|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
20.11.2013 13:43:25   
autumn day
curke drage, samo da vas nabrzinu pozdravim, danas na poslu ludnica....
meni je pregled popodne, ne mogu dočekati....

sarita, tebi sretno iako si pretpostavljam već gotovauser posted image

javim se nakon pregledauser posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 826
20.11.2013 14:29:33   
sarita 22
Evo drage moje i mene sa pregleda koji je prosao super beba je živahna nije ju mogo ni uslikat kolko je bila nemirna lupkala je nogicama....malo ju je lagano prodrmao da se smiri ali je ona i dalje radila po svojem user posted image ....pitala sam jer se vidi sta je s obzirom da je nemirna pa je reko da vidi da je curica onda je malo usutio i dalje promatrao i reko je da vidi da je curica user posted image ...ali 3.12 idem opet na pregled ali kod svog pa ako bude mirnije pitat cu ga da mi sa sigurnoscu kaze sta je da i ja mogu biti sigurna user posted image ....autumn sretno ti danas popodne na pregledu i da nam se vratis sa ljepim vijestima ko ja user posted image ...drage moje imate zagrljaj od mene i bebe user posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 827
20.11.2013 14:32:09   
Bellatrix
Dobra dan lijepe moje trudnice,
šaljem veliki user posted image za preglede!

Jučer sam bila u vinogradskoj za rani probir test, vidjela sam bebicu razigranu i rekla je doktorica da imam krasnu bebicu i da su sve mjere super! Nakon UZV-a sam trebala vaditi krv, ALI to trudnica mora platiti 317,00 kn. Nije to takav problem ali
Dali su mi da potpišem da sam upoznata da ako se radi rani probir test između 11 i 13 tj da troškove vađenja krvi snosi trudnica, a ako se radi double test (ista stvar, drugi naziv) između 15 i 18 tj onda troškove snosi HZZO! Baš me zanima zašto mi je moj doktor to "zaboravio" reći!
Odlučila sam se onda na drugu opciju.

Uglavnom bila sam na poslu cca 1 sat i taman sam se ulogirala na forum kad su me zvali iz vrtića da si dođem po dijete jer ima temperaturu. Tako smo sada doma! Mislim da je viroza

tonija - znaš li gdje ima za kupiti taj bely belt? Nisam vidjela dućan Mamin anđeo, ali ako češ ići pogledati svakako javi dojmove!

Meni je ginić na zadnjem pregledu radio papu i rekao da briseve radi po potrebi, tako da će vidjeti kad stigne reza od pape (za 3 tj).

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 828
20.11.2013 14:33:16   
leot
super cure na zivahnim bebicama! user posted image user posted image user posted image veselo!

kod kojih doktora i gdje idete na pregled?

Ja sam danas bila u Petrovoj na vadenju krvi tako da sam od jutra uspavana..
pozdrav svima!!user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 829
20.11.2013 15:38:54   
kim626
Saraaaaa user posted image user posted image
A.day cekamo i tvoje lijepe vijestiuser posted image

Bella..da naplacuje se rani probir..tj.vadenje krvi....da li je bas ista pretraga kasnije? Ja sam bila na ranom probiru u Vinogradskoj u 11 tjednu....ako te smijem pitat sama si trazila pretragu ili te dr.slao?
Ja sam zadnje briseve radila prije godinu dana i bili su uredni,tako i papa sad ne znam da li ce biti potrebe zbog tog iscjedka user posted image

Leot ja sam se prebacila u Vinogradsku kod doktora koji mi je radio probir i nakon toga kontrolni uzv.. dr.Grgić jako temeljit,drag..sve pohvale!

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 830
20.11.2013 16:18:04   
maja pčela
cure user posted image user posted image user posted image za živahne bebice user posted image ,moj pregled je za 12 dana i jedva čekam!!!danas sam vadila krv pa čekam da vidim kakvi su nalazi,što se briseva tiče ja ću ih raditi sad na slj.kontroli,to mi je najavio odmah na prvom pregledu,prevencije radi jer sam imala prijevremeni porod.sad idem kod privatnika i on me šalje na sve moguće pretrage dok me moj socijalni gin.u prve dvije trudnoće nije slao na nikakve.još mi je naplaćivao preglede a račun nije izdavao,tako da sam odlučila ovaj put kod privatnika.i super sam zadovoljna sa svime.

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 831
20.11.2013 19:12:23   
valerie
Drage moje, ja sam se danas probudila s krvavim i natečenim okom, mislim da nije ječmenac jer ne vidim one točkice, nemam pojma, ali katastrofa. Za sad ispirem kamilicom. Zna li netko na nalazu urinokulture šta znači fiziološka flora uretre? Jel to ok?
Ja sam bila na papi u 3 mj. tako da je moja dr. rekla da opet ponavljamo tek u 3.mj.
Malo su me prestale mučiti mučnine pa se pitam jel sve ok, ne budim se više s njima, nego samo ne podnosim neke mirise. Nije više toliko strašno. Nikad dočekat UZV. Toliko ju želim i veselim se maloj mrvici što god da je.
Curke, jel ima ovdje prvorotkinja iznad 30? user posted image

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 832
20.11.2013 20:56:36   
tintin
Sarita user posted image za živahni bebicu, baš lipo uživam vas citati user posted image oces da ti stavim kraj imena da je curica ili zelis cekati do sljedeceg pregleda?
Bellatrix user posted image
Autumn di si nam?
Meni je prva trudnoca i imam 30 g

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 833
21.11.2013 6:59:25   
ma re
Jutro cure...
user posted image za preglede!!! Ja sam danas od jaaako rano na poslu i jedva sam se probudila jer ne spavam dobro po noći...
valerie i meni je prva trudnoća i imam 30..

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 834
21.11.2013 7:15:02   
kim626
Jutrekooo!
fiziolodka flora uretre koliko znam da je to ok nalaz,znaci da se nalazi normalna flora kao i inace..tako su meni objasnili :)
Da li ti je oko bolje danas??

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 835
21.11.2013 7:40:19   
valerie
Dobro jutro drage user posted image , nije li tragedija da jedna user posted image dobije ječmenac? user posted image
Danas vidim onu točkicu i krmeljavo mi je oko non stop, e baš super, moram radit ovakva. Nadam se da će proć samo od sebe.

Ja imam 32, a taman kad rodim napunit ću 33 user posted image . I namjeravam imat barem još jedno, ako ne i dvoje. Dvoje mi je želja svakako. I osjećam se ko da imam 25 user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 836
21.11.2013 8:08:32   
autumn day
juuutro!user posted image
ja jučer nikako do kompa cijeli dan na poslu, pa sam dugo čekala na pregled, i kad sam došla doma zaspala s malenom u 9 navečeruser posted image
kao prvo, hvala vam svima na što ste mislile na nas, divne steuser posted image .

na pregledu sve super, pogledala me na uzv, ravno 30 sek., niš mi nije rekla, ni težinu bebe, a pitala sam, samo da je sve okuser posted image
urin, tlak, čak i kile su okuser posted image . vaga je malo stala na onih 5 tako da mi je lakšeuser posted image .
i moj bebo je bio jako živahan na pregledu, jedva ga je pogledalauser posted image .
ali odlučila sam da se neću uzrujavati, idem kod moje divne doktorice provatno za tjedan dana, pa će ona sve kak se spada pogledati.

sarita i bellatrix, super za preglede!!
sarita, čestitam na curiciuser posted image .

valerie, ja prvo rodila sa 30, sad drugo ću sa 34user posted image

da vas pitam nešto cure, jučer mi je dala dr. uputnicu da napravim OGTT test (šećer), jer to kao sad sve trudnice šalju, kad sam bila prvi put trudna nisam to išla raditi jer nije bilo potrebe, dr. kaže da su sad promijenili pravila i sve trudnice to idu.....jel bio netko?

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 837
21.11.2013 8:12:00   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

lelaa....................................25.11.
nnina...................................25.11.
anaxx............................25.-26.11.
autumn day.........................28.11.
tonija_4..............................29.11.
set_alica.............................30.11.
maja pčela...........................02.12.
caly......................................02.12.
kim626................................03.12.
sarita22...............................03.12.
amon....................................05.12.
mimme.................................09.12.
valerie..................................09.12.
ma re...................................12.12.
mimagy................................13.12.
tintin....................................16.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................20.12.

Neposredna veza do poruke: 838
21.11.2013 8:19:54   
kim626
A.day bitno da je sve dobro user posted image

test glukoze salju sve koliko sam skuzila...frendica je radila u drugom mjesecu trudnoce,ja nisam jos a sumljam da i budem posto pijem lijekove za secer,ali tko zna! Ne brini,popit ces dozu,mirovat 2 sata i doc vadit krv :)

Neposredna veza do poruke: 839
21.11.2013 8:25:57   
tintin
Autumn user posted image za živahnu bebicu.
Meni nije dala da vadim taj test za šećer, a nije ni spominjala, sad neznam oce li
kasnije.

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 840
21.11.2013 8:30:01   
ma re
A.day user posted image za pregled..
Koliko ja znam šalju sve trudnice. U Ri je praksa da se dođe u zavod, tamo se popije voda i šećer pričeka se mislim 2 h i onda se vadi krv.

Ne znam kako je vama sa hormonima ali ovih dva dana mi rade sto na sat.. Nitko me ne može niš pitat jer grizem.. user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 841
21.11.2013 8:30:42   
tonija_4
Jutro user posted image ...

A.day i Sarita user posted image user posted image za preglede.

Ja sam danas bolje pa još ne znam hoću ići na pregled ranije ili ću pričekat petak, vidjet ću kak će mi danas biti.
Bellatrix taj bely belt imaš za kupit preko ebay-a. A možeš si ga dat sašiti ili jednostavno koristiti gumicu umjesto njega user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 842
21.11.2013 8:34:24   
tonija_4
Ma re i moji hormoni divljaju, jučer sam bila baš ljuta na cijeli svijetuser posted image . Ko god mi se obratio ja sam mu odbrusila, inače nisam takva tak da sam jedva čekala da dođem doma s posla i legnem u krevet user posted image . Danas se situacija popravilauser posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 843
21.11.2013 9:15:35   
autumn day
jučer mi je dr. dala uputu za test na Vuk Vrhovcu u Zagrebu....cijeli list papira za jednu pretragu
uglavnom, test traje 2 sata, krv se vadi tri puta, odmah kad se dođe se izvadi krv, popije glukoza, pa se krv vadi opet nakon 60 min i nakon 120 minuta od glukoze....eto ako će nekoga poslati na Vuk Vrhovec da znauser posted image .

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 844
21.11.2013 9:33:50   
anaxx
Jutro cure!
Evo da vama prvima kažem kako sam dobila rezultate onog NIFTY testa (za Down i ostale kromosomske anomalije) i da su mi rezultati ok, javila mi je sestra da mogu doći po nalaze i da je sve ok.... juuuhuuu, pao mi je kamen sa srca, ne moram na amniocintezu i konačno mogu svijetu (rodbini i prijateljima) reći da čekamo treće!!!

I da zvala me i moja gin. da sutra dođem na pregled, tako da ću sutra vidjeti i svoju bebicu, nadam se da je i tu sve ok!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 845
21.11.2013 9:45:02   
autumn day
anaxx user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 846
21.11.2013 9:55:23   
cuba
anaxx user posted image user posted image baš mi je drago da je sve u najboljem reduuser posted image
Jeste klincima rekli?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 847
21.11.2013 10:02:05   
anaxx
Hvala cuba!
Ma nismo još nikome rekli.
Klince smo onako u rukavicama malo ispitivali što misle o još jednoj bebi... Kad je G bio manji on je uvijek govorio da bi volio da mama ima još 100 beba, a sad kad smo ga pitali je rekao da mu je i ovako gužva u sobi, da nam ne treba još jedna beba, a pogotovo ne curica jer ćemo onda morati kupovati i igračke za curice...user posted image
T nije ništa komentirao...
A mama navija za curicu...user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 848
21.11.2013 13:40:39   
tintin
Anaxx user posted image baš mi je drago da ti je sve u redu, sad lipo uzivaj i svima objavi, i sretno sutra na pregledu i uzivaj u gledanju svoje bebice user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 849
21.11.2013 15:35:26   
kim626
Anaxxx user posted image ...uzivaj sutra na ultrazvuku!!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako bi reagirali ..
пеперутка16

.. da vaš muž ode na kavu s bivšom curom koju nije vidio godinama pa da se "popričaju"?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!