cuba -> RE: CB Vruća čokolada (1.2.2013 15:27:09)
|
A ima 3 dana da je počeo sliniti i od jučer baš kašljati[sm=smiley13.gif] Noćas je spavao sa mnom, strah me bilo da nebi opet onako veliku temperaturu imao. Ali nije, sve ok. Samo je prehlada u pitanju, čistiti nos sa kapima i fiziološkom i sirup za iskašljavanje. Antibiotik nije dobio, nema potrebe. Evo lijepo mi je zaspao, ne kašlje pa sam happy[sm=smiley1.gif] I stavila sam kuhati juhicu[sm=smiley36.gif] Ma nenadano sam krenula u shoping za bebicu i uhvatila odlična sniženja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kako se Prenatal zatvara u cijeloj Hrvatskoj sam na 70% našla dosta toga. Rokiću sam tamo uz trenerke i proljetne majice po cijenama od 25-40kn našla i ljetne majice po 14kn[sm=smiley36.gif] Njemu jedino još tenisice za proljeće moram kupiti, ostalo mi sve ima. E vidiš i neku jaknicu bi mogla, dobro si me sjetila. Još sam kupila u Zare, Iane, Benettona, H&M-a, C&A i u Cartersa super piđamica, onih jednodjelnih kompletića, majica i hlača za prva 2-3 mjeseca, ručnike za kupanje, dekicu za kolica a sve to tako jeftino da je zbilja bila šteta ne kupiti[sm=smiley36.gif] Tako da sam sad gotova sa shopingom za bracu i ostao mi je još samo dm na spisku a to ću za mjesec dana iako si me sada navukla sa tim kuponima[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|