Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (8.3.2014 8:33:46)
|
Joooj čizmice kud si mi dala još taj leokids [sm=smiley36.gif] da baš su sličan tip ovoga što ja planiram uzeti, tako da sam sinoć bila zadubljena pak i u njihovu stranicu i proučavala i našla se na sto muka jer sama sam po sebi neodlučna, a još ovako kad su slične stvari u pitanju...[sm=jezicek.gif] uglavnom na kraju sam popyzd..., i reko neću više premišljat ni gledat dalje, nego se idem odlučiti za Kunert koju ću boju, jer inače nećemo do ljeta imati kolica [sm=smiley36.gif] Još se dvoumim za kotače, ako imate na napuhavanje, kako se rješava problem ako se slučajno probuši guma...? Ne znam da li to komplicira stvar, pa bi muž radije da uzmemo punu gumu, a opet ovi na napuhavanje su mi ljepši. Mi danas punimo 28 tjedana, jeeeeiii[sm=bravo.gif] a mene već danima boli tamo-vamo, trbuh, leđa, pa stegne, pa kontrakcije dave obavezno par puta dnevno... ovaj tjedan napokon pregled, nadam se da se ništa nije događalo u smislu otvaranja ili tako nešto [sm=zmeden.gif] beban se uredno javlja, par puta dnevno se 'poigramo' malo i tako [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|