Ljubilica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (20.3.2013 18:52:32)
|
Hvala svima na podrsci od srca!!!! ikaaa moja topla preporuka ti je da pazis s uzimanjem klomifena, odi obavezna na folikulometrije stalno, cak i nakon ovulacije da bude pod kontrolom jer vrlo lako nastupi hiperstimulacija. Ja sam ih uzimala jedan ciklus (ovaj ciklus) 1 tabletu 5 dana, sto je najmanja doza imala sam jednu vodecu jajnu stanicu sto imam i u prirodnom ciklusu bez problema, tek nakon ovulacije i ovitrella mi je lagano poceo pritisak i kad sam bila u doktora imala sam jos 10 tak folikula u rastu!!!!! shokkkkkk!!!! I kako su rasle sve me vise bolilo, a kad su pucale katastrofa bol! Cak sam dobila uputnicu za hospitalizaciju, ali nisam imala mucninu ni povracanje pa sam se sama doma uspila izborit s tim da do wc-a nisam mogla hodat...Sad moram napravit pauzu jer jos ima malih folikula zaostalih, tek kada se ocistim skroz mogu opet. Eto malo sam oduzila, ali bolje da znas iz prve ruke da treba bit jako oprezan s tim. Svaka zena drugacije reagira, tako da se ne prepadnes!!!! Nadam se da ce ti sve proci superrrr i da ces ugledat [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] P.S- moguce su ti i viseplodne trudnoce na klomifenu, blizance i mirna si...hehehehhehe...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|