amon -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (3.3.2014 19:48:58)
|
Vlaja,čestitam na prekrasnoj curici Vani!!! To nam je prva proljetna beba sa popisa..... [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Andy, čestitam na plusiću-mislim na tebe i znam da će sve biti OK!! Cure,evo sada se javljam nakon dugo,dugo,ali toliko toga nam se izdešavalo da jednostavno nisam stigla niti odmoriti kako treba.....ali sad sam tu. u punom zamahu sam s pripremama,kinderbet ofarban,složen, čekamo madrac,posteljina sašivena (moja mama me spasila s time), robica se pomalo pere,pegla, eto neki dan su mi iz ZG stigle tetra pelene i čiripe pa sam i to peglal (otpale mi ruke[sm=zz_help.gif] ), kolica još čekamo to će nam moj brat dati-što je super smanjili nam trošak!!! i naš tata se sad više uključio-nakon posjeta beba centru i kad smo kupovali dude,bočice,pelene i te stvari tek je tad shvatio koliko je to blizu pa je sad malo više od akcije i pomaganja....mene hvata manija čišćenja tako da stalno čistim i stalno sam u muvingu, sjednem tek predvečer.... [sm=zz_biggrin.png] nedavno smo bili na pregledu-već smo veliki- imamo 1420 gr, moramo vaditi krv i početi pratiti pokrete...svašta nešto se dešava (i to što sam narasla na veličinu bove.....) a još nedavno sam rekla kako nikako dogurat do 6 mjeseca trudnoće,a gledaj nas sada...... eto malo puno od nas,ali to je ukratko pregled gdje smo bili i što smo radili.....
|
|
|
|