|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
18.11.2013 20:18:07   
valerie
Joj cure, super ste mi. Čitam i smijem se vašim padobranima, otkopčanim hlačama user posted image Ja sam daleko od padobrana, ali bilo bi super da nakon poroda ostane nešto user posted image

Meni sve smrdi, osjetim kolegama smrad iz usta da ću počet nosit pakete žvaka i bombona sa sobom user posted image
Čudno li je ovo stanje user posted image

Hvala na infu za Petrovu Sarita!

(Odgovor članu amon)
Neposredna veza do poruke: 776
18.11.2013 20:30:30   
tintin
Pozdrav cure,
Bili na pregledu i uživali, sve je super, curica ima 341 g, sve mjere su super, i posteljica i plodna voda, okrenuta je zasad na zadak, jako je nemirna pa ju je jedva slikala, tako da smo ovaj put dobili samo tri slicice, i naravno rastopila sam se, princeza moja mala user posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 777
18.11.2013 21:12:42   
Caly
Bravo Tintin,baš mi drago,a kako 3 sličice,ja moran tražit i onu mižernu jednu! user posted image Valerie ako ne ostane posudit ću ti ja malo user posted image mojih ionako imam previše!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 778
18.11.2013 21:23:21   
tintin
Caly hvala ti user posted image , uvik dobijem oko 6 slicica, al nema veze bitno da smo je vidili i da je sve u redu.

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 779
18.11.2013 21:58:44   
sarita 22
draga tintin user posted image za pregled...ti tolko slikica dobijes ja imam dosad samo jednu zato sto moj ginekolog nema film pa mi ju nemoze dat user posted image user posted image ...nadam se da cu preksutra u petrovoj bolnici moc dobit user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 780
18.11.2013 22:03:42   
mimee
sarita 22, mi imamo samo 35 ljudi, al to su doslovno samo roditelji, bake i prijatelji s kojima se zbilja stalno druzimo i bit ce to pravi svadbeni tulum :) bas se veselim i mazim skembicu do tada user posted image

Ja sada u 19.tjednu nemam nikakvih simptoma, koda nisam ni trudna, jedino kaj se bebac svaki dan mice i kaj sam nabrala na samom pocetku kila. Cini se da vodim na ovoj temiuser posted image Danas me cak zena u ducanu indirektno pitala 'jel ima kaj novog', a ja onak zbunjeno, kako to mislite? a ona-pa trudni ste zar ne..?
svasta..a samo sam dosla kupit mandarineuser posted image

ja o trapkama ni ne pomisljam, samo tajice i rastezljive tunike i preko vestica s remenom i ajmo user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 781
18.11.2013 22:27:04   
Caly
Ne mogi zamislit život bez rebatinki! Tintin a i ja bi toliko sličice,ja 6 mis samo 2 sličice. Žalosno

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 782
19.11.2013 4:15:13   
anaxx
Tko ne može spavati tipka po forumu!
user posted image
Tintin super za pregled!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 783
19.11.2013 6:20:04   
kim626
Dobrooo jutro user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 784
19.11.2013 6:31:43   
kim626
Dobrooo jutro user posted image
Jucer na pregledu je bilo divnooo,bebica raste,sve je dobro i jakooo smo happy...po ultrazvuku smo 16 tjedana..znaci za par dana smo veci :)
Kupila sam hlace u hm-u 300kn su..bila sam u c&a ali od modela mi se nista ne svida ali je ista cijena!
A.day draga u hm-u sam vidjela potkosuljice sa topom unutra 79kn komad...e da i imam pitanje za vas iskusnije mamite...sto se tice grudnjaka da li se preporucuje bas neki odredeni? Jucer sam bas lijepe grudnjake vidjela u hm-u 99kn komad...mislim na grudnjake za dojenje :)
E daa da li koja koristi od vas trudnicke najlonke,stramplice,grilonke...gdje su najbolje za kupit? Jaooo jesam vas izgnjavilaaa :)

jucer smo i kolica gledali,nakraju smo opet na pocetku..muku mucimo s tim :) hahaha...sva sreca da smo vec poceli gledat user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 785
19.11.2013 6:32:42   
kim626
Tintin user posted image user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 786
19.11.2013 7:56:58   
tonija_4
Dobro jutro...user posted image

Tintin i Kim user posted image za preglede!

Ja sam hlače kupila u mani, bile su na sniženju 160 kn. Nisam u zgu, pa nemam baš nekog izbora. Imam 2 trudničke majce, a sve ostalo ću posuditi. A i tunike će poslužit dok ne postanem trokrilni ormar user posted image . Moji starci su nam rekli kupit kolica, ali isto se dvoumim jel bi polovna ili nova jer ima na njuškalu dosta usčuvanih kolica...pa možda bolje da nam kupe još nešta user posted image user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 787
19.11.2013 7:59:20   
tintin
Hvala vam cure user posted image
Kim user posted image za pregled

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 788
19.11.2013 8:03:14   
tintin
Mi još nismo gledali kolica, sve drugo će mi posudit prijateljice a kolica bi tili kupit. Imate i u Mullera dobre grudnjake, morat cu i ja kupit, sve me stezu ovi moji šta imam.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 789
19.11.2013 8:26:26   
kim626
Mi se isto dvoumimo nova ili njuskalo..vidjet cemo jos,u problemima smo hahah..kolica koja su nam se svidala jedna otpadaju jer nemaju nulti polozaj,a druga me muce jer su teska...pa sad moramo jos sve to dobro proucit :)

gledala sam u mani hlace i super je cijena 200kn ali mi ocajno stoje hahaha pa sam odustala :) ..ja furam sad haljine,tajice ievo napokon imam i te trudnicke hlacice pa ce biti dovoljno mislim...morat cu kupit jos grudnjake,potkosulje i koje najlonke jer me ovo sve stisce :)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 790
19.11.2013 8:27:19   
autumn day
jutro curke!

prvo da čestitam dragim curama na dobrim vjestima,kim i tintin, super za pregledeuser posted image

kim, hvala ti puno, moram si pod hitno kupiti par potkošulja, pa ću se zaletiti do hm-a.
koja kolica ste gledali?

ja sam si prošli put kupila grudnjake za dojenje u mulleru, i ok su, cijena je bila oko 50, 60 kn ako se dobro sjećam.
ali oni su skroz obični, bijeli, babasti....onda nije bilo hm-a kod nas, tamo su mi puno ljepši...možda si kupim koji novi, iako su mi i oni stari dobri.
što se tiče najlonki, meni dala frendica par komada i super su, ništa ne steže, ali stvarno nemam pojma di ih je kupila.
mogla bi i u manu skočiti pogledati, imam jednu blizu, pa možda nešto povoljno nađem.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 791
19.11.2013 8:29:26   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

autumn day.........................20.11.
sarita22..............................20.11.
lelaa....................................25.11.
nnina...................................25.11.
anaxx............................25.-26.11.
autumn day.........................28.11.
tonija_4..............................29.11.
set_alica.............................30.11.
maja pčela...........................02.12.
caly......................................02.12.
kim626................................03.12.
sarita22...............................03.12.
amon....................................05.12.
mimme.................................09.12.
valerie..................................09.12.
ma re...................................12.12.
mimagy................................13.12.
leot.......................................20.12.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 792
19.11.2013 8:37:24   
kim626
A.day jutrekooo...u hmu se meni osobno svida taj jedan model,uopce ne izgleda babski..najljepsi koji sam vidjela od cijele ponude grudnjaka...ja cu po grudnjake i potkosulje iduci tjedan :)

Sto se tice kolica gledali smo abc cobru-ona nemaju nulti polozaj :( ..muru3 ona su mi dosta teska :) i sad jos jednino sto nam je zgodno su jane muum matrix ona su u trgovini bas skupa pa bi se odlucili za njuskalo ako padne izbor na njih :) ima tko kalvu preporuku..nama se svidaju te trokolice i svakako bi 3 u1 :)

Neposredna veza do poruke: 793
19.11.2013 8:55:01   
tonija_4
http://www.youtube.com/watch?v=vadl3pSVVBY. Ovo se čini fora user posted image

Trudničkih najlonki ima u bipi i dm-u. Grudnjak u dm-u je nekih 70-80 kn.

http://www.maminandeo.com/ Jel neka od cura iz zg-a bila u ovoj trgovini? Čine mi se dosta pristupačne cijene.

Jesam vas sad izgnjavila sa linkovima user posted image

Neposredna veza do poruke: 794
19.11.2013 9:00:53   
sarita 22
kim bravo za pregld nadam se da si uzivala....jer neko od vas bio na ultrazvuku u petrovoj kod dr. kisic

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 795
19.11.2013 9:07:09   
autumn day
kim, ja ti za kolica nisam pametna, svatko ima neke svoje zahtjeve....mi kad smo kupovali uvjet mi je bio da su 3 u 1 i da su što je moguće lakša jer
živimo u zgradi bez lifta....uzeli smo peg perego pliko čini mi se, bila su stvarno lagana, i uz svakodnevne vožnje nisu se puno uništila, opet ću ih koristiti za bebača....čak sam i boju uzela neutralnu, kao da sam znala :))
iako, da imam para, kupila bi sad neka nova, i uživala u biranju :))

tonija, ovo je super, ja slično stavim gumicuuser posted image
nisam znala za ovaj dućan....

sarita, ja nažalost ne znam ništa o tom dr.
sutra smo na pregleduuser posted image

< Poruku je uredio autumn day -- 19.11.2013 9:09:13 >

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 796
19.11.2013 9:11:50   
autumn day
tintin i kim, kad su vam slijedeći pregledi da vas stavim na listu?

Neposredna veza do poruke: 797
19.11.2013 9:22:30   
sarita 22
dada sutra nam je pregled jedva cekam vec brojim dane i sate da vidim svoju mrvicu jucer me opet lupkala kad sam isla spavati user posted image

Neposredna veza do poruke: 798
19.11.2013 9:31:05   
leot
jutro,
jer treba biti nataste za vadenje krvne grupe?

Neposredna veza do poruke: 799
19.11.2013 9:55:45   
sarita 22
bolje odi nataste da nebi bilo nismo znali user posted image ...ja sam isto isla nataste

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako bi reagirali ..
пеперутка16

.. da vaš muž ode na kavu s bivšom curom koju nije vidio godinama pa da se "popričaju"?

Oznake

Sve najbolje!