RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

supergirlzg -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (8.3.2013 10:45:01)

a ne znam, neki smeckasti iscjedak, ali obilniji nego zadnja 2 dana (tad je bio vise rozi i bilo ga je manje). zasad jos nije ful krv..ne boli me nis posebno, kao lagani PMS, osjecam neke lagane bolove u trbuhu i kao da cu svako cas prokrvariti skroz. grudi nis- niti napete, niti nesto posebno bole..

perlica55 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (8.3.2013 12:00:01)

Inesic@ draga, držim fige [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Javi nam lijepu vijest sutra. Jedva čekam!!!
[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

glagla -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (8.3.2013 12:05:55)

Drage moje želim vam svima sretan Dan žena [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] supergirlzg,inesic@,ikaaa želim vam puno sriće i da vam sutra ne dođe glupa [sm=hudicek1.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (8.3.2013 12:52:02)

Da, skoro sam zaboravila: sretan vam dan žena drage moje trudilice i trudnice! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

angel@ -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (8.3.2013 13:17:05)

Draga supergirlzg možda još nije ništa izgubljeno,islreno se nadam i držim palčeve.... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Drage moje cure-trudilice navijam za sve vas ovaj mjesec..... daj Bože da sve budete trudne,bio bi to pravi babyboom.... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nadam se da će tako i biti.... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

supergirlzg -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (8.3.2013 15:55:51)

cure, jos jedno glupo pitanje, za one sa iskustvom :) zasto se spotting tj tockasto krvarenje tako zove? ne kazem da ga imam, nego cisto informacije radi.. jel to zbog male kolicine krvi /iscjetka ili jer ostavlja tockice na donjem rublju? to nisam bas skroz shvatila..jer po tome teoretski svaki mjesec to imam, moje menstruacije uvijek pocinju sa tipa 2 dana neceg smeckastog, i onda dode "prava" [sm=hudicek1.gif]. hvala na odgovoru :)
btw jos uvijek se osjecam kao da cu svaki cas dobiti..

ikaaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (8.3.2013 17:23:55)

drage moje kod mene još ništa....nisam još kupila testić, ako ne dođe do sutra idem po njega....ali ja sam vam u nekom badu, danas sam zvala za nalaz papa test, i imam neku malu upalicu, kaže ginić da nije ništa strašno...terapija mi je tablete Azimed dve svakog petka, 3 dana plimycol vaginalete i moje muško tri dana za redom tablete Azitromicin....kaže ginić da će to sve proći i da slobodno pijem klomifen sad kad bude 5 dan ciklusa..... neznam drage moje ali nekako mi je danas tako bilo žao, čak me ginić tješio...jeli koja od vas pila te tabletice?

tintin -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (8.3.2013 20:01:11)

Ikaa, Supergirlzg i Inesic@ drage moje od srca vam zelim da ugledate [sm=rozacrtici.gif] kao i svim curama ali vi ste nam prve na listi i neka bude odma lista puna trudnica, ajmo po testice i javite nam sretne vijesti.[sm=smiley1.gif]
Supergirlzg dok nema prave menge sve je moguce, ja navijam da ipak test na kraju bude pozitivan mozda je jos rano da pokaze prave rezultate[sm=smiley31.gif]
Ikaa draga zao mi zbog upalice ali kao sto ti je ginic rekao nije strasno nemoj se bedirati ti ces to brzo rjesiti i bitno da nije nista strasno, ja vibram za pozitivan testic[sm=smiley31.gif]
Ja sam prosli mjesec koristila lh trakice prvi put i pokazale su mi ovulaciju kad sam i sama osjetila da je prisutna u biti svaki mjesec je osjetim, pa sam tako odlucila da ih ne koristim iako ih imam jos nekako mi se neda, vise mi je postalo zamorno to tempiranje jer vec dugo traje a ne daje rezultate pa tako da se ovaj mjesec necu opterecivati ni gledati kad mi je ovulacija, neda mi se.
Valjda ce uroditi plodom jednog dana bitno da smo zdravi, saljem vam velike zagrljaje.

Angel@ hvala ti sto si uvik tu uz nas i mislis na nas, uzivaj u trudnoci i saljem ti veliki zagrljaj.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

gigi12 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (8.3.2013 21:37:22)

bok cure.. evo da se i ja pridruzim nakon dugog pracenja i citanja. neznam odakle da krenem ni jesam li na pravom forumu ali-kolika je mogucnost imati menstruaciju(za mene je bila cudna,jer me nije bolilo ,a inace na inekcijama zavrsim,ovu sam jedva osjetila) i biti u drugom stanju? zadnja dva tri dana sam cila pod nekim cudnim osjecajem,nadam se da to samo nije psiha...[sm=zmeden.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 2:59:36)

gigi12 moguće je,baš je angel@ imala menstruaciju iako je zatrudnila prije tog. Moguće je pogotovo jer inače imaš bolne menstruacije.
Jesi radila test? To bi bilo najpametnije,a ja ti od srca želim [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]
I slobodno nam se pridruži na budućim odbrojavanjima,ako sada ispadne da nisi trudna. Dobrodošla [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 3:21:34)

Inesic@ ja ti želim [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] i drago mi je da si se opustila i obavila to sve prirodno. Sretno!
Ikaaa držim fige za [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] ,javi nam svakako.
I ti supergirlzg čim saznaš

tintin važno je jedino da se ti osjećaš ugodno,sve će sjest na svoje mjesto.

Evo ja sam danas popila prvi put čaj od marulje.
U Splitu ga je nemoguće nać u ljekarnama!! Na kraju sam ga kupila u "Kući čaja", 24 kune 100 grama. Upilala sam je do Boga s pitanjima [sm=smiley14.gif] [sm=smiley14.gif] [sm=smiley14.gif],ali nisam pitala kako da ga pijem kad radim noćnu? [sm=ocala.gif] Da popijem na poslu navečer? A kad se vratim iz noćne,da popijem prije nego legnem ili kad se probudim tamo oko podne,jedan? Šta bi bilo najpametnije? Ili uopće nije važno,a ja vas [sm=kava.gif] pilam bezveze? [sm=zardeva.gif]

Navijam cure za vas i da nam ujutro objavite [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

gigi12 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 9:35:44)

[sm=smiley36.gif]hvala na dobrodoslici!
nisam radila jos test,u 11 mjesecu sam imala biokemijsku,i od tada sam rekla da necu radit vise testove,kad bude znat cu..kad evo ovo me bas buni sada.. taman kad sam bila na pregledu 14.02. bili su mi plodni dani,14,15 i 16 i dobijem menstruaciju tocno 28. u sat..sta mi je i to cudno inace nije nikad tako tocna,i to sto nisam osjetila,jedino mozda sto je trajala prva dva dana onako normalno,i ostalih 4,5 sve slabo ,ko pred kraj.. e sad nebi se ja mislila oko trudnoce da nisan odjednom pocela osjecat bol u leđima,i dizanje sad zadnja 3 jutra svako jutro oko 5 sati na wc..grudi su mi tvrđe nego inace i jos imam one vene izrazene po njima..a dole oko pupka bockanje i oko jajnika i kao da mi žari sve,trni,neki cudan osjecaj ,nemogu ga opisat.. eto raspisala se ja,al puno mi je lakse vama reci koje ste upoznate s tim ..

gigi12 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 9:46:11)

e da i zaboravih najvaznije.. doktorica mi je vidila na ultrazvuku nesto sto bi moga biti polip,5mm ,nije sigurna al je rekla da mozda ode s mestruacijom,tako da je mozda to krvarenje bilo zbog toga?? :/

perlica55 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 11:05:51)

Supergirl ne znam to za spotting,
meni bol nagovijesti mengu, i za
par dana krene bez upozorenja, dva
dana bude bolna i obilna, druga dva
nešto sitno.
Ikaaa ne biti tužna!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
sve će se riješiti draga. Si piškila??
Daxy za marulju ti ne znam puno,
jer pijem vrkutu. Al mislim da je
bitno popiti potrebnu dnevnu količinu čaja,
a da nije baš bitno u koje doba dana?!
Gigi dobrodošla!!! Ako sumnjaš da si
[sm=nosecka.gif] iako ti je teško raditi
testić, mislim da nemaš izbora.
Eventualno odi izvaditi betu!?
Sretno curke drage, javljajte novosti!!!!

tintin -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 11:21:18)

Gigi12 dobro nam dosla, ja navijam da si ipak trudna bez obzira na mengu, dosta cura je ima i budu trudne, ako ne novo odbrojavanje je blizu i skupa cemo se bodriti, neka ti nama što prije postanes [sm=nosecka.
gif]

tintin -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 11:22:32)

[sm=nosecka.gif] pisem s moba pa mi nije dobro uvatilo smajlic

angel@ -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 11:35:40)

Drage moje cure dobro vam jutro....
Draga TINTIN ne mogu ja nikako od vas iako sam već 23 tjedna trudna nekako se ovdje osjećam domaće... [sm=smiley1.gif]
Nadam se da vam ne smetam....

Draga gigi12 ja sam imala [sm=hudicek1.gif] i bila trudna i isto mi je mjesečnica bila točna u dan... i tek je idući mjesec izostala...

gigi12 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 11:58:02)

strah me najvise da ne vidim [sm=rozacrtici.gif] ,i razocaram se,vec 5 mjeseci nista.... a sad me leđa rasturaju i iscjedak i sve sve [sm=zmeden.gif] ..morat cu napravit testic pa sta bude..

angel@ -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 12:16:07)

Draga ja se najiskrenije nadam da si trudna,a i potpuno te razumijem što se straha tiče i meni je isto tako bilo,ali kako mm kaže nada umire zadnja i ako ste oboje zdravi doći će i bebica...znam da je to lako reći ali teže o tome ne misliti pogotovo nama ženama,ali vjeruj mi doći će i tvoja bebica kad se najmanje budeš nadala... nemoj odustajati.... moja nevista i brat su se trudili 2 godine i dobili su prekrasnog dječaka živog i zdravog hvala Bogu,a kad je njemu bilo samo 3 mjeseca uhvatila se druga bebica,tako da ne gubiš vjeru.... [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 12:19:43)

Andel meni je super što nas i trudnice
prate i bodre, svaka čast.Mazi bušicu
i uživaj!!
Gigi, ima nas cura na listi koje se
mjesecima/godinama trude napraviti
[sm=duda.gif] i ne uspjevamo. Ali se
svejedno trudimo i dalje. Bez obzira
na negativne testove, AB, biokemijske,
loše spermiograme i sve druge nedaće.
Piši nam malo više o sebi da te bolje
upoznamo (naravno, ako želiš).
Koliko imaš godina? Koliko se trudite?
Jeste radili kakve pretrage? I sl.

gigi12 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 12:41:36)

znam da nekad treba dosta da se to ostvari,moja teta je pokusavala godinu dana za drugo dijete,a prvo odmah uspilo.. ja vjerujem da psiha ima dosta djelovanja u tome,, svi kazu tek kad se opustis i ne razmisljas o tome desit ce se.. ugl. imam osjecaj da sam najmlađa ode[sm=smiley1.gif] imam 22 god. nisam radila nista osim pregleda standardnog i sve je ok,samo cekam papu...mislim da nebi trebalo bit vecih problema osim dosad nekih upalica,tome sam sklona...

gigi12 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 12:43:32)

zadnji sam test radila to u 11 mj. kad je bio pozitivan i kasnila mi menga 10 dana,i nakon 10 dana dobijem nesto grozno,ko ciscenje,tako da sam od tad rekla da cu cekat pa sta bude,bez testova.. al sad ce mi trebat cini mi se [sm=smiley1.gif]

tintin -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 15:16:00)

Angel@ a zasto bi nam smetala, ja sam bas sritna kad vidim da nam se trudnice jave i malo nam ispricaju kako su i bodre nas, samo ti nama budi tu, puno nam to znaci.
[sm=smiley1.gif]

supergirlzg -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 16:31:40)

Bok cure, evo mene opet. Napravila još 1 test danas, opet nis konkretno, druga crta kao neka sjena i toliko bljesak da si opet sve mislim da sam umislila da ju vidim. Nitko sa strane ne bi to uočio, vidjela se samo kad okrenem prema svjetl, a i to sa puno mašte .. Smedji iscjedak još traje... I još se osjećam kao da ću dobiti svaki čas. Ne znam šta da mislim...

supergirlzg -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 16:32:54)

Blijeda, ne bljesak :))))

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>