|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2013.
9.3.2013 17:59:46   
*andjela*
Cao cure user posted image
Da vam pozelim srecan dan zena sa zakasnjenjem i da nam se ispune nase zelje user posted image
Gigi12 dobrodosla,i ja imam 22 godine,evo ovo je cetvrti mjesec kako pokusavamo,jos nista
Kod mene 19 dc,za 10 dana bi trebala dobiti,a cudo da me grudi nimalo ne boli,uvjek pocnu prije user posted image dve sedmice bar desetak dana,
bazalna je malo porasla ovih dana mada grafikon jos nije obiljezio ovulaciju,tako da se ja ovaj mjesec osjecam totalno poremeceno,sto se tice ovuacije...jesam ovih dana osjecala bol u jajniku,a mozda je bila i neka upala user posted image zbog one sukrvice....juce me glava bolila citav dan,jedva sam izdrzala..nekako ovo vrjeme utice na mene
ajmo testici user posted image user posted image user posted image user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 126
9.3.2013 18:20:38   
gigi12
hvala *andjela*.. user posted image
radila sam test maloprije,i negativan user posted image .. a ja se osjecam uzasno,ko d trebam svaki tren dobit,sve me boli,od glave do pete..a prosla mi tek..neznam sta da mislim..

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 127
9.3.2013 18:54:05   
daxy
gigi12 draga nemoj bit tužna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ako nije uspjelo sada,bit će na odbrojavanju za travanj. user posted image user posted image user posted image Jesi bila prehlađena nedavno,imala upalicu kakvu? Stres? Sve ti to može poremetit ciklus.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu gigi12)
Neposredna veza do poruke: 128
9.3.2013 20:00:55   
ikaaa
draga angel@ šaljem tebi i tvojoj maloj slatkoj mrviciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo nam se ti javljaj sa super vijestima.....
supergrilzg kakvo je kod tebe stanje? ja imam neki dobar predosjećaj da je kod tebe user posted image u pitanju....kod mene još nema nikakvih naznaka, obećala sam danas da ću raditi testić, ali nisam jednostavno me nekako strah, toliko sam ga već puta napravila i nakon toga bila razočarana....tako da ću još pričekati tamo u pon, nadam se da se ne ljutite na meneuser posted image user posted image ...
draga moja gigi12, ja imam 23 godine....mila ako je sve uredu sa tobom i sa tvojim dragim bebica će doći, nemoj se sekirati.....obično ljudi kažu(ŠTO MENI IDE SKROZ NA ŽIVCEuser posted image )samo se opusti i sve će to doći....stoga draga uživaj i pozitivno, nadam se da ćeš nam se pridružiti na novom odbrojavanju u travnju i da ćeš nam ubrzo postati vesela user posted image ...
drage moje imali kakvih novosti kod vas, daxy, perlica, tintin?kako nam je naša Pinky?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 129
9.3.2013 20:46:08   
perlica55
Ikaaa, nemoj nas draga držati u
neizvjesnosti. Čekam tvoj testić
kao da je moj user posted image
Zezam se naravno!!
Kasni li ti inače???
Kod mene menga gotova, čekam
9. dc pa počinjem koristiti LH trakice,
pa ciljani keksić, nadamo se uspjehu
ovaj mjesec. I user posted image tamo
30. ili 31.
Sretno curke!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 130
9.3.2013 20:55:39   
ikaaa
perlica koje ti lh trakice koristiš? ja sam si kupila primotime testove to ću naravno sada u ovom ciklusu isprobati kad budem na klomifenu,tako je ginić rekao....neznam ovi testovi su 101 kn a ima ih samo 5 unutra....kakve su tvoje?
ma meni su ti ciklusi bili 29-30 dana sve do prošlog mj kada mi je kasnila skoro 2 tj, naravno stvorila se neka cista....ali obično prije nego što trebam dobiti me 3-4 prije bole grudi, napuhana sam, žičeki radeuser posted image ...a sada ovaj mj nemam nikakvih simpomića pms-a jedino malkoc jučer grudi zabolile ali to je prošlo...neznam kaj da mislim.....ali čvrsdto obećavam da ako user posted image ne dođe do ponedeljka RADIM TESTIĆ....časna pionirskauser posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 131
9.3.2013 21:07:13   
perlica55
I ja sam te prve koristila, al su mi
preskupe. Tako da sam idući ciklus
naručila preko njuškala za 4,80 kn/kom
Cura je super, sve sam preko emaila
dogovorila. Poslala mi ih je na kućnu
adresu, stigle su za 3 dana.
Ako te interesira, evo ti mail
pa se raspitaj!!
mamica052@gmail.com

< Poruku je uredio perlica55 -- 9.3.2013 21:09:07 >

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 132
9.3.2013 23:09:46   
inesic@
Supergirl i blijeda crta je trudnoca koliko sam ja upućena.... Tako daaaaaaaa user posted image na vidiku... Moj se pingvincic primio i ja sam sad za sad trudnaaaa... Nadam se da ce tako i ostati ovaj put... user posted image

< Poruku je uredio inesic@ -- 9.3.2013 23:12:21 >

Leron 26.05.2008.

Neposredna veza do poruke: 133
9.3.2013 23:14:47   
jess
Pozdrav svima!
Dugo me nije bilo na RR, imala sam nekih problema i udaljila sam se, jednostavno sam se trebala maknuti. Malo sam prošla po forumu i vidim da se dosta toga izdogađalo, ali nisam uspjela sve pohvatati.
Prvo želim reći hrabroj i dragoj Pinky koliko mi je žao zbog tvog gubitka, ali znam da si ti jaka i da te ništa u životu ne može slomiti. Znam da je teško ali nemoj gubiti nadu jer nisam je ni ja, nikada.
Onima koje su postale user posted image želim lijepu i urednu trudnoću, a svim ostalim trudilicama želim čim prije da postanu user posted image .
A sad ću Vas sve malo razveseliti i reći Vam ja sam user posted image .
Ispričat ću vam ukratko svoju priču, neke znaju moju borbu, ali ima puno novih pa evo. Duge tri i pol godine pokušavala sam ostati trudna, ciklusi su mi bili skroz neredoviti, puno anovulatornih, gdje koji ovulatorni i ja sam svaki put sve dublje tonula kad je user posted image stigla. Ovaj ciklus sam bila pod velikim stresom prvo na poslu, pa me još i bolest shrvala i jednostavno od svega nakupljenog nisam imala volje niti sam razmišljala o tome kada mi je ovulacija, čak smo to obavili svega dva puta ovaj ciklus, a kako sam čak prestala mjeriti BT nisam ni mogla znati kad mi je O. kad ciklusi šetaju. Krenuli smo u postupak u Petrovu i trebala sam sad otići vaditi hormone, čim stigne, ali nije. Prvi puta sam posumnjala kada mi je izostao spotting koji mi inače najavljuje user posted image . I tako ja, kako mi je ostalo testića od prije, ne očekujući ništa jer sam bila uvjerena da to ne može biti, popiškim jedan i odjednom se pojavi + vidljiv iz neba. Kako nisam još uvijek mogla vjerovati svojim očima, popiškila sam još jedan idući dan i ista stvar. Onda sam otišla vaditi betu i bingo, beta velika, ponovila je za dva dana i lijepo se uduplala. I tako ja sam konačno user posted image .
A sad kad sve dobro razmislim, mislim da je u biti stvar bila u tome da sam se trebala samo opustiti i ne o tome razmišljati i dogodilo se. 18.3. naručena sam kod dr. da potvrdi. Po beti sam trudna nekih 5 tjedana.
Evo drage moje, ovo je moja priča, a nadam se i da ćete sve uskoro ispričati svoju priču. Želim vam ovaj osjećaj čim prije, ništa ne može opisati koliko sam sretna.
Svima Vam želim puno sreće

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 134
9.3.2013 23:29:51   
*andjela*
bravo cureeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
Napokon dobrih vijesti
inesica cestitam na user posted image user posted image user posted image user posted image preljepih user posted image
jess tebi takodje preljepih user posted image
upravu si sigurno sto se toga tice,trebali bi se opustiti,al eto kad pokusavamo sve sto mozemo i samo se sve vise opterecujemo,ja sam nova trudiica 4 mjesec da se trudimo al iz mjeseca u mjesec se sve vise preopterecujem tako da moracu se nekako opustiti i zaboraviti bar jedan cikus na ovulaciju,simptome...BBT
ajmo ostale cure user posted image user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 135
9.3.2013 23:51:04   
jess
Hvala *andjela*! Evo meni je očito to i upalilo nisam se uopće opterećivala, a sve ove godine sam stalno drhtila kad će ovulacija, jel prošla, jesmo li pogodili pravi trenutak, al sve to nije dalo rezultata dok nisam skroz prestala o tome razmišljati. Opusti se, znam da je lako reći, a teško napraviti i meni su govorili al očito ima nešto u tome. Sretno !

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

Neposredna veza do poruke: 136
10.3.2013 0:02:32   
*andjela*
Ma to ja kazem sama sebi al tesko je to uraditi...ja mislim da sam se od svega preopteretila i da mi je ovaj ciklus anovulatorni,negdje za vreme podnih dana 2 dana mi se pojavio braonkasto smedji iscjedak,malo i sukrvica...to mi se nikad ne dogadja jednom davno ..i inace me od sredine cikusa pocnu grudi boliti negdje od ovulacije a ovaj mjesec nista a 20 dan ciklusa inace dobijam na 30...tako da mislim da ovulacije nije ni bilo,da ce mi user posted image kasniti a od bebe nista...a to sam sve sebi sama uradila psihicki....zato opustiti se sto je vise moguce user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 137
10.3.2013 8:56:18   
tintin
Inesica@ cestitam, baš sam sritna zbog tebe, jjjjeeee imamo trudnicu na odbrojavanju, samo tako cure nastaviti neka nas je što više.
Jess draga tvoja priča me baš dirnula, koji lipi zavrsetak, pa ti si trudna, cestitam ti od srca, saljem zagrljaj.
Ajmo ostale cure kako ste

Neposredna veza do poruke: 138
10.3.2013 10:05:56   
supergirlzg
Danas test na prvi jutarnji Irina i nis se ne vidi, nikakva crta.. A isti test.. Ne kužim... Iscjedak prešao u skromno krvarenje

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 139
10.3.2013 10:06:26   
supergirlzg
Ne Irina nego urin..

Neposredna veza do poruke: 140
10.3.2013 10:50:31   
perlica55
Jupiiii koje super vijestiuser posted image user posted image
inesic i jess čestitam vam od srca
na user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image
Vi nam dajete nadu da ne odustajemo,
bez obzira na redovite user posted image i
negativne testove!! Sad uživajte drage
moje user posted image

Supergirl odi draga sutra po uputnicu
za betu, tako ćeš znati na čemu si,
beta ne laže!!

Neposredna veza do poruke: 141
10.3.2013 11:07:11   
PinkyFunkyBirdy
Ajme, pa napokon! Imamo nove trudnice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jess, draga moja, najiskrenije ti čestitam na maloj mrvici koju nosiš pod srčekom i obavezno nam javljaj novosti (ili mi barem pošalji SMS) da znam kako napreduje. user posted image Joj, tako mi drago ... baš si jako ugodno iznenadila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znala sam ja da čim nam je jedna inesica ostala trudna da će ubrzo za njoj i druga inesic@. user posted image user posted image user posted image Draga iskrene čestitke na tako lijepoj vijesti! user posted image user posted image user posted image Čuvaj i mazi bušu i javljaj nam kako napreduje. user posted image

Drage gigi12 i supergirl, cure su vam već sve napisale tako ja neću ponavljati, ali samo moram reći da se nemojte jako žalostiti ako ovaj ciklus nebude plusića ... bit će sljedeći, bez brige ... bebice će doći kad će biti pravo vrijeme za njih, a ne kad bi mi to htjele. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ikaaa, s nestrpljenjem čekamo tvoj testić sutra. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 142
10.3.2013 11:13:05   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image jess - ponosna user posted image
user posted image supergirlzg - 08.03.
user posted image ikaaa - 08.03.
user posted image inesic@ - 09.03. - ponosna user posted image
user posted image bebac24 - 15.03.
user posted image RIBICA241 - 20.03.
user posted image *andjela* - 20.03.
user posted image ninich - 22.03.
user posted image winkica - 29.03.
user posted image perlica55 - 30.03.
user posted image tintin - 31.03.
user posted image esperancita - 31.03.
user posted image daxy - 01.04.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 143
10.3.2013 12:25:56   
supergirlzg
Mene mozete maknuti s liste, krvarim tako da je to to. Nema smisla vaditi betu, test je negativan.. Iduci put 5.4:)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 144
10.3.2013 12:32:22   
tintin
Supergirlzg zao mi je draga, ali svu sricu ti zelim na sljedecem odbrojavanju, uspit će te samo triba strpljenja, iduci mjesec je tvoj user posted image

Neposredna veza do poruke: 145
10.3.2013 12:49:59   
glagla
Drage inesic@ i jess čestitam vam od srca ... tako mi je drago zbog vas user posted image user posted image user posted image . supergirlzg žao mi je zbog glupe user posted image sljedeće odbrojavanje bit će više sriće user posted image ,ja sam drugu malu dobila tek nakon 6 god...evo sad sam trudna 4 put user posted image , tako da je sve moguće...kad se čovik najmanje nada

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 146
10.3.2013 13:32:38   
gigi12
drage moje ,jutros sam ponovila test s prvom mokracom,vidim odmah nista,nisam cekala par minuta ..ostavila ga u sobi i maloprije pogledam vidim drugu blijedu blijedu crticu,vidi se jedva...user posted image

cure cestitam svima koje su user posted image ..divno ! user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 147
10.3.2013 13:33:25   
perlica55
Supergirlzg žao mi je zbog user posted image
naravno da je glupo vadit betu,
sad kad je krenula vještica.
Al ovih zadnjih dana negativan test,
pa nekakva crtica, pa opet negativan,
baš sam nekako imala osjećaj da je
user posted image tu!!
Sretno na idućoj listi!!!

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 148
10.3.2013 13:36:08   
gigi12
slazem se.. isto tako idemo dalje jos jaci user posted image i navijamo svi za sljedeci mjesec user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 149
10.3.2013 14:56:07   
angel@
Drage moje cure dobar vam dan,ja ako ne pišem onda vas svakako čitam... user posted image

Cure kojima je vještica došla nemojte se obeshrabriti i odustati doći će i vaše bebice kad se najmanje budete nadale.... mazite se i pazite sa svojim muževima i uživajte u nježnostima i keksu naravno.... user posted image user posted image vjerujte u sebe i vaše muževe....

Draga inesic@ i jess tako mi je drago i čestitam vam na trudnoći i želim laganih i ugodnih user posted image mjeseci i da vam sve prođe u najboljem redu.... uživajte i mazite svoje bušice.... bravo cure... user posted image user posted image user posted image

Svaki vaš pozitivan test proživljavam sa tolikom radošću kao da je moj u pitanju,ali isto tako suosjećam i sa onim curama kojima vještica dođe,znam jako dobro taj osjećaj kad vas obuzme tuga i razočaranje zbog dolaska glupe user posted image !!!! Ali nemojte odustajati jer iza svake kiše dolazi sunce i nebo strpljive voli,a Bog sve vidi i nagradi svaki trud tako da cure moje vjerujte da će i vaše bebice doći samo polako....

Jess me potakla da i ja ispričam svoju priču.... možda vam bude lakše user posted image moja želja za bebicom je bila toliko jaka da sam jedva čekala kad ću i ja postati mama i nadala sam se da će to doći jako brzo,ali.... ja i mm smo hodali nekih 6 mjeseci kad sam ja prvi put posumnjala da sam trudna,naravno jedva sam čekala napraviti test koji je naravno pokazao jedva vidljivi + ali on je ipak bio tu... sreći nije bilo kraja...i tako sam ja sa mojom mamom otišla kod ginekologa koji je rekao da vidi nešto,ali da nije 100 % siguran i da dođem za 10 dana i tako je bilo...došla sam i rekao je da vidi točkicu,ali da mi još neće otvarati trudničku knjižicu... a ako mi bilo šta bude u međuvremenu da odmah dođem... bez obzira na sve vjerovala sam da je moja bebica tu i pokušala biti mirna,međutim dogodilo se ono što nisam nikako očekivala jer sam imala redovne mjesečnice.... od tog pregleda je prošlo 10 dana i jam tog popodneva osjetila oštru bol u donjem dijelu stomaka i naravno vidjela krv i odmah otišla kod ginekologa u međuvremenu je bol postajala jača i naravno na uzv se nije ništa vidjelo,moja bebica je otišla... tuga,šok i nevjerica... užasan osjećaj.... kiretažu nisam radila jer mi je rečeno da će sve izaći samo i tako je i bilo...krvarila sam dosta dugo,a kad je to prestalo otišla sam na pregled sve je bilo u redu,sve je samo otišlo kako su i rekli... mjesečnice su se ustalile i postale redovne... trebalo je sačekati najmanje 6 mjeseci do novog pokušavanja,ali nas je onda zadesilo stotinu drugih problema jer smo ja i mm sve morali sami steći bez ičije pomoći... moja želja je i dalje bila tu svaki dan sve veća... usprkos svemu počeli smo živjeti skupa nakon godinu i 6 mjeseci veze,radili smo oboje,došlo je i vjenčanje koje smo sami financirali iako nismo pravili pir.... i tad je moja želja za bebom bila još jača,ali je mm zbog financijske situacije bio neodlučan,želio je to,ali su nas kočile druge stvari...nakon godinu i 6 mjeseci braka počeli smo raditi na bebici...mislila sam to će ići brzo,naravno sa time bila opterećena i naravno nije išla.... a onda kad sam se najmanje nadala samo mjesec dana prije naše druge godišnjice braka ja sam ostala trudna i sad čekamo našu bebicu začetu iz obostrane želje i ljubvi i jedva čekamo da nam dođe... nema odustajanja i kadmislite da je sve protiv vas Onaj gore vidi sve i nagradit će vas tim darom kad se najmanje budete nadale....

Oprostite mi na duuuuggggooom postu,nadam se da sam nekome pomogla... cure moje sve vas ljubim do neba i šaljem svima brdo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu gigi12)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Prevara
kristina_21_ri

da li biste oprostili decku prevaru?

ne (71%)

da (29%)

Broj svih glasova: 130

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!