jess -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (9.3.2013 23:14:47)
|
Pozdrav svima! Dugo me nije bilo na RR, imala sam nekih problema i udaljila sam se, jednostavno sam se trebala maknuti. Malo sam prošla po forumu i vidim da se dosta toga izdogađalo, ali nisam uspjela sve pohvatati. Prvo želim reći hrabroj i dragoj Pinky koliko mi je žao zbog tvog gubitka, ali znam da si ti jaka i da te ništa u životu ne može slomiti. Znam da je teško ali nemoj gubiti nadu jer nisam je ni ja, nikada. Onima koje su postale [sm=nosecka.gif] želim lijepu i urednu trudnoću, a svim ostalim trudilicama želim čim prije da postanu [sm=nosecka.gif]. A sad ću Vas sve malo razveseliti i reći Vam ja sam [sm=nosecka.gif]. Ispričat ću vam ukratko svoju priču, neke znaju moju borbu, ali ima puno novih pa evo. Duge tri i pol godine pokušavala sam ostati trudna, ciklusi su mi bili skroz neredoviti, puno anovulatornih, gdje koji ovulatorni i ja sam svaki put sve dublje tonula kad je [sm=hudicek1.gif] stigla. Ovaj ciklus sam bila pod velikim stresom prvo na poslu, pa me još i bolest shrvala i jednostavno od svega nakupljenog nisam imala volje niti sam razmišljala o tome kada mi je ovulacija, čak smo to obavili svega dva puta ovaj ciklus, a kako sam čak prestala mjeriti BT nisam ni mogla znati kad mi je O. kad ciklusi šetaju. Krenuli smo u postupak u Petrovu i trebala sam sad otići vaditi hormone, čim stigne, ali nije. Prvi puta sam posumnjala kada mi je izostao spotting koji mi inače najavljuje [sm=hudicek1.gif]. I tako ja, kako mi je ostalo testića od prije, ne očekujući ništa jer sam bila uvjerena da to ne može biti, popiškim jedan i odjednom se pojavi + vidljiv iz neba. Kako nisam još uvijek mogla vjerovati svojim očima, popiškila sam još jedan idući dan i ista stvar. Onda sam otišla vaditi betu i bingo, beta velika, ponovila je za dva dana i lijepo se uduplala. I tako ja sam konačno [sm=nosecka.gif]. A sad kad sve dobro razmislim, mislim da je u biti stvar bila u tome da sam se trebala samo opustiti i ne o tome razmišljati i dogodilo se. 18.3. naručena sam kod dr. da potvrdi. Po beti sam trudna nekih 5 tjedana. Evo drage moje, ovo je moja priča, a nadam se i da ćete sve uskoro ispričati svoju priču. Želim vam ovaj osjećaj čim prije, ništa ne može opisati koliko sam sretna. Svima Vam želim puno sreće
|
|
|
|