keyt
|
Ubrzomamice, ma bravo za B. Eto, osim bolesti, stvarno je teško naći prave razloge protiv jaslica. A i što se bolesti tiče, iskusne mame kažu da s 2. godinom sve prođe i da zapravo na neki način steknu imunitet. A evo i još nešto u prilog, barem u našem slučaju, stvarno divnih teta. Dakle, El je prošli tjedan imala trodnevnu virozu i bili smo uvjereni da će se u četvrtak vratiti u jaslice jer joj je u utorak bilo skroz dobro. I onda u srijedu obrat, klonulost, suze, pospanost, osip od viroze i slabost u nogama. Sve je to prošlo do petka kada smo bili na kontroli i dobili zeleno svjetlo za vrtić, ali ostala je slabost u nogama, tj. šepanje na desnu nogicu. Dr. kaže, zaležala se, bit će to ok. Međutim, situacija se kod nje ne mijenja i jutros sam je svejedno odvela u vrtić, objasnila tetama situaciju i zamolila da El malo promatraju jer je preko vikenda imala par malih epizoda kada je skoro normalno hodala. Tete ne da su je primile (moglo se dogoditi da kažu da je ne mogu takvu primiti), nego su me još i nazvale da mi jave da je El super, da se mazi i da je nosaju, ali da ipak nešto nije u redu s nogicom. Ja na to, pa dobro doći ćemo po nju, a one meni, ma ne, nismo zbog toga zvale, nije nam teško nositi je, nego samo da vam javimo rezultate našeg promatranja i da se ne brinete. Eto, stvarno su super , a mi se popodne naručili privatno kod ortopeda pa ćemo vidjeti. Ganja, kako Tonka, ste se oporavili?
|