Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 13:28:58
|
|
|
|
autumn day
|
sarita,ja bi rekla da te bebica pozdravlja jel već znaš spol? tonija, juuupiiiii, bravo za dečka i odluku da bude s tobom
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 13:29:43
|
|
|
|
Newy
|
Jel može biti da ti se beba već miče možda...?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 13:44:39
|
|
|
|
sarita 22
|
neznam jos spol jer mi je reko da je jos rano ali da ce se na iducem ultrazvuku znat a to ce biti oko 20.11 jer se moram naruciti u bolnicu di cu rodit :)...a u kojem tjednu se pocinje na osjetiti moj bm to ceka :)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 14:04:55
|
|
|
|
tonija_4
|
Hvala na savjetima ! Baš mi je drago da će biti tamo uz mene, mislim da će mi to puno značit. Sarita, čitala sam da već sad možeš osjetit , kažu između 16. i 20. tj , a na osjet malo kasnije pretpostavljam, kad počne štucat i lupat po pravo
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 14:18:57
|
|
|
|
sarita 22
|
A valjda ce biti za 2 tj to ce mi biti 20 tj...dragi to stalno ceka i toliko je nestrpljiv hehehe kako je smjesan
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 15:54:09
|
|
|
|
maja pčela
|
javljaju se bebice pomalo i moja bi mogla ubrzo,iako sam tek 10 tt,u drugoj trudnoći sam već sa 12tt osjetila kako se miče,joj jedva čekam kakav divan osjećaj je to.bravo za sve tateke koji će dočekati svoje bebice moj se još dvoumi,ali nagovorit ću ja njega
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 15:54:54
|
|
|
|
autumn day
|
ja još ništa ne osjetim, sad sam 16. tjedana, ali kako mi je ovo druga trudnoća, nadala sam se da ću osjetiti malo ranije.... tako da strpljivo čekam
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 17:14:43
|
|
|
|
sarita 22
|
hehhe ja kako sam to osjetila sad stalno cekam kad cu opet osjetit :)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 19:16:53
|
|
|
|
amon
|
Andy draga,ne mogu ti ni opisati koliko mi je žao! tek sam sada vidjela....mi smo cijelo popodne proveli na hitnoj, muž slomio prst....ali nekako sam cijelo vrijeme razmišljala kako si!! a bila si najsretnija trudnica ovo našeg društva okruglica.... nadam se da ćeš se brzo oporaviti.....i da će ti tvoja tri srčeka pomoći u tome...šaljem puno pozdrava i puno puno pusa da ti što prije bude dobro
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 19:22:43
|
|
|
|
amon
|
Šta je moguće već sa 12 tj osjetiti kako se miče? meni će sutra biti 12 tj. i nekako mi se to čini rano....mislim,samu sebe uvjeravam da je rano da mi se trbuh vidi već toliko koliko se vidi,ali očito kad je 1 trudnoća sve ti je čudno da,bravo ja! svaki dan se čudim koliki je trbuh i onda shvatim da sam još malo pa 12 tj. nekako se i nadam da ćemo biti neke sreće pa možda na idućem pregledu doznamo što je sezamić!!! maja pčela,to što se gin. tiče,to je svakako istina,čula sam svašta o ovom krčkom, i svakav zna biti,ali zasad je okej.vidjet ćemo....uostalom nije ni jeftin,jer ako isto platiš i kod privatnika,to je već pljačka,jer on bi kao trebao ić preko zdrastvenog?!
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 20:04:03
|
|
|
|
mimagy
|
Ma zar je zbilja moguće osjetiti bebicu u 12. tjednu??? Jel' moguće da se trbuh u 10. tjednu već jako dobro vidi? jeans hlače,niti bilo kakve sa dugmadi ne mogu nositi... Samo tajice,trenirke da me ne stišću,a sinoć kada sam se tuširala, vidjela sam razliku veliku u svome tijelu,grudi su veće,što mi je uvijek nedostajalo... he he ... trbuh se lijepo vidi,da sam zvala muža da vidi, nije mogao vjerovati... Ode ja i u guzi u širinu... što moja mama kaže kod tebe će se moći i na trbuhu i na guzi tanjur držati ... buauaua :D Nemam nikakve simptome što me malo i plaši,hrana koja mi je smrdila više mi ne smrdi,ali ne mogu je ni pogledati, možda sve to zato što pijem tablete za održavanje trudnoće? Ipak,ne želim dozvoliti lošim mislima da mi pokvare ovaj doživljaj... Porive za hranom imam,a i trbuh je veći nego kada sam išla na pregled tako da vjerujem da je sve u redu. Još nisam otišla izvaditi nalaze,ali to ću idući tjedan jer sam ovaj tjedan strašno umorna i ništa mi se ne da, znate koliko je sati kada muž pere suđe i malo počisti po kući,he he :D Još jedno pitanjce .... Imam užasne porive za lukom što je nevjerojatno.... neke žene mi kažu da ga ne bih smjela jesti pa pitam Vas iskusne da li da ga jedem ili izbjegavam??
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 21:07:50
|
|
|
|
Newy
|
Ah mimagy i ja ti se svako malo opterećujem tim simptomima/nesimptomima... pa kako mi je samo na početku bili slabo 10-ak dana, pa zašto mi onda par dana uopće nije bilo, pa onda malo opet se vrati lagano, pa skoro pa ništa, pa se onda jednu večer odjednom ispovraćam i budem baš sretna zbog toga, ma munjene smo mi trudnice skroz čini mi se Ja imam ravno 2 tjedan još do pregleda, ah dva tjedna... do tad pokušati čim više pozitive... i tako će biti mjesecima Još pogotovo baci u bed kad čuješ kako se nekome strašno dogodilo, evo ja ne mogu cijeli dan prestati misliti na Andydeu, baš me to rastužilo , a onda mi se naravno odmah pojave i razni bolovi i probadanja...
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 30.10.2013 23:22:18
|
|
|
|
andydea
|
Drage moje.. Evo nakon uzasnog dana..punog boli i krvarenja uspjela sam doci k sebi.. Drago mi je da se cisti samo od sebe i ako ovako ostane ..ne moram na kiretazu.. Molim vas ne mislite crno..uvijek mi budite pozitivne..ja sam i dalje tu uz vas i pratim sve..bodrim do kraja.. Sve ste divne zene i ne brinite zbog mene ..biti cu ja u redu.. Hvala vam jos jednom na lijepim rijecima..to mi puno znaci.. Kaj se tice prvih trudnoca ..drage moje bebica se pocinje micati oko 15,16 tj..u drugim i trecim nesto ranije..ali sigurno je 12.tj.prerano.. Pocinje migoljenjem...a onda kao nagli i kratki pokret..pa sve cesce i cesce.. Zelim vam to sto prije..to je nesto sto se nikada ne zaboravlja ! I za kraj...molim vas kad budete mogle pustite jednom za mene ovu pjesmu.. Vjerujem u andjele - aid bend...laku noc drage moje
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 7:19:22
|
|
|
|
tintin
|
Andy nasa draga, hrabra ženo, saljem ti veliki zagrljaj.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 7:43:55
|
|
|
|
autumn day
|
Andy drži se..... Dobro jutro svima! Ovo za luk moram priznati da nisam čula, ne znam zašto se ne bi smio jesti...možda netko zna više? Inače, ja danas popodne idem na pregled, pa je već počela ona nervoza....
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 7:55:18
|
|
|
|
tintin
|
Autumn uzivaj na pregledu, i javi nam se kad zavrsis. Vidim kako ste se raspisale o tome dali osjetite bebu, pa sam sad skroz zabrinuta, meni sutra 18 tt i ja je još nisam osjetila, a vidim da vi sve to ranije osjetite.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 7:55:46
|
|
|
|
kim626
|
Jutrooo Moram priznat nisam cula da se luk ne smije jest...koji bi bio razlog??? Ne znam... A day sretno na pregleduuuuu,javi kako je proslo! Ja imam jedno pitanjce..od jucer mi grudi nisu onako napete i napuhane i sad me brine to..jako..ne znam jel koja od vas imala tako? Zbilja su mi od prvog dana trudnoce napete,bolne..a sad nista..stalno se pipkam ali napetosti nema
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 8:09:35
|
|
|
|
autumn day
|
kim, ništa ne brini....to je normalno... baš je neki dan tintin (čini mi se) imala isti problem i pitala za to....ja mislim da je to normalno, to se i meni dogodilo, kao i prestanak mučnina i onog groznog umora, joooj, ko će dočekat popodne??
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 8:45:52
|
|
|
|
kim626
|
Ja vec izludila,malo malo se primim Jos malooooo,u koliko sati si narucena? Blago tebiii uskoro ces vidjet svoju mrvu... Ja bi najrade doma imala uzv
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 9:01:20
|
|
|
|
autumn day
|
hihi, i ja pregled je u 18h....sreća da sam na poslu, pa vrijeme brže ide e sad sam gledala tvoj ticker, pa mi nije jasno, prvo ti piše 11+4, a onda iza 12+5, pretpostavljam da je nešto ostalo viška
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 9:07:43
|
|
|
|
tonija_4
|
tintin, meni se jednom učinilo da sam nešto osjetila i to je to. Iako sam vrlo vjerojatno samo umislila jer poslje više nisam ništa osjetila . Bez brige, ako ti je prva trudnoća kažu da se do 20. tj ništa ne osjeti. Javit će se bebica, samo šta nije . I ja sam jako nestrpljiva... jel ti se sad već vidi trbuščić? Mene brine kad cure pišu da im se vidi u 12 tj, a meni u 16 tj skroz malo... jednom sam vidjela na ebay-u da ima usb ultrazvuk, za kućnu upotrebu...oko 1000€ :)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 9:08:34
|
|
|
|
kim626
|
Necu te lagat ja bi poludila do 18 hahah,ali ajde poso,simo-tamo brzo ce proc :) Preko mobitela sam sad,pa ne vidim..ali danas mi je 12+5 :)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 9:10:15
|
|
|
|
tonija_4
|
e, da....htjela sam vas još nešto pitat. Meni moj gin nije rekao kad mi je termin, to sam ja preko interneta izračunala. Jel vama već upisan datum u trudničku knjižicu?
< Poruku je uredio tonija_4 -- 31.10.2013 9:12:32 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 9:15:42
|
|
|
|
autumn day
|
haha, pa ne mogu vjerovati da postoji uzv za kućnu upotrebu :)) sad sam baš išla gledati, meni piše, odmah mi je to izračunala, kao i kad mi počinje porodiljni
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 31.10.2013 11:05:43
|
|
|
|
anaxx
|
Cure pozdrav! ja danas ok, hvala Bogu, nema više smeđeg iscjetka, nema boli! Odlučila sam se ići na Nifty test, pisala sam temu o tome, ali nije se baš netko javio... Test je recimo zamjena za amniocintezu, nije 100%, ali je 99,6% . Odnosno ako je rezultat negativan onda je to 100% da nema Dow. sindroma (i još nekih drugih), a ako je rezultat loš onda se još svejedno preporuča da se provjeri s amniocintezom iako je vjerovatnost od 99,6% jako velika da dijete nije ok. Kako je imam 40 god. svakako bi išla na amniocintezu da nisam za ovo saznala. Amnio. se radi tek sa 17-18 tjedana i rezultati su za mjesec dana kada ti je beba već jakoooo velika, ako je nešto loše s njom ide se na inducirani porod čega se užasavam.... Ovdje se vadi krv, nije invazivna metoda, nema straha od pobačaja usljed testa (kao kod amnio) i rezultate ću imati u 15 tj. trud. ipak mi je tako lakše... Test je skup, krv se šalje na analizu u Hong Kong, ali...
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!