bajsom malo van..Moji isto gledaju mini tv.Bumbi kako ti spava inače malac po noći?baš me to zanima jer to mi je noćna mora u prvim mjesecima,jeste bili vani?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:42:14)

To se traži da voliš birtiju[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]
ja baš i nisam u toplijim krajevima,to nam samo cuba uživa[sm=smiley36.gif]
Pa dobro spava,probudi se oko 1,pa oko 4 za papanje iako je prije par dana bilo samo u 4 buđenje(to mi je bolje odgovaralo[sm=smiley36.gif]),ali onda samo nastavi spavati.
Nismo izlazi još van,čekam da malo zatopli.A i mama me i ovako davi što ja stalno hodam,da bi trebala odmarati bar mjesec dana[sm=smiley29.gif],ajme pa ležela sam od 6.12(od gipsa),izludila sam više,a i ne boli me ništa,jedino malo noga još zeza,a i to dolazi polako na svoje[sm=smiley1.gif]
Jučer sam prvi put na 1,5 mj vozila auto[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Koliko su tvoja dječica stara?

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:43:52)

Evo me mama zvala da pita hoćemo doći kod njih na i na ručak kad smo svakako planirali popodne doći. Tako da eto neplanirano danas ne kuham[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ma jučer ujutro je bilo baš hladno, bura puhala. I onda oko 11h stala i baš je zatoplilo, valjda će i danas tako. Pa nek onda malo vozi bikicu po suncu[sm=smiley1.gif]
E i mi jučer bili na rođendanu. Od R krsne kume maleni slavio 4 rođendan. R bio super, svi ga nahvalili kako ga niti vidiš niti čuješ i da je baš pristojan [sm=smiley4.gif] Ma našao cijelu kutiju autića, sjeo na hodnik i slagao[sm=smiley36.gif] Jedino se rasplakao kad je trebalo puhati svječice jer sam rekla da nije njemu rođendan nego N a on u plač[sm=smiley36.gif]

Oho, znači spremate se za izlazak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jesi odabrala pedijatra za L? Hoćeš ga voditi u istog kao i D?
To se prvo treba dijete prijaviti da dobije zdravstvenu pa onda ići upisati u pedijatrice jel? Ajme baš sam zaboravila.
Znači L zeza na cici[sm=smiley36.gif] Ma dobro, bitno da mlijeka ima i da koliko-toliko hoće dojiti[sm=smiley1.gif]

maminangel -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:48:03)

Moja cura ti je prešla 6 god.a malac 2 i sad nam dolazi još jedan malac[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Joj sjećam se kako je to bilo neizvjesno s nogom nisi znal hoćeš li ići roditi s gipsom ili ne,sva sreća da je sve super,isto malo pripazi na tu nogu.Dođem ja češće u birtiju[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Pusa vam[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:49:34)

Znači danas ne kuhaš,svašta[sm=jezicek.gif]..nisi poznata po to da ne kuhaš[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Super i za vaš rođendan i što je R bio dobar[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...a jesi neka,nisi djetetu dala da puše svjećice
Ići će isto tamo gdje i D.Moram samo nazvati par dana prije mjesec dana,tako sam i s D.Ne treba zdravstvena(tako mi patronažna rekla),dam valjda svoju.A mm će ići sutra predati papire za novce od grada,pa će odmah ići na socijalno ga prijaviti
Joj,nisi jedina,tako i ja sam dosta toga zaboravila[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:51:01)

Aha,sve mi to piše na tvom tikericu,ali nisam vidjela[sm=smiley36.gif]
Šta oni kažu na prinovu?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>