Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (7.3.2014 15:14:51)
|
Pozdrav curke, ovih dana sam malo u gužvi, a i nastojim malo više odmarati jer me nekako čudno bolucka trbuh i leđa već danima [sm=smiley13.gif] pa barem da podijelim info o kolicima ako bude još koga zanimalo. Naime ja sam se definitivno odlučila za kolica Kunert Silver 3u1, prilično nova stvar kod nas pa sam jako teško našla ikakve povratne informacije o njima, no uspjela sam iskopati nešto sa srpske i bosanske ringeraje, kod nas je očito tek stiglo... Također sam i kontaktirala sa firmom preko njihove stranice. Mana je to što ih se može samo naručiti preko weba, nemaju maloprodaju, ali može ih se doći pogledati u Varaždin. Par informacija ovako ugrubo iako ćete vidjeti i na linku koji ću staviti. Dakle 3u1 su kolica, svaki dio dakle i sportski, se može namontirati u oba smjera (da beba gleda prema nama). Visina ručke se može podesiti (3 visine). Kotači se navodno mogu skinuti, što je zgodno ukoliko vam ne stane u gepek. Kotači mogu biti na napuhavanje ili puna guma, veći su tako da može i po grbavijem terenu. Evo link pa kog zanima nek pogleda, cijena pogotovo sad akcijska je stvarno super, a kolica djeluju baš kvalitetno i imaju sve... Nemam naravno iskustva iz prve ruke, ali čini mi se super ovo. http://djecjakolica.eu/products-page/kolica/djecja-kolica-kunert-silver-3u1/ Mi ih uzimamo, samo da još odaberemo boju jer ih je stvarno ogroman izbor, i kotače (na napuhavanje djeluju super, ali ne znam što ako se probuši [sm=zmeden.gif]). Još se dvoumimo hoćemo li ih ići do Varaždina pogledati prije, ili samo naručiti, možda čak i ta varijanta s obzirom da su mi na ovoj stranici na kojoj je link, preko chata odgovorili više manje sve što me zanimalo da vidim...
|
|
|
|