PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (18.3.2013 9:21:14)
|
Idem ja čitati što sam sve propustila i bacim pogled na Oonin graf i vidim plusić i ostala sam u šoku (pozitivnom) i sve s nestrpljenjem čitam postove dok nisam došla do njezinog gdje je napisala da ima [sm=modricrtici.gif]! Draga moja, ma čestitam ti od srca! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ajme, baš mi je drago da imamo još jednu trudnicu. [sm=smiley1.gif] Svim ostalim trudilicama želim da slijede ovaj primjer! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga Perlice, oprosti nisam vidjela tvoje pitanje na vrijeme (imala sam dosta posla ovaj vikend pa se nisam više spajala na net), ali nadam se da ste pokrili barem jutro nakon pozitivne LH trakice. [sm=smiley1.gif] Winkice draga, i ja sam podstanarka, ali na svu sreću vlasnike niti ne viđam ... samo dobivam preko mail-a račune. No, grozno je kad se moraš seliti. [sm=smiley13.gif] Drži mi se draga. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Daxy, nisi samo ti imala problema nakon prestanka s pilulama. Meni je nakon jednih odpala valjda trećina kose, a nakon drugih mi je između obrva izbilo hrpa podkožnih prišteva koji su mi na 2 mjeseca totalno izdeformirali lice ... izgledala sam ko s nekog drugog planeta. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Zato sam se i okrenula prirodnim preparatima. [sm=smiley1.gif] I, da, to ti je pozitivna LH trakica ... prvi put čujem da neka se očitava za 30 sec [sm=zmeden.gif] ... obično su u roku 10 min. [sm=zmeden.gif] Draga ikaaa, žao mi je zbog glupe [sm=hudicek1.gif], ali gledaj to s pozitivne strane ... kreće novi DOBITNI ciklus! [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] *Andjela* moguće da se to mala bebica ugnjezdila i da zato imaš sukrvicu. [sm=smiley1.gif] Navijam za to! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga Tintin, držim fige da se mala [sm=duda.gif] smjesti fino u buši! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jess moja draga, drži mi se i obavezno javi što je doktor rekao. Sigurna sam da je sve dobro. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|