amon -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (29.12.2013 18:44:13)
|
hej,cure! dugo se nisam javljala,puno se toga dogodilo.....bili smo u posjeti familiji u sloveniji, gdje sam se uspjela prehladiti.... [sm=smiley13.gif] sve dosad sam bila odlično,ali taj put me je uništio..... dijelom što je to ipak bilo malo previše muvinga i kretanja za produženi vikend,i mislim da se sve skupa u kombinaciji sa hladnim vremenom poklopilo i baš me dohvatila prehlada-danima nisam spavala od nosa i tako sam ležala sve do badnjaka,kad sam u zadnji čas išla u šoping,pekla nešto sitno kolača i tako...uglavnom veselo,veselo....bravo ja! [sm=bravo.gif] naš sezamič se sada već super miče,često ga osjetim,dosta često u području mjehura-nogometaš!! da bi me prije dva dana probudilo jako stezanje usred noći-cijelo područje ispod trbuha me zatezalo,kao da netko rasteže cijelu moju utrobu.na sreću,imam susjedu koja je rodila nekoliko puta pa mi je rekla da je to skroz normalno,jer se iznutra sve rasteže i da je i njoj bilo tako i da je na kraju jako brzo rodila svu djecu,a građom je sitnija od mene...tako da mi je to super vijest..... tko zna koliko je istine u tome,ali svaka takva vijest dobro dođe,ne? [sm=smiley36.gif] sada je to manje,e osjetim više tako jako već kao manje stezanje.... i trbuh nam je sada već veći, i teže se ustajem,i sad već osjetim težinu trbuha.....ali eto,vrijeme brzo prolazi,prešli smo polovicu puta,a uskoro imamo i pregled,odmah poslije nove godine,pa eto meni najboljeg poklona..... btw, cure sve najbolje za blagdane! mene će glave doć ovi kolači..... [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|