RE: CB Vruća čokolada (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 9:59:26)

Nemoj tako, pa kuham ja[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Povremeno[sm=jezicek.gif]
Joj, ko da sam rodila prije 13god a ne prije 3god[sm=smiley29.gif]
Vidila sam na temi da je L otpao pupak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jel trebaš ići na još kakav pregled za nogu ili?

maminangel -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:05:01)

Malena kad se indijanac rodio je imala 4 god.i bila je dosta ljubomorna i dugo je to trajalo,a sada u kompletu se vesele braci,valjda[sm=smiley36.gif]vidjet ćemo,ma s trećim djetetom je to sve tako opuštenije,lakše,svi navikli da nas ima puno,ne sumnjam ja da će te i vas dvije tako s trećim[sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:05:16)

A dobro,kuhaš ipak nekada[sm=smiley36.gif]
Da,da otpao mu jučer,baš sam ti htjela reći[sm=bravo.gif]
Nemoram ići na kontrole nikakve
Evo,L se probudio pa sam ga presvukla,pa ako nestane,onda mu se više ne leži[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:10:05)

Znači dugo vam je trajala ta ljubomora[sm=smiley13.gif]
Nadam se d akod na sneće,malo je ok,onda ga opet uhvati ludilo.
Jučer ga je okrenio na bok,a bio na leđima[sm=smiley29.gif]..moramo dosta paziti.On je kao veliki,a ustvari je mali...
M avidi ti nju,ona već nama 3 spominje[sm=smiley36.gif]..mislim da je kod mene ovo dosta

maminangel -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:22:26)

Sutra mi je vaganje na pregledu[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif],ova Cuba mi samo nabija komplekse[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Bumbi koliko si ti dobila u trudnoći kila i koliko ti je otišlo po porodu?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:24:54)

Ma nije valjda tako strašno?
Ja sam dobila 12 kg,a poslije poroda otišlo 10[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...baš sam se bila iznendila.Sad sam se opet vagala i još -1 kg[sm=bravo.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:32:14)

Cure, pričam sa mm na tel pa zato ne tipkam[sm=smiley36.gif]
maminangel nemoj tako[sm=smiley36.gif] Ja sam za sada +7kg, imam još 2,5mj do kraja.
Al sa R sam se dosta bila udebljala do kraja sam bila +21kg[sm=smiley29.gif] Zato sada pazim[sm=smiley36.gif]
Nego vidi ti ove Bumbi, nije ni rodila a već je mršavija nego prije trudnoće[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Iskreno ja bi htjela još jednu bebicu ali ne odmah. Opet bi napravila razliku od 3,5god kao i sada[sm=smiley1.gif] I onda bi to bilo to od mene[sm=smiley36.gif] Iako mm misli da ćemo ih imati 4-5[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

maminangel -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:32:25)

Ma nije tako strašno,više sam ja opterećena tim kilama a i mora se kukati malo[sm=smiley36.gif]evo za par dana 23 tjedan po mojoj vagi 6 kg u plusu ali ja sad počinjem tek dobivati na težini[sm=smiley4.gif]

maminangel -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:36:39)

Bumbi stvarno svaka čast brzo si ti to rješila sad možeš ko i oni Victorijini anđeli na pistu sa nepunih mj.dana[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Cuba znači budete ekipa orilo gorilo,neka,neka lijepo je to..Idem sad jer valja jesti[sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:47:17)

Mi smo papali,pa me zato nije bilo...
Cuba nisam još u staroj kilaži,još 1 kg manje i onda ću biti kao kad sam ostala trudna,ali trebala bi ja skinuti bar još nekih 5 kg,ali vidjet ćemo kako će ići.
Maminangel pa nisi se puno udebljala[sm=smiley1.gif]
Cuba jeste vi spremni za izlazak?
maminangel jel tvoji još gledaju crtane?
Meni da je D kod kuće bilo bi nemoguće ovoliko sjediti za kompom i tipkati[sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:48:25)

maminangel nikad se ne zna ali za sada mi ipak nije u planu toliko dječice[sm=smiley36.gif]
Vidim da je Lukica okupirao Bumbi pa idem i ja pomalo spremati svog mališana. Onda pravac na sunce[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Guštajte cure danas[sm=smiley1.gif]

pepeljuga -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:50:27)

Cure samo da vas pozdravim i gibam dalje za poslom :-***

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 10:57:54)

Ajde uživajte vani[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Hej pepe onda i mi tebe samo pozdravljamo[sm=smiley36.gif],kad si u žurbi
Idem i ja polako,moram objsiti veš,gotova mi mašina,naravno ako mi L dozvoli

maminangel -> RE: CB Vruća čokolada (27.1.2013 11:01:19)

To ti je Bumbi prednost kad imaš više djece moji se igraju jedno s drugim,ali bilo je mukotrpno do nedavno nije ga mala htjela pustiti u sobu nizašto sad joj je već zanimljiv i lijepo se igraju,a ja imam u kuhinji na stolu laptop jer stalno se muvam po kuhinji,a i vikend mi je laganini nikad ne ručamo prije 2-3 pa nema žurbe..Pepe bok,ti uvjek u prolazu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 8:36:45)

jutro,ima koga za ćef [sm=smiley1.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 8:40:40)

Evo mene[sm=smiley1.gif]
Neznam koliko ce mi L dozvoli da budem[sm=smiley36.gif],a ja si tek kavicu napravila i sjela,a čovjeku se izgleda baš i ne spava[sm=smiley36.gif]
Šta ti?

danery -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 8:45:59)

[sm=smiley36.gif] već te dresira malac,ha [sm=smiley36.gif]
ja odvela bejb u jaslice,moram po uputnicu za sutra,al dok popijem kavu [sm=smiley2.gif]
nisam ni napisala,razmahala se ja onaj dan uzduž i poprijeko za testiranja i naručili nas u vinkovce za sutra [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
makar kakav nalaz da imamo,pa onda lako odem u 3.mj.kad smo naručeni,a možda i prije ako bude potrebe....
jel tebi d u vrtiću isto?znaš da imaju akciju sa srebrnjaka da tim liječnika provjerava po vrtićima i školama u os ako roditelji žele testirati djecu na alergije,pa rade besplatno?
samo što moraju biti stariji od 3 god,pa bejb nikako ne spada u to [sm=smiley13.gif] al ajd,sutra idemo na pregled i radit će joj ige,pa mir....

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 9:07:37)

Morali smo ići papati,pa sam zato nestala.
Aaaa,ajde super što si uspjela naći to[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..Ja sam čula da ima i u S.Brodu i da su tamo isto super[sm=smiley1.gif]
Ma da,nisam znala za tu akciju?Di si to čula,jel znaš u kojim vrtićima će biti?Baš super je to[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Onda češ odmah po Ige-u znati na čemu ste,dali je alergična na šta ili ne?Ajde obavezno javi kako je prošlo

danery -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 9:12:37)

e ne znam raspored kada su u kojem vrtiću/školi.....ali bude popodne,iza 3 sata,pa ako znaš nekoga da bi htio testirati dijete,eto.....i da,uvjet je da ide baš u određeni vrtić/školu,pa ga tamo testiraju,ne može iz jednog vrtića u drugi ići na at....
aaaaa,zovem pedicu,nikako dobit....morat ću otići,a ne da mi se čekat 100 godina...
no ajd....
kako luka sad,jeste se uhodali?vidim da bi dino uredovao [sm=smiley1.gif]
neki dan otišle ja i bejb kod prijateljice,rodila je nedavno curicu,i bejb sa vrata oooooooo,pa šimun je tu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] (a šimun od druge prijateljice isto bebać [sm=smiley36.gif])
sve bebe su šimun [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 9:15:54)

hehe,evo dobila pedicu,napisat će mi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 9:17:56)

Aha..kod nas nisam u vrtiću ništa vidjela a ni tete ništa ne govore,a meni bi sigurno rekla kad znaju da je on alergičan.
Danas sam ga ja odvela u vrtić nakon sto godina[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ma joj,mrzim to kad nemožeš dobiti,bolje odi tamo.Ja kad trebam recept onda zovem,a kad trebam uputnicu odem tamo i dam nalaz i kažem da ću doći pred kraj smjene po to.Tako da bi ti to bilo najbolje.
A,kako to da su te tako brzo uspjeli naručiti?
Mislim da jesmo,samo zeza s dojenjem,svako malo traži i ond ajoš malo da ne kažem zaj...[sm=smiley36.gif].Sad ću baš pisati kad je danas sve jeo,pa da vidmo.trebala bi mi danas ili sutra još doći patronažna da vidi pupak je rmu je napokon u subotu otpao[sm=bravo.gif]
A za D neznma šta bi ti rekla,stvarno je nemoguć,neznam više šta ću s njim[sm=smiley13.gif].Bio se malo smirio isad opet,što je najgore vidim da to sve namjerno radi
Aaaa,dobra je bejb,svi su joj šimun.[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 9:23:53)

zvala sam u bolnicu,naši me tek u 3.mj.naručili.....kao nema ranije ternmin....
i ja se sjetim štanfela u vk i nazovem ih,i veli žena ne rade više at jer su im reagensi propadali,ne bi stigli iskoristiti pa im se ne isplati,ali da nazovem bolnicu i da pitam mogu li k njima....
i ja nazvala,a žena meni ako ću u petak doći [sm=smiley3.gif]
ali mora proći par dana bez ikakvih lijekova,pa sam rekla za sutra...
malo reći da sam se zaprepastila kako tako brzo....ma velim,samo nek naprave bar kakav test,jer smo više svi ludi od kašljanja,a bez nekog dokazanog uzroka....

hehe,d povampirio,ha? bejb je uuuuuuuuuuuuužaaaaaaaaaas blagi,ja mogu kraj nje sjest i kosu čupat od muke kad ta zapištolji da nešto neće.....ma gora od mazge kad upili po svom [sm=smiley13.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 9:29:19)

To znam da su te kod nas tek u 3 mjesecu naručili.Vidjel abi tek kad bi te naručili da si na Srebrnjak zvala[sm=smiley36.gif]
Super što su tako brzo,da,da ne smije nikakve lijekove koristiti prije pregleda.
Ma joj,iskreno se nadam da će ga brzo proći.Čak se neće ni igrati(naravno sa mnom),ili to bude jako krato pa podivlja...L bi stalno dirao kad spava ili jede[sm=smiley29.gif],a kad bi mu trebao dodati dudu ka dplače onda ne reagira uopće.
Jel imate šta u planu danas?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 9:33:38)

Moram ići,L nebi više ležao,a i napunio je pelenu[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (28.1.2013 9:35:10)

uff,ja si ne mogu ni zamisliti kako bi bejb sa malom bebom da imamo još koju [sm=zmeden.gif]
nego khm daaaa....obradila ja mm-a za još jedno [sm=smiley36.gif] magarac je toliko tupio da je njemu jedno dosta da je meni već muka bilo od tih popovanja....
i onda neki dan kaže:znaš,mene je strah kako si sa malom prošla da ne bude ponovo,a i stari smo mi već [sm=zmeden.gif] a jaaaaaaa [sm=hudicek1.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley26.gif][sm=jezicek.gif] blentavac jedan [sm=jezicek.gif]
i tak,dogovor pao-ako do jeseni ne krenem raditi,onda opet na [sm=sloncek.gif][sm=duda.gif] [sm=bravo.gif]

za danas nemamo niš specijalno u planu,možda malo po vani ako bude ovakvo vrijeme i dalje....možda do prijatelja i tako....
jeste vi bili na rođendanu,kako je bilo vani [sm=smiley36.gif]
eh da,nisam se pohvalila-dobila za rođoš od mm-a "mikrovalku za papke" kako on kaže [sm=jezicek.gif],pa sad malo muljam noktiće [sm=smiley9.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>