mamacita -> RE: Referendum o definiciji braka - vase misljenje. (18.5.2013 2:03:02)
|
Licemjerje je ocito kod ovog referenduma. Diskusija je dobra, i pozitivna. Brak otvoren stvaranju i radjanju djece. Ajde, molim te, krscanka sam, nemojte me krivo shvatiti, ali u mome braku ja i mm ne zelimo stvarati i radjati vise djece. Cetiri nam je sasvim dovoljno. Dakle, mi vjerujemo da je to u redu s Bogom, no, naravno da nije u redu sa ljudima (ponekima). Koliko djece bih to ja trebala roditi da mi brak bude valjan? Partneri koji su istog spola koji su otvoreni zivotu, imat ce dijete na nacin koji im je moguc, i to dijete ce primati ljubav u svojoj obitelji. Sta je sa djecom u heteroseksualnim brakovima ciji ocevi maltretiraju njihove majke, ili cije majke cine ruzne stvari njihovim ocevima, da li su ta djeca sretnija od one djece koji imaju dvije mame ili dva tate? Danas ljudi upiru prstom u bilo koga tko je drugaciji iz bilo kojeg razloga. Moja djeca su ponekad neprihvatljiva zato sto im je otac druge rase, uvijek su drugaciji od drugih "blijedolikih", sta sam ja onda morala napraviti, udati se za bijelca samo zato da spasim svoju buducu djecu od ljudske zlobe? Pazi ovo, vec sam imala priliku cuti da moji sinovi ne mogu doci u obzir da postanu muzevi nekim djevojcicama ciji se roditelji predstavljaju kao vjernici, a zasto, pretpostavljam zato sto vjerujemo u istog Boga na drugi nacin, ili zato sto im je ten tamniji i samim time postoji sansa da im buduca djeca budu tamnija. Ma ne znam sta da vise kazem na ovu temu. Nepravedno je to sto ako se ovaj referendum usvoji, jedan dio ljudi koji su ni krivi ni duzni, nece imati isti pravni polozaj kao i oni koji su u hetero- braku.
|
|
|
|