daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (21.3.2013 15:47:24)
|
Cure,vi ste meni u ovo kratko vrijeme postale jako drage i voljela bih da ste mi bliže pa da kavicu popijemo,izjadamo se,isplačemo,utješimo,nasmijemo... Rastuže me vaši problemi,razvesele uspjesi... Ikaaa draga tonu zagrljaja ti šaljem. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ne daj se! Znam da je teško,ali znam i da ćeš uspjeti! Nemoj gubit nadu. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] navijam da tvoja mrvica dođe što prije i razveseli te! Cure nešto čudno mi se događa,od jutros obilje sluzi. Činilo se da prolazi ovo nakon ovulacije,ali jutros se pojačala i ima je više nego je bilo na dan O u ponedjeljak i baš je rastezljiva i prozirna. [sm=zmeden.gif] jeli ja to ovuliram drugi put u ciklusu? [sm=zmeden.gif] Pišnila bih trakicu,ali nisam ju ponila na selo jer nisam ovo očekivala... Marulju sam prestala pit u ponediljak,a vrkutu počela danas,evo prije ručka popila šalicu,a sluz je tu od jutros,znači od vrkute nije. [sm=zmeden.gif] Sad sam skroz zbunjena. Trakica je bila pozitivna u nedilju... Recite mi još koliko max smijem pit vrkute,jer želim spriječiti da opet završim na hitnoj,a kažu da ona umanjuje bolove?
|
|
|
|