autumn day
|
juuutro! ja jučer nikako do kompa cijeli dan na poslu, pa sam dugo čekala na pregled, i kad sam došla doma zaspala s malenom u 9 navečer kao prvo, hvala vam svima na što ste mislile na nas, divne ste . na pregledu sve super, pogledala me na uzv, ravno 30 sek., niš mi nije rekla, ni težinu bebe, a pitala sam, samo da je sve ok urin, tlak, čak i kile su ok . vaga je malo stala na onih 5 tako da mi je lakše . i moj bebo je bio jako živahan na pregledu, jedva ga je pogledala . ali odlučila sam da se neću uzrujavati, idem kod moje divne doktorice provatno za tjedan dana, pa će ona sve kak se spada pogledati. sarita i bellatrix, super za preglede!! sarita, čestitam na curici . valerie, ja prvo rodila sa 30, sad drugo ću sa 34 da vas pitam nešto cure, jučer mi je dala dr. uputnicu da napravim OGTT test (šećer), jer to kao sad sve trudnice šalju, kad sam bila prvi put trudna nisam to išla raditi jer nije bilo potrebe, dr. kaže da su sad promijenili pravila i sve trudnice to idu.....jel bio netko?
|