Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (31.10.2013 19:37:57)
|
Ej ženske... ja danas i jučer malo bila u brizi, jer me već dugo nije ništa boluckalo (jedino ono na samom početku) osim crijeva ali to većinom raspoznajem... i onda jučer i danas kroz dan svako malo žiganje, baš u sredini dolje nisko, ma baš bih rekla maternica. Nije bilo nešto prejako, ali svako malo cijeli dan, pa još od jučer [sm=zmeden.gif] tako da nisam išla ni u uobičajenu šetnju nego preležala skoro cijeli dan danas. Sad sam se prisilila otići nešto obaviti do dućana da baš ne ležim stalno. Danas pak i mučnina cijeli dan, a u dućanu mi se skoro sve na policama gadi, muž poludio sa mnom [sm=jezicek.gif]. Sve me bilo strah da ne vidim i ja kakve tragove krvi ili nečega, ali hvala Bogu ništa takvoga. Čak mi se čini zadnja 2-3 dana, kako po vašem savjetu pokušavam više piti, i čaj od brusnice, da mi se i žuti iscjedak ''razrijedio'', stvarno treba valjda čim više ''ispirati'' mjehur. E da, uzela sam si i čaj za crijeva protiv napuhavanja i bome trenutno djeluje (komorač, anis, kim), valjda se to smije piti...
|
|
|
|