Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (3.11.2013 17:36:30)
|
Hej curke, evo i mene... ja se jutros probudila, i razbijala glavu hoću li-neću li... i na kraju reko, idem ja u Zadar na hitnu. Nije me srećom ništa rasturalo, čak još i manje danas nego ostalih dana, ali reko ipak to traje već 4 dana. Ta specifična probadanja nisko u sredini. A pregled mi je tek za 10-ak dana, predugo mi je to, taman da je i samo neka infekcija bolje da počnem lječiti čim prije. I hvala Bogu sve izgleda ok, pregledala me, vidjela jedino taj iscjedak o kojem ja pričam uvijek... na UZV, što me najviše bilo strah, [sm=duda.gif] miče rukama i nogama [sm=bravo.gif] ona meni pokazuje, a ja onako izbezumljena pitam jel kuca srce?! A ona me gleda i kaže pa vidite da se miče beba, ja onako zbunjena vidim, ali pitam za srce [sm=smiley36.gif]. Ma vjerujem da me sve razumijete znate kako je [sm=smiley1.gif]. Trudnoća je taman 10 tjedana, a beba 11 tjedana (na prvom pregledu je bila samo 3 dana veća beba, sad je tjedan, ne kužim to [sm=zmeden.gif]). Izvadili odmah krv, urin, ja mislila naći će nešto i dati antibiotike, a kad ono-ništa, sve ok. Tako da mi je samo dala Rojazol vaginalete, jer kao vjerojatno su gljivice ili nešto lokalno samo. I moram čim prije napravit briseve cerviksa, jer to još nisam radila pa možda je tu problem. E da, napisala mi je na nalazu: portio 1 čl., zatvorena. Što je taj ''''portio'''', uloživost?? Nije ništa komentirala to.
|
|
|
|