esperancita -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (6.3.2013 18:28:53)
|
Evo me cure, nemam dobrih vijesti, sinoć lagano krenula, a od jutros prava [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]....malo sam u bedu, ali šta je tu je. Podigla sam i nalaze hormona, svi su ok, osim prolaktina (44,1ng/mL, a ref. vrijednosti su 5,2-26,5), to me malo uplašilo, pa sam odmah išla kod doktorice. Rekla je da to nije strašno povišeno i da je bitno da su mi menstruacije redovne i da imam ovulacije. Ali uputila me da MM napravi noviji spermiogram - zadnji je pravio prije godinu dana i pokretljivost je slaba, pa da dođem za 2-3 mjeseca (ako se do tada ništa ne dogodi), kad ću ponoviti prolaktin, izvaditi još briseve...pa ako se odlučimo, dat će mi uputnicu za specijalista za plodnost u Zagrebu, u kliniku za koju se ja odlučim. Ne znam ni sama više, ako se stvarno ništa ne dogodi u idućih par mjeseci, moraćemo nešto poduzeti.... Ali ja ću se već ovaj mjesec baciti na posao i odbrojavati još jednom do 31.03. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Perlice, rekla mi je kako ne smatra da kratka druga faza ciklusa ima veliki utjecaj, stalno naglašava kako je bitno da je [sm=hudicek1.gif] redovna i da je utvrđena ovulacija!!!
|
|
|
|