mimag -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (18.3.2013 13:39:07)
|
bok svima! evo ovako imam male nedoumice...prelistala sam po forumu malo vasa iskustva i vidim da ima dosta slicnih ''problemcica'' kao i mojih [sm=smiley1.gif].. dakle,menstruacju sam dobila na vrijeme ,nije bila ko inace..trajala je u prekidima 6,7 dana ,malo ima malo nema..odmah nakon toga sam se pocela osjecat cudno,bole leđa ,napuhnutost,na grudima vene,nista strasno..napravila sam test i negativan je bio.. tjesil sam se s tim da je to sve bilo u mojoj glavi i da ce dosta toga proc,no nije...sljedecu mengu trebam dobiti 30.3,..ima vec par dana da su mi grudi ogromne i bole me,nemogu grudnjak obuc [sm=smiley36.gif] ,leđa me ubijaju ,nonstop sam gladnaa,luda nervozna,pocela sam se nocu dizat na wc ,sto nikad nisam,i po danu je to cesce... sve ovo sam pocela osjecat 16 dana prije ocekivane mentruacije,pa neznam dal d to povezem s pms-om il cime,,malo mi je cudno da mi pms tako urani.. e i da zadnja 3 dana sam navecer mjerila temperaturu i imala sam 36.9-37.0..a ovulaciju nisam imala na odreden datum,bar sto sam po sluzi pratila..samo suha sluz, pa malo zuckasta,pa malo gusca bijela pojacana... eto,ispricavam se na dugom postu al stvarno vise neznam sta mi je...ima da izludim [sm=zmeden.gif] hvala unaprijed [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|