Vlaja -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (29.1.2014 15:07:02)
|
Cure, pozdrav! Evo nas s pregleda. Dakle, danas smo 34+2 tt, [sm=duda.gif] je super, vrlo živahna, ima 1,9 kg, sve kako treba! Okrenula se, što joj i nije bio problem jer je u trbuhu bila u vodoravnom položaju, a već neko vrijeme redovito nogice stavlja na moja rebra pa smo znali da je okrenuta. Ma re, Newy, nijedan doktor se ne može mjeriti s majčinom intuicijom, mislim da mi dosta dobro znamo procjeniti kako su naše bebice i kako su okrenute. I ja sam svoju osjetila prije 20. tjedna, a prvorotkinja sam! Sada sam na +8 kg, što je ok, sve je izgleda u trbuhu koji nije jako velik (baš danas mi se nitko nije htio dignuti u busu, divni ljudi! [sm=hudicek1.gif] ), nešto malo u cicama, ali nisu previše narasle, samo su mi teže za nosit [sm=jezicek.gif]. Jedva sam dočekala vidjeti curicu na utz, baš mi je falila ova dva mjeseca [sm=zz_inlove.gif] Otvorila mi je porodiljni od 25.01. pa sam i to otišla odnijeti na HZMO i HZZO. Tamo sam odmah dobila papire za produženje porodiljnog koje moram predati u 6 mjesecu i obradovala me viješću da imamo pravo na jednokratnu naknadu od HZZO-a po rođenju djeteta. [sm=bravo.gif] Caly, thx za savjet kako oprati ogradicu, to ću čim mi vrate mašinu sa servisa [sm=zz_stomp.gif] sarita22, nadam se da je i tebi pregled dobro prošao!
|
|
|
|