Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (29.10.2013 20:36:19)
|
Andy, i ja bih svakako na tvom mjestu otišla na hitnu jer ništa te ne košta, tamo ćeš valjda brzo moći saznati što se događa, i ako treba nešto poduzimati za svaki slučaj. Javi nam kad možeš, čekamo svi... Što se kila tiče, ja sam tek u 10-tom tjednu, pa nisam ništa dobila, možda čak i izgubila pol kile, kilu otkad su počele mučnine. Kažem, nisu one bile neke strašne, ali dovoljne da ne žderem sumanuto sve što mi dođe pod ruku. Inače, po tom pitanju imam baš sreće oduvijek valjda imam brz metabolizam, jer mi se valjda do 25.godine ništa nije hvatalo a mogla sam jesti kao termit. Tako da nikad nisam ni imala neki višak kg, možda do ovog ljeta 3-4 kg više nego inače, a čim malo pripazim kile lako skinem. Sad sam opet na svojih taman 60 kg, ali o tom-po tom jel... Ali, kad smo već kod toga, danas baš gledam po zrcalima kad prolazimo negdje vani, je li moguće da mi se stvarno već nazire trbuh tako rano [sm=zmeden.gif] istina da sam ja dosta i napuhana jer imam osjetljivu probavu i uvijek kaos u crijevima pa mi je jasno da se to vidi... ali i kad nisam napuhnuta, kao da trbuh vidim, možda umišljam [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|