Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (27.10.2013 13:17:11)
|
I ja se nisam dugo javljala, mi opet otputovali na more, imamo posla 3 tjedna, nakon toga povratak u Zg, a onda se nadam da neću više svako malo putovat. Jučer smo bili na svadbi cijeli dan, i super sam izdržala čak mi nije bilo ni slabo baš, i jela sam svega... Općenito mučnina više nemam nego što imam, tu i tamo potrefi neki dan da sam baš krepana. Danas smo ušli u 10.tjedan, [sm=bravo.gif], od onih mojih ''''kriznih situacija'''' u glavi kad mi se svašta pričinjalo i bila sam u panici, ipak sam odlučila čekati do redovnog idućeg uzv-a (sa 12 tjedana tek)... rekla sam sama sebi, tako ću se navući pa svaki put kad budem nemirna, trčat na uzv, što ne smatram da je baš dobro. Tako da, eto, moram prihvatiti da mi mučnine jednostavno nekad jesu-nekad nisu, da su povremeni lagani bolovi normalni. itd. [sm=smiley1.gif] E da, zadnji put kad sam spomenula žuti iscjedak, rekla mi je ginica da je to vjerojatno neka vaginoza, mala infekcija, ali da se prije 12 tjedana ionako ne daju antibiotici, pa da ne treba ništa poduzimati, briseve, ako me ništa ne peče itd. Samo što sam primjetila da iscjedak zna biti od slabašno žućkastog, do čak žuto-zelenog [sm=zmeden.gif]. Pa me malo brine ako je neka bakterija, da ne bi bilo neke štete za bebu od neliječenja bakterije??? Što mislite, da se strpim još ta skoro 3 tjedna (uff kako dugo [sm=smiley13.gif]) do redovnog pregleda?? Ili bi vi nešto poduzele glede tog iscjedka?
|
|
|
|