|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
21.11.2013 15:48:03   
tonija_4
Ipak nisam imala mira i otišla sam na pregled, doktor kaže da je sve super, da osjetim bolove u predjelu mjehura jer mi bebica sjedi na desnoj strani mjehura i nogicama lupa po lijevoj strani, gdje me najviše i probada i boli user posted image . A mišica moja, samo nek je ona meni u redu, sve ostalo ću predurat user posted image . Narasla je u ovih 2 tjedna...sad je 23 cm i 280 g user posted image user posted image . Još moram napravit urinokulturu da budemo 100% sigurni da nema nekakve bakterije. Jel vi svaki put piškite onu test trakicu kod gin.?

Tak da sljedeći pregled neću imat 29.11. nego 12.12.

Anaxx baš mi je drago da je sve u redu, sad možeš uživat u svojoj bebici bez nerviranja, i sa svima podijeliti radosne vijesti user posted image . Sutra bi mogla i spol saznat user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 851
21.11.2013 15:54:28   
anaxx
tonija super za tvoju bebicu!!! user posted image

a spol... prva dva puta nismo htjeli znati, čekali smo iznenađenje u rađaoni.... a sad ....????

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 852
21.11.2013 15:55:28   
autumn day
tonija, super da je sve okuser posted image . i bravo za curu kako rasteuser posted image
neka si ti otišla, pa si mirnauser posted image .

ja svaki put piškim trakicu....

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 853
21.11.2013 16:01:56   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

anaxx..................................22.11.
lelaa....................................25.11.
nnina...................................25.11.
autumn day.........................28.11.
set__alica.............................30.11.
maja pčela...........................02.12.
caly......................................02.12.
kim626................................03.12.
sarita22...............................03.12.
amon....................................05.12.
mimme.................................09.12.
valerie..................................09.12.
ma re...................................12.12.
tonija_4...............................12.12.
mimagy................................13.12.
tintin....................................16.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................20.12.

< Poruku je uredio autumn day -- 21.11.2013 16:02:15 >

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 854
21.11.2013 16:17:21   
tintin
Tonija user posted image za bebicu.
O kakvoj trakici govorite?

Neposredna veza do poruke: 855
21.11.2013 22:04:02   
valerie
I mene zanima trakica?!

Cure, jel se vi normalno farbate i lakirate nokte u trudnoći?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 856
22.11.2013 8:43:34   
ma re
Helllo!!! Danas je petak... napokon.. user posted image

Anaxx uživaj danas na pregledu!!!user posted image
Tonija imamo pregled na isti dan...

I mene zanima o kakvoj trakici se radi..? Inače ja normalno lakiram nokte i farbala sam se nedavno jer mi je stvarno bilo potrebno... Čitala sam negdje da nitko neće reći ni da ni ne što se tiče toga, kao da su bolji pramenovi, ali da današnje farbe nisu ni toliko štetne.. Ja sam uzela neku od syossa na kojoj je pisalo da je 100 % oils i da nema amoniaka..

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 857
22.11.2013 9:03:02   
tintin
Jutro curke,
Anaxx uzivaj danas na pregledu user posted image
Ja stavljam pramenove, ne bojate se često i mislim da nema nikakve stete da mozete.
Kako ste mi cure?

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 858
22.11.2013 9:10:09   
autumn day
jutro!
mare, slažem se, petak napokon!!user posted image

što se tiče trakice, ja svaki put kod gin. na pregledu dam urin, u čašicu, pa ona provjeri sa testnom trakicom da li ima leukocita, proteina, bakterija, ne znam čega sve ne.... ako tu vidi da nešto nije ok, onda još pošalje na dodatnu pretragu urina.

ja se isto farbam, kako kaže tintin, nije to često, pa mislim da nema problemauser posted image .

ja sam nekako umorna ovih dana, na poslu neka gužva, doma nema odmora dok malena ne ode spavati....stvarno ništa ne odmaram....user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 859
22.11.2013 9:12:42   
BUMBI
Anaxx super da je nalaz dobaruser posted image user posted image user posted image
I ja navijam za curicuuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 860
22.11.2013 9:35:36   
kim626
Jutroo !!

Anaxx sretno danas na pregledu!!

Ni ja ni jednom nisam dobila trakicu za kontrolu hmm...budemo vidjeli na sljedecoj kontroli!

Sto se tice farbi ja koristim one color sampone,inace bi se svaka 2 tjedna mogla farbat kako mi sijede izbijaju a samo mi je 26 :) hahaha ...iskreno za lak za nokte nisam cula da stetiii user posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 861
22.11.2013 10:24:18   
Caly
Jutro,lak za nokte kažu da nevalja kad ideš rodit,, ne smiš odnosno. jer se na noktima sve vidi i tako mogu skužit ako nešto nije ureud!user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 862
22.11.2013 11:09:25   
tintin
Autumn hvala ti na objasnjenju, ja nikad ne piskim kod dr ali vadila sam urinokulturu dva put i piskila kad sam vadila krv, bilo je sve u redu, valjda je to dosta zasad.
Ja sam nekako bezveze danas, tmurno vrime pa i ja tmurna user posted image ma bit ce bolje sutra.

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 863
22.11.2013 11:38:58   
anaxx
Pozdrav cure i hvala na lijepim željama i na tome što mislite ponekad i na mene.
Podigla sam jučer nalaze testa i rezultati su mi 1/4 000 000, što znaći jako nizak rizik za trisomiju, a jaaakooo velika sreća u maminom srcu !!!!
Sad u podne idem na pregled, držite mi fige još malo da sve bude ok.
Javim se poslije!

< Poruku je uredio anaxx -- 22.11.2013 11:40:36 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 864
22.11.2013 12:08:10   
autumn day
tintin, draga, i ja sam danas nikakva, umorna i bezvoljna.....bit ćemo mi sutra boljeuser posted image

anaxx, sreeeetno!!user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 865
22.11.2013 12:16:12   
nnina
Cure ja sam prvo rodila sa 31, a drugo ću sa 36!....sljedeči tjedan osim što idemo na pregled, juuupiiiiii user posted image , idemo i mi vaditi krv da se vidi šečer....nadam se da će sve biti ok! user posted image

Neposredna veza do poruke: 866
22.11.2013 12:18:40   
nnina
ajme na to vađenej krvi mi idemo sljedeći tjedan....user posted image

Neposredna veza do poruke: 867
22.11.2013 12:20:23   
nnina
anaxx super! user posted image user posted image ...i mi svaki puta kada idemo na pregled piškimo na trakicu koju sestra provjerava...user posted image

< Poruku je uredio nnina -- 22.11.2013 12:27:12 >

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 868
22.11.2013 12:34:04   
tintin
Da Autumn i ja se nadam da ce sutra biti bolje, još mi se ova moja mala srecica slabo javlja pa mi sve duplo bezveze, bit ce bolje user posted image

(Odgovor članu nnina)
Neposredna veza do poruke: 869
22.11.2013 13:00:48   
tonija_4
Bok curke user posted image

Meni je sada prvi put provjeravala urin preko te trakice. Na trakici se gledaju leukociti, glukoza, ketoni-mogu upućivati na dijabetes ili upalu, proteini-mogu upućivati na upalu ili eklampsiju, ph, za ostalo ne znam...ali ako nešta nije u redu onda taj određeni kvadratić promijeni boju.

Jel točno ako je posteljica sprijeda da se onda slabije osjećaju bebini pokreti?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 870
22.11.2013 13:03:54   
anaxx
Evo me!

Sve super, sve ok!

Beba se micala, mahala ručicama, a onda stavila obje ruke pod glavu (kao da leži na leđima i odmara) i nešto mljackala ustima!
Mjere su ok i odgovaraju tjednima.
Joj, jako sam sretna što je sve ok i što sam napokon mirna i mogu uživati i veseliti se još jednoj maminoj sreći... i što konačno možemo svima reći u što smo se upustili user posted image  !

I da, samo vama ću reći... gledali smo spol i za sada kaže gin. još nije ništa između nogica izraslo, tako da su velike šanse da je curica, ali ona ne želi davati 100% sigurne procjene pa je rekla da tu vijest još zadržimo za sebe i da se uvijerimo na sljedećem pregledu!
Ej cure, veselite sa mnom!!!!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 871
22.11.2013 13:28:31   
ma re
anaxx čestitke ne pregledu i na veseloj curici!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 872
22.11.2013 13:38:16   
Newy
Veselimo seee user posted image i za rezultate, i za uzv, a i da ti se ispuni želja za curicom user posted image !

Ja bih se curke usudila reći da su mučnine prošle, evo već od vikenda sve manje i manje, zapravo mi samo tu i tamo dođe dizanje želuca i sl., nadam se da nije samo pauza hehe user posted image da ovako ostane što se mučnina tiče, ja zadovoljna. Samo što sad je i apetit opet tu, pa bi mogle i kile krenuti gore, ali dobro. I umor mi je još sveprisutan, moram skoro svaki dan odspavati, a još je i vrijeme ovakvo pa mi se ništa ne da. Izuzev toga, noćnih mokrenja i nesanice, sve po starom user posted image

Inače ja sam na Plimycolu, jedva čekam da ih potrošim jer mi ovako po cijeli dan to izlazi, otopljena vaginaleta, fuj... čekam nalaze briseva i tako.

E da vas pitam, znam da nam je pogotovo nekima, još rano za pričati o tome, ali.... da li vas je već strah od poroda? Pogotovo mi prvorotke koje pojma nemamo user posted image . Ja se dosad nisam zamarala time, ali sad mi nešto nije dalo mira i idem čitati o porodima i bolovima...a moram pod hitno prestati s tim jer nema koristi samo paniku nabijam već sad user posted image . Cure koje su već rađale, kakva iskustva imate s porodima, kao nešto užasno teško ili se može preživjet?

< Poruku je uredio Newy -- 22.11.2013 13:39:40 >

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 873
22.11.2013 13:44:08   
amon
Anaxx user posted image za tebe!! baš mi je drago da ti se sve posložilo kako i treba!! (i da ti je lakše...) joj,i ja navijam za curicu....user posted image možda,na idućem pregledu vidimo....hehe Newy,ja isto pomalo o tome razmišljam....kako su moje frendice sve već rodile i čula sam stvarno svašta user posted image sve više razmišljam o porodu na stolčiću.to mi je tako nekako prirodan položaj....i imam osjećaj da je lakše nego ležećki.... ne znam ta kažu cure koje su to sve prošle...ima li koja da je rodila na stolčiću...... i da,osuševljava me ideja skakanja po onoj lopti....to mora da pomaže user posted image

Sezamić stiže 16.05.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 874
22.11.2013 14:13:18   
tonija_4
Anaxxuser posted image user posted image . Bilo bi fora da je curica, bila bi princeza među svojim bracekima user posted image .
Ja sam jučer malo čitala u časopisu mama&beba kako si olakšati porod, dosta pomaže da se krečete tijekom trudnoće, 3 puta tjedno malo duže šetnje i kažu da to puno olakša. Moje frendice više manje imaju dobra iskustva, a po forumima ne čitam previše o tome jer se ne želim dodatno opterečivat. Isto kako je svaka trudnoća individualna za sebe, mislim da je i porod. Što više čitam to se više opterečujem user posted image

(Odgovor članu amon)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako bi reagirali ..
пеперутка16

.. da vaš muž ode na kavu s bivšom curom koju nije vidio godinama pa da se "popričaju"?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!