Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (5.11.2013 13:31:56)
|
Tintin, drago mi je da je sve ok [sm=bravo.gif], možda da doma ipak miruješ više ako možeš dok ti ne prođe taj pritisak... ajme 19 tjedana, po to je već velika cura, i jedina ovdje zasad [sm=smiley36.gif]. Jučer mi muž kaže, da iako je prije dok je bio mlađi uvijek zamišljao da će prvo dobiti sina, sad mu je, kao i meni, apsolutno i potruno svejedno, ali pazite sad: ON ima osjećaj da je curica, ahahaha, da ju zamišlja kao malu plavu curicu [sm=smiley36.gif] A mislim da će onda i moj za 10-ak dana sa mnom, sad kad sam mu rekla da ste vi vodile svoje na vaginalni, hoće i on ići svakako [sm=smiley36.gif] Inače, moram ga pohvaliti, evo kuha ručak dok ja crkavam, i općenito sve radi što treba... Meni od sinoć je baš ono-gadno. Trebala sam se sinoć ispovraćat, ali sam zadnji tren spriječila (bilo mi žao večere), i bilo mi je slabo veći dio noći, ni spavanja ni ničega... danas naravno nastavak, baš mi je u*rano. Ima dana kad mi je super, ništa, ima kad mi je lagano mučno, a ima i ovako gadnijih da mi se baš povraća (ali se suzdržavam). Još sam u pidzami [sm=smiley29.gif] Kim, još čekamo tvoj pregled, nadam se da će se nastaviti niz dobrih pregleda [sm=bravo.gif]
|
|
|
|