|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2013.
10.3.2013 18:40:22   
supergirlzg
Moje krvarenje stalo.. Bar ne moram trcati u wc svakih sat vremena:)

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 151
10.3.2013 19:34:18   
ikaaa
Pa mi imamo prve trudnice ovoga mjesecauser posted image user posted image user posted image .....Inesic@ i Jess čestitam vam oduser posted image ...šaljem vam puuuuuunouser posted image user posted image user posted image i želim vam ugodnih i bezbrižnih 9 mjeseci...
kod mene još ništa....nekako me strah radit test sutra...javim vam se možda sa dobrim vijestima....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 152
10.3.2013 20:21:27   
BUMBI
Jess drago mi je da si se vratila i to s predivnim vijestimauser posted image
Bas mi je dragouser posted image
Inesic@ cestitke i tebiuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 153
10.3.2013 20:45:55   
perlica55
Ikaaa ja ujutro u 7:30 sam na RR.
Čekam tvoj user posted image ,
nemoj da ujutro bude, nisam kupila
testić i sl. jer ne zaboravi
dala si časnu pionirsku user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 154
10.3.2013 21:36:53   
ikaaa
obećanje je obećanje......samo ja se budim oko 9, guštam dok sam još na bolovanju zbog rukeuser posted image user posted image user posted image , zato će mi biti koma sad za dva tjedna kad se budem morala dignut u pol 6....zato se možda i nadam da sutra ugledam user posted image , pa da odmah produžim zasluženi odmor...user posted image user posted image user posted image .......
brine me jedna stvar ako već sad drugu noć stavljam plimycol vaginaletu hoće li mi testić pokazati lažan rezultat?user posted image dali koja od vas je imala tako nešto slično?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 155
10.3.2013 22:34:45   
oona
Drage trudilice, ja sam nova među vama i očekujem izostanak user posted image 19.03 pa vam se prifružujem u čekanju. Ovo je drugi mjesec otkad se trudimo i treći mjesec otkad sam prestala piti pilule. O je bila 04.03. prema bazalnoj temp. i nadamo se da se ovaj puta "primilo" user posted image . želim nam svima user posted image do kraja mjeseca user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 156
11.3.2013 7:28:51   
perlica55
Oona dobrodošla i što prije postala user posted image .
Ikaaa, ja čekam!!!

(Odgovor članu oona)
Neposredna veza do poruke: 157
11.3.2013 8:30:25   
oona
Hvala na dobrodoslici perlice :) ja uredno pratim vasa cekanja i ka netko treba piskiti cekam kao da se radi o meni pa sam se odlucila pridruziti :) ikaa drzim fige za +

Neposredna veza do poruke: 158
11.3.2013 8:51:17   
ikaaa
dobrodošla oona......radila testić i samo je jedna crtica.....user posted image ...sad čekam user posted image ....

(Odgovor članu oona)
Neposredna veza do poruke: 159
11.3.2013 8:56:35   
perlica55
Jao ikaaa, baš sam mislila da će biti user posted image
Žao mi je...

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 160
11.3.2013 8:58:28   
daxy
Ja sam odlučila,mjenjam svoj nick na forumu u Inesica1. Eto sad! user posted image user posted image user posted image user posted image
jess draga i angel@ hvala vam na vašim pričama. user posted image user posted image user posted image user posted image i želim vam da uskoro postanete ponosne majke zdrave dječice. Čuvajte se i mazite trbuščić i uživajte u svom uspjehu i razmazite se dok možete jer će vam uskoro po kući nered radit trka i nevolja koju ste toliko čekali i kojoj ste se toliko nadali. Dugujete to sebi,a i nama koje gorimo istim žarom kao što ste vi prije par mjeseci i želimo isto toliko jako kao i vi.
Inesic@ draga sve gore napisano vrijedi i za tebe. Čestitam ti od user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj napokon dobre vijesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gigi12 draga,kad napraviš test baci ga kad vidiš rezultat,to što se pokaže bilo šta nakona ure,dvi se ne broji. Ali ako nakon 5,10 minuti nakon što ga napraviš vidiš ikakvu,pa makar slabašnu crticu to ti je pozitivan test jer test nikad (osim ako piješ nekakve hormone) neće biti lažno pozitivan. Govorim ti ovo za bacanje iz iskustva i znam da samoj sebi daješ lažnu nadu i samo si pogoršavaš stanje. Nemoj se uvrijedit. Želim ti user posted image user posted image user posted image user posted image što prije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
oona dobro nam došla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i želim ti da nam se što prije preseliš na podforum za trudnice. user posted image user posted image user posted image

Evo,cure izgleda da se stvarno treba rasteretiti i opustiti,kako je naša inesic@ napravila ovaj mjesec i uspilo joj je.
Najvažnije je da uživate s dragim i ne razmišljate previše (barem dok se keksate),nemojte da se jadan osjeća kao donor sperme.

Ikaaa draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za tebe!!! I s nestrpljenjem čekam tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 161
11.3.2013 9:01:07   
ikaaa
ma samo da dođe user posted image što prije...samo da nisu opet kakve ciste.....ma sad kad ja krenem sa klomifenom....odmah dve bebe....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 162
11.3.2013 9:04:11   
daxy
joj ikaaa baš mi je žao. user posted image user posted image user posted image user posted image
eto dok sam ja tipkala navijačke postove,ti se već javila...

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 163
11.3.2013 9:30:47   
oona
Ikaaa daxy hvala na dobrodoslici :) ikaaa zao mi je za - user posted image . Ako user posted image nije dosla jos ima nade i za ovaj mjesec :) drzite se drage :)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 164
11.3.2013 9:46:51   
PinkyFunkyBirdy
Oona dobrodošla i ostala trudna čim prije! user posted image user posted image user posted image
Draga supergirl, sad mi stvarno ništa nije jasno. user posted image Krvarenje ti je ujutro krenulo i navečer je stalo? To bi trebala biti menga? user posted image Ostavljam te listi dok to ne raščistimo. user posted image
Ikaaa, draga, žao mi je zbog testa, ali još ništa nije izgubljano dok nema menge. user posted image Možda je samo prerano rađen testić. user posted image
Daxy, važi ... od sad te zovemo inesica1. user posted image user posted image user posted image Vidi se na listi. user posted image

Trudilice:

user posted image jess - ponosna user posted image
user posted image supergirlzg - 08.03.
user posted image ikaaa - 08.03.
user posted image inesic@ - 09.03. - ponosna user posted image
user posted image bebac24 - 15.03.
user posted image oona - 19.03.
user posted image RIBICA241 - 20.03.
user posted image *andjela* - 20.03.
user posted image ninich - 22.03.
user posted image winkica - 29.03.
user posted image perlica55 - 30.03.
user posted image tintin - 31.03.
user posted image esperancita - 31.03.
user posted image daxy (Inesica1) - 01.04.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 165
11.3.2013 10:17:41   
tintin
Ikaa draga zao mi je, zelim ti svu srecu sljedeci mjesec.
Oona dobro nam dosla i što prije postala trudnica

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 166
11.3.2013 10:34:35   
angel@
Drage moje dobro vam jutro,ja zbilja ne mogu bez vas... user posted image user posted image user posted image

Draga oona dobrodošla i postala nam okrugla user posted image čim prije.... user posted image user posted image user posted image

Draga ikaa žao mi je zbog negativnog testa,ali dok god nema vještice dobro je,možda je samo prerano urađen test jer je implantacija bila kasnije... nadam se ipak pozitivnom ishodu... nada umire zadnja... user posted image user posted image user posted image

Draga Pinky kako si mi ti? user posted image

Draga perlice,daxy-inesica1 i sve ostale cure navijam za vas.... mjesec je tek na pola došao.... user posted image user posted image user posted image

Draga supergirlzg kakvo je stanje kod tebe draga... ima li kakvih novosti.... čudna mi je ta situacija kod tebeuser posted image možda ipak imaš malog podstanara u bušici... user posted image user posted image

Šljem vam brdo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 167
11.3.2013 10:41:30   
sarah_zg
jess, inesic@, čestitam od srca!user posted image user posted image user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 168
11.3.2013 11:16:23   
perlica55
Daxy, super mi je tvoj novi nick user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ako mi ne bude debeli user posted image  ovaj mjesec, na
idućem odbrojavanju i ja ću biti ines/user posted image user posted image

Meni danas 7. dc, čekam još koji dan, pa
počinjem piškiti LH trakice i u akciju user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 169
11.3.2013 11:21:24   
ikaaa
drage moje moram priznati da nisam baš tako u badu, uvijek sam bila loše volje kad mi je testić pokazao -, ali danas se osjećam kao da ga ni nisam radilauser posted image ...nekako si gruntam u glavi da mi je O bila oskudna 25.2...pa si sad mislim nije li to prerano da se išta vidi....ali kako god dok user posted image nema ima nade i za mene...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 170
11.3.2013 11:46:32   
supergirlzg
ja isto ne kuzim kaj se desava. sad je opet nekaj malo krenulo, ali skroz malo.. test i dalje negativan.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 171
11.3.2013 11:53:43   
daxy
Cure drage. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste me nasmijale. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa zar nisu sve inesice na ovom forumu trudne?
Valjda to ime nosi sretne vijesti...

ines/ imenjakinjo moja user posted image user posted image user posted image

Pinky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

angel@ neka tebe,drago nam je da si nam podrška. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ikaaa samo laganini,dok još nije user posted image dobro je. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 172
11.3.2013 14:25:40   
perlica55
Sjetila sam se danas drage naše trudilice,
koja nas je zaboravila user posted image user posted image
Bucika 001, di si draga?? Kako napreduju
pripreme za vjenčanje?? Kako kilice??
Javi nam se povremeno!!!!!!! user posted image

A di nam je Winkica??? I ona nas je
zaboravila, ma baš je neka user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 173
11.3.2013 19:48:00   
Sunshine28
jess nisam ni skuzila kada si se vratila!
u svakom slucaju cestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image
bome si se i ti nacekala!
zelim ti sve najbolje u user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 174
11.3.2013 19:53:14   
ikaaa
mogla bih i sama promijeniti ime u inesicu možda kako uspije s klomifenomuser posted image user posted image user posted image user posted image ... kod mene još ni traga ni glasa od user posted image , nema nikakvih posebnih simtoma od pms-a, samo kaj me malkoc grudi bole ali to je zanemarivo kako znaju bolitiuser posted image user posted image user posted image ....
supergrilzg izgleda da je kod nas sve zbrda zdola, samo nas sve to zbuniuser posted image user posted image user posted image ..

Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koka

koje vam se ime više sviđa?

Mia (54%)

Maja (21%)

Mila (12%)

Mara (12%)

Broj svih glasova: 212

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!