mimagy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (30.10.2013 20:04:03)
|
Ma zar je zbilja moguće osjetiti bebicu u 12. tjednu??? Jel' moguće da se trbuh u 10. tjednu već jako dobro vidi? jeans hlače,niti bilo kakve sa dugmadi ne mogu nositi... Samo tajice,trenirke da me ne stišću,a sinoć kada sam se tuširala, vidjela sam razliku veliku u svome tijelu,grudi su veće,što mi je uvijek nedostajalo... he he ... trbuh se lijepo vidi,da sam zvala muža da vidi, nije mogao vjerovati... Ode ja i u guzi u širinu... što moja mama kaže kod tebe će se moći i na trbuhu i na guzi tanjur držati ... buauaua :D Nemam nikakve simptome što me malo i plaši,hrana koja mi je smrdila više mi ne smrdi,ali ne mogu je ni pogledati, možda sve to zato što pijem tablete za održavanje trudnoće? Ipak,ne želim dozvoliti lošim mislima da mi pokvare ovaj doživljaj... Porive za hranom imam,a i trbuh je veći nego kada sam išla na pregled tako da vjerujem da je sve u redu. Još nisam otišla izvaditi nalaze,ali to ću idući tjedan jer sam ovaj tjedan strašno umorna i ništa mi se ne da, znate koliko je sati kada muž pere suđe i malo počisti po kući,he he :D Još jedno pitanjce .... Imam užasne porive za lukom što je nevjerojatno.... neke žene mi kažu da ga ne bih smjela jesti pa pitam Vas iskusne da li da ga jedem ili izbjegavam??
|
|
|
|